Życie_to_mem Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Myślicie, że słowo ,,dywersyfikacja'' przyjmie się w narodzie tak dobrze jak wcześniej ,,kondominium'' i ,,reasumpcja''? Ma to jakiś duży potencjał memiczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Czekamy, aż @julekstep napisze, że jachty są w sumie fajne W końcu to dobre plemię robiło. A nie czekaj, Julcio jest znanym symetrystą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Mówiłem że aferka max 4/10 może więcej jak wyjdzie że to wina PIS . Ja do oceny całej sprawy jednak mocno wliczam gen cwaniactwa rodaków Tak czy inaczej nieprzypadkowe wypłynięcie tego czegoś, prezydent do góry rząd znowu w dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 5 minut temu, Pablo81 napisał(a): Czekamy, aż @julekstep napisze, że jachty są w sumie fajne W końcu to dobre plemię robiło. A nie czekaj, Julcio jest znanym symetrystą PRowo platformą to dramat. jeśli nawet wina jest rozłożona to już wczoraj powinne być radykalne ruchy czyli albo ofiara czyli dymisja albo wina Jarka . PiS stosował taką taktykę i lepiej na tym wychodził. brak szybkiej reakcji świadczy tylko o tym że nic Tusk nie kontroluje i nic nie wiedzą co się dzieje na dole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Godzinę temu, dannygd napisał(a): 3. Jak pojawila sie szansa, ze KPO ruszy, to przeprowadził PiS konkurs (Nabór do działania był prowadzony od 10 sierpnia do 12 października 2023 r.) na wybór tzw. operatorów programu, gdzie wybrał głównie "swoje" organizację do oceniania i rozdysponowywania środków regionalnie. https://www.parp.gov.pl/component/content/article/85584:pomoc-dla-branzy-horeca-parp-oglasza-wyniki-naboru 4. Dokumentację wewnętrzna dla operatorów, również zatwierdził... PiS, a nawet pierwsze ogłoszenie o naborze dla firm! 5. Nowy rzad po "przejeciu" PARP dostal wiec twór w prezencie i miał do wyboru, albo jakoś kontynuować to, albo nie wydać i zwrócić pieniądze z KPO. Poszły wiec konkursy, które jednak dalej oceniali ludzie wybrani i podpisani przez PiS. Kliknąłem w link, potem w listę operatorów. Zestaw operatorów został zmieniony 13.3.2024 względem pierwotnej listy zaakceptowanej w 2023, jako jedyna merytoryczną osoba w temacie o tym nie wiesz czy sprawdzasz, kto Ci przylajkuje bez weryfikacji? Jakbyś nie mógł znaleźć to chodzi o ten plik: Załącznik nr 1 do Aktualizacji nr 1 Protokołu z prac Komisji Oceny Przedsięwzięć Co oczywiście nie ma żadnego znaczenia. Pisanie, że to operatorzy są odpowiedzialni za kpo a nie PARP to jakiś żart a nie merytoryka. Btw. Jestem ekspertem w PARP i oceniam wnioski zawodowo, oczywiście nie w tym gównie, więc się schowaj ze swoim jedynym merytorycznym głosem w temacie głębiej w Tuskowe jelito. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 3 minuty temu, Koelner napisał(a): PRowo platformą to dramat. jeśli nawet wina jest rozłożona to już wczoraj powinne być radykalne ruchy czyli albo ofiara czyli dymisja albo wina Jarka . PiS stosował taką taktykę i lepiej na tym wychodził. brak szybkiej reakcji świadczy tylko o tym że nic Tusk nie kontroluje i nic nie wiedzą co się dzieje na dole Jasne, że piarowo to dramat. Pokazuje nieróbstwo i niekompetencję. Śmieszy mnie jedynie nagonka jedynie na podstwie barw plemiennych, bez jakiejkolwiek wiedzy o temacie. O już jest kolejne wcielenie-eksperyment: ekspert od PARP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) 15 minut temu, Pablo81 napisał(a): Czekamy, aż @julekstep napisze, że jachty są w sumie fajne W końcu to dobre plemię robiło. A nie czekaj, Julcio jest znanym symetrystą czy masz na myśli tego Julka, który o tarczy dla psiembiorców (projekt PiS) pisał m.in tak W dniu 28.12.2021 o 20:06, julekstep napisał(a): a potem PiSy moje podatki kradno żeby Wam tarcze wypłacać!!! a o imigracji za czasów PiS pisał m.in tak W dniu 30.06.2025 o 21:28, julekstep napisał(a): No PiS w temacie imigracji dal ciala (ulegajac januszom biznesu) i byl to jeden z powodow dla ktorych w 2023 na nich nie glosowalem. i ogólnie ma dość stały stosunek do psiembiorców cwaniaków niezależnie od tego kto rządzi czy może jednak o jakimś innym? Bo jak o tym to kiepsko poszedł risercz (może kup se jakieś tokeny żeby mieć na AI które na bieżąco będzie przeglądać forumek) szkoda że nie dodałeś w poście nic o hipokryzji, ale widzę teraz masz fazę na 'plemiona' btw -> ładnie Wam siusiaczki stanęły jak danny w kolejnym już ego-tripie tradycyjnie pojechał korpo klasyką (w kwestii wiarygodności pewność siebie >>>>> prawda), ciekawe czy ZWERYFIKOWALIŚCIE jego post xD Edytowane 7 godzin temu przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 1 minutę temu, julekstep napisał(a): czy masz na myśli tego Julka, który o tarczy dla psiembiorców (projekt PiS) pisał tak a o imigracji za czasów PiS pisał tak i ogólnie ma dość stały stosunek do psiembiorców cwaniaków niezależnie od tego kto rządzi czy może jednak o jakimś innym? Bo jak o tym to kiepsko poszedł risercz (może kup se jakieś tokeny żeby mieć na AI które na bieżąco będzie przeglądać forumek) szkoda że nie dodałeś w poście nic o hipokryzji, ale widzę teraz masz fazę na 'plemiona' btw -> ładnie Wam siusiaczki stanęły jak danny w kolejnym już ego-tripie tradycyjnie pojechał korpo klasyką (w kwestii wiarygodności pewność siebie >>>>> prawda), ciekawe czy ZWERYFIKOWALIŚCIE jego post xD No, no A potem udowadniałeś, że danym rządowym nie można ufać i za PiSu była większa wykrywalność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Teraz, Pablo81 napisał(a): No, no A potem udowadniałeś, że danym rządowym nie można ufać i za PiSu była większa wykrywalność serio wracasz do tej tabelki (a.k.a wykresu) przy której się skompromitowałeś? xD - dla Donalda wszystko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Pięknie https://www.facebook.com/share/v/129e8NJWPbm/?mibextid=wwXIfr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 8 minut temu, fluber napisał(a): Kliknąłem w link, potem w listę operatorów. Zestaw operatorów został zmieniony 13.3.2024 względem pierwotnej listy zaakceptowanej w 2023, jako jedyna merytoryczną osoba w temacie o tym nie wiesz czy sprawdzasz, kto Ci przylajkuje bez weryfikacji? Jakbyś nie mógł znaleźć to chodzi o ten plik: Załącznik nr 1 do Aktualizacji nr 1 Protokołu z prac Komisji Oceny Przedsięwzięć Co oczywiście nie ma żadnego znaczenia. Pisanie, że to operatorzy są odpowiedzialni za kpo a nie PARP to jakiś żart a nie merytoryka. Btw. Jestem ekspertem w PARP i oceniam wnioski zawodowo, oczywiście nie w tym gównie, więc się schowaj ze swoim jedynym merytorycznym głosem w temacie głębiej w Tuskowe jelito. czyli nie zweryfikowali postu? w sensie że @ignazz w ciemno kliknął like od tak nie uwierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 2 minuty temu, julekstep napisał(a): czyli nie zweryfikowali postu? w sensie że @ignazz w ciemno kliknął like od tak nie uwierzę Pierwszy pisowski operator z listy to pfp. A to jest prezes pfp https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Witold_Jabłoński_(samorządowiec) Polityk platformy jest pisowskim operatorem winnym całej sprawy, co to są za łby to szkoda gadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 21 godzin temu, fluber napisał(a): Platforma rozdaje jachty, więc logiczne że masz dość duopolu. Ale możesz mi to jakoś wytłumaczyć? co mają wspólnego jachty z tym co pisze od ponad roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 2 minuty temu, fluber napisał(a): Pierwszy pisowski operator z listy to pfp. A to jest prezes pfp https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Witold_Jabłoński_(samorządowiec) Polityk platformy jest pisowskim operatorem winnym całej sprawy, co to są za łby to szkoda gadać właśnie go sprawdziłem hahahahhahahaha @ignazz jak idzie weryfikacja? @dannygd gratuluję merytoryki! grunt że te jachty to nie z tych droższych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 9 minut temu, julekstep napisał(a): serio wracasz do tej tabelki (a.k.a wykresu) przy której się skompromitowałeś? xD - dla Donalda wszystko! Miałeś podane źródło, a potem chciałeś zdyskredytować dane ministerstwa, bo "błąd ludzki" Wa Wiadomka, memy >>>> tabelki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 38 minut temu, Koelner napisał(a): to tuski jeszcze większe frajery, dostać sztukę za kogoś Bo KO to frajerzy, już chyba nikogo do tego przekonywać nie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 4 minuty temu, julekstep napisał(a): właśnie go sprawdziłem hahahahhahahaha @ignazz jak idzie weryfikacja? @dannygd gratuluję merytoryki! grunt że te jachty to nie z tych droższych Ignazz to pewnie żyje z załatwiania takich dotacji i na tym się dorobił, do niego już nic nie dotrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Wiadomka, memy >>>> tabelki! jeśli różnica wstawiającego jest taka jak różnica między nami to jak najbardziej dobrze że to widzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 2 minuty temu, julekstep napisał(a): jeśli różnica wstawiającego jest taka jak różnica między nami to jak najbardziej dobrze że to widzisz Autorem tabelki było ministerstwo, co było napisane w rogu screena. A Ty myślałeś , że ja byłem autorem, bo to wstawiłem? Julcio, Julcio Ale jakoś mnie nie dziwi, że oceniasz po tym kto, a nie co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 8 minut temu, julekstep napisał(a): właśnie go sprawdziłem hahahahhahahaha @ignazz jak idzie weryfikacja? @dannygd gratuluję merytoryki! grunt że te jachty to nie z tych droższych Ale co się PsychoPulpecik nacieszył przez te 30 minut afery pisoskiej to jego - serce się raduje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi