DLT_Braddock Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 5 minut temu, josephnba napisał(a): I to właśnie główny powód dla którego mam dość duopolu po całą swoją władzę pierdolili o pisie jak coś się zjebalo, pis robił to samo przez następne 8 lat i teraz kontrofensywa PO mile jeszcze zanim ludzie się k**** obudzą lub przestaną być chorągiewkami, pozdrawiam @fluber Przecież ty dalej jesteś taką tresowaną małpką na sznurku, a kreujesz się tu na eksperta od stania z boku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 9 minut temu, josephnba napisał(a): I to właśnie główny powód dla którego mam dość duopolu @fluber czekamy na kogoś z PiSu kto na tym skorzystał aby pokazać napierdalanke dla plebsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 16 godzin temu, jack napisał(a): A w 2025 liżą jaja Serbom którzy liżą jaja ruskim https://x.com/thecasualultra/status/1953190260441223678 Ojejku. Powinni wzorem grupki internautów coś krzyknąć o ruskich albo wywiesić transparent "ukraiński Krym" - od tego kilka batalionów orków zostałoby zgruzowanych. Daj Serbom być Serbami. Im Rosja nic złego nigdy nie zrobiła, wręcz przeciwnie, gdy spadały im na głowę amerykańskie bomby to Rosja stanęła w ich obronie. Gdybyś ty jako dzieciak musiał się chować w piwnicy przed amerykańskim nalotem to z pewnością nie lizałbyś dziś jajek zachodowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 4 minuty temu, Koelner napisał(a): czekamy na kogoś z PiSu kto na tym skorzystał aby pokazać napierdalanke dla plebsu Tylko frajer by nie skorzystał. Problem polega na tym, że sposób przyznawania środków uderza w zaufanie do państwa. Mamy na masową skalę przyznawane po pół miliona na rzeczy, które nigdy nie powinny być przedmiotem dofinansowania. Kpo to jeden z największych programów dotacji w historii - tego rodzaju systemowe dofinansowanie burzy zaufanie do całego aparatu państwowego, systemów dotacji a pośrednio też unii europejskiej. To nie jest problem dla plebsu, tylko systemową katastrofa nieudolnego ministerstwa odpowiedzialnego za przyznanie tych dotacji. To jest poważny problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 1 minutę temu, fluber napisał(a): Tylko frajer by nie skorzystał. Problem polega na tym, że sposób przyznawania środków uderza w zaufanie do państwa. Mamy na masową skalę przyznawane po pół miliona na rzeczy, które nigdy nie powinny być przedmiotem dofinansowania. Kpo to jeden z największych programów dotacji w historii - tego rodzaju systemowe dofinansowanie burzy zaufanie do całego aparatu państwowego, systemów dotacji a pośrednio też unii europejskiej. To nie jest problem dla plebsu, tylko systemową katastrofa nieudolnego ministerstwa odpowiedzialnego za przyznanie tych dotacji. To jest poważny problem. I slowo klucz w kazdej aplikacji, “dywersyfikacja” xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 9 minut temu, memento1984 napisał(a): I slowo klucz w kazdej aplikacji, “dywersyfikacja” xD Słowa klucze to klucz, ale to sam na pewno wiesz najlepiej;) 2 godziny temu, P_M napisał(a): No to lecimy z klasyką czyli Donald Tusk się wściekł - odcinek 234555 serialu Donald Tusk i źli Bojarzy https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/afera-wokol-srodkow-z-kpo-donald-tusk-zabral-glos/b22f4jc,79cfc278 Ja dziś nie usłyszałem nazwiska odpowiedzialnego bojara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Godzinę temu, fluber napisał(a): Btw. Całe wybory kopertowe to było 70 milionów i paru użytkowników się tu mało nie zostało przez pół roku. Teraz 1,2 miliarda i wrzutki z ai, które to jeszcze bronią. Autentycznie, nie wiem co musiałoby się odjebac, żeby paru forumowiczów poczuło się choć trochę oburzonych lub zniesmaczonych. Dywersyfikacja działalności klubu dla swingersow. Najwyraźniej lubicie jak was ruchają. MASZ KOMPLEKSY WOBEC PRZEDSIĘBIORCÓW PO PROSTU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Odpisze później. Na wodzie mam słaby zasięg. A jacht jeszcze testowany i nie wiem co potrafi. A dziś jakoś tłoczno się zrobiło. Więcej jachtów niż kiedyś komputerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Teraz, ignazz napisał(a): Odpisze później. Na wodzie mam słaby zasięg. A jacht jeszcze testowany i nie wiem co potrafi. jacht ze swingers party i nie zaprosiłeś? jak z kebabem to @julekstep wpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Teraz, Koelner napisał(a): jacht ze swingers party i nie zaprosiłeś? jak z kebabem to @julekstep wpadnie ja już piszę wniosek na dywersyfikację diety RAZ NA CIENKIM RAZ NA GRUBYM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Na wodzie tylko ośmiorniczki. Kebab jest dla plebsu. Teraz, julekstep napisał(a): ja już piszę wniosek na dywersyfikację diety RAZ NA CIENKIM RAZ NA GRUBYM Jadłeś atom Sapko bo nowa buła na JP2 o ile kojarzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Jadłeś atom Sapko bo nowa buła na JP2 o ile kojarzę. nah u mnie teraz głównie Hadda, Lamaya i czasem BAR TIK TAK w Kobyłce do Wawy rzadko zaglądam -> trzeci świat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Bułeczka maślana z lokalnego wypieku. Niezły pomysl. Laf też by polubił bo dużo mięsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 10 minut temu, julekstep napisał(a): w Kobyłce wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 11 minut temu, ignazz napisał(a): Bułeczka maślana z lokalnego wypieku. Niezły pomysl. Laf też by polubił bo dużo mięsa. @memento1984 pisał że mało mięsa w Sapko ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 35 minut temu, julekstep napisał(a): MASZ KOMPLEKSY WOBEC PRZEDSIĘBIORCÓW PO PROSTU JUŻ LEPIEJ NIE MIEC KASY Z KPO NIZ DAC JE PRZEDSIEBIORCOM!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): JUŻ LEPIEJ NIE MIEC KASY Z KPO NIZ DAC JE PRZEDSIEBIORCOM!!!! no średnio mnie jara spłacanie do 2050 procentów z tej pożyczki mam już swój kredyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu A NA MOKOTOWIE? GDZIE WARTO ZJEŚĆ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 7 minut temu, Pablo81 napisał(a): JUŻ LEPIEJ NIE MIEC KASY Z KPO NIZ DAC JE PRZEDSIEBIORCOM!!!! Pewnie, że lepiej nie wydawać, nie dość że to na % i trzeba oddać, to takie rozdawnictwo podbije tylko inflacje, a jak widać na załączonych obrazkach Januszexy wydadzą na bieżąca konsumpcję dóbr luksusowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 9 minut temu, julekstep napisał(a): mam już swój kredyt lol dał się namówić Komorowskiemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi