josephnba Opublikowano Środa o 07:52 Udostępnij Opublikowano Środa o 07:52 1 godzinę temu, blackmagic napisał(a): Kto to jest ten jack strong? Prawicowy lis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano Środa o 07:56 Udostępnij Opublikowano Środa o 07:56 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Czyli się wszystko zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Środa o 11:24 Udostępnij Opublikowano Środa o 11:24 Ależ aura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Środa o 11:28 Udostępnij Opublikowano Środa o 11:28 3 minuty temu, fluber napisał(a): Ależ aura ? Dla mnie jeśli ktoś z polskiej polityki ma aurę, to Zandberg. Tutaj po prostu Nawrocki sobie szedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano Środa o 11:47 Udostępnij Opublikowano Środa o 11:47 OBY!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Środa o 11:50 Udostępnij Opublikowano Środa o 11:50 20 minut temu, RappaR napisał(a): ? Dla mnie jeśli ktoś z polskiej polityki ma aurę, to Zandberg. Tutaj po prostu Nawrocki sobie szedł. Zandberga to ma jakieś 5 procent aury. U Nawrockiego tylko soczystego "k****" na końcu wypowiedzi zabrakło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Środa o 11:53 Udostępnij Opublikowano Środa o 11:53 https://www.facebook.com/TygodnikNIE/videos/24282834671377808 śmiechłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano Środa o 11:56 Udostępnij Opublikowano Środa o 11:56 6 minut temu, fluber napisał(a): Zandberga to ma jakieś 5 procent aury. U Nawrockiego tylko soczystego "k****" na końcu wypowiedzi zabrakło. Raczej "jazda z ku...". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Środa o 11:58 Udostępnij Opublikowano Środa o 11:58 po Nawrockim czas na Pudziana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano Środa o 12:07 Udostępnij Opublikowano Środa o 12:07 7 minut temu, Koelner napisał(a): po Nawrockim czas na Pudziana Ja bym wolał Dzikiego Trenera, Pudzian jest mega nudziarzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano Środa o 12:42 Udostępnij Opublikowano Środa o 12:42 Radykalna zmiana, jeszcze niedawno panowie chcieli tęczowego rurkarza...ehh życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano Środa o 13:12 Udostępnij Opublikowano Środa o 13:12 (edytowane) Streszczę Wam orędzie - będę się napier***** Wojny ciąg dalszy (nie jestem zaskoczony, tego się spodziewałem i tak rodacy chcieli). Tylko k**** zabrakło kilka razy. Edytowane Środa o 13:13 przez Dunk Fan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano Środa o 13:14 Udostępnij Opublikowano Środa o 13:14 a to widzieliscie? krzysiu sie ladnie obruszyl https://x.com/K_Stanowski/status/1952752784886948023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Środa o 13:21 Udostępnij Opublikowano Środa o 13:21 5 minut temu, Kubbas napisał(a): a to widzieliscie? krzysiu sie ladnie obruszyl https://x.com/K_Stanowski/status/1952752784886948023 Nic dziwnego, w marcu to był news na wielu portalach a tu jakiś przychlast odkrywa na nowo, że Stanowski zbierał podpisy na wiecu konfy i sam Mentzen na wiecu nawoływał do składania podpisów. Głupota wkurwia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano Środa o 13:26 Udostępnij Opublikowano Środa o 13:26 2 minuty temu, fluber napisał(a): Nic dziwnego, w marcu to był news na wielu portalach a tu jakiś przychlast odkrywa na nowo, że Stanowski zbierał podpisy na wiecu konfy i sam Mentzen na wiecu nawoływał do składania podpisów. Głupota wkurwia. *Pisowski nie Stanowski specjalnie przed wyborami sobie sluchalem ich wszystkich programow politycznych w pracy proporcje na jechanie PO i PISu mniej wiecej 80/20 przechylil im gosciu wybory tak jak mial to zrobic, jechanka po PO i Tusku caly okres przedwyborczy plus co chwile 2-3 slowa krytyki PISu zeby byl udawany balans, taka troche propaganda jak kiedys TVP no i zadzialalo https://x.com/K_Stanowski/status/1953033765644566652 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Środa o 13:28 Udostępnij Opublikowano Środa o 13:28 15 minut temu, Dunk Fan napisał(a): Streszczę Wam orędzie - będę się napier***** Wojny ciąg dalszy (nie jestem zaskoczony, tego się spodziewałem i tak rodacy chcieli). Tylko k**** zabrakło kilka razy. rząd obecnie ma takie notowania, że jakiekolwiek 'puszczanie oka' w ich kierunku w tym momencie nie ma żadnego sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano Środa o 13:30 Udostępnij Opublikowano Środa o 13:30 2 minuty temu, Kubbas napisał(a): *Pisowski nie Stanowski specjalnie przed wyborami sobie sluchalem ich wszystkich programow politycznych w pracy proporcje na jechanie PO i PISu mniej wiecej 80/20 przechylil im gosciu wybory tak jak mial to zrobic, jechanka po PO i Tusku caly okres przedwyborczy plus co chwile 2-3 slowa krytyki PISu zeby byl udawany balans, taka troche propaganda jak kiedys TVP no i zadzialalo https://x.com/K_Stanowski/status/1953033765644566652 jeszcze dodam ze to byl eksperyment typu co w trawie piszczy, sluchalem sobie zeby wyrobic opinie czy stanowski jest pisowski po niektorych programach myslalem ze to tylko ja mam takie wrazenie i przewijalem komentarze zeby znalezc czy ktos tez to widzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Środa o 13:31 Udostępnij Opublikowano Środa o 13:31 3 minuty temu, Kubbas napisał(a): specjalnie przed wyborami sobie sluchalem ich wszystkich programow politycznych w pracy nic się przed Tobą nie ukryje!!! ale podoba mi się pieczenie jak nie tylko w Republice i innych 'obciachowych' mediach jest przyzwolenie na jazdę po Koalicji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Środa o 13:32 Udostępnij Opublikowano Środa o 13:32 2 minuty temu, Kubbas napisał(a): *Pisowski nie Stanowski specjalnie przed wyborami sobie sluchalem ich wszystkich programow politycznych w pracy proporcje na jechanie PO i PISu mniej wiecej 80/20 przechylil im gosciu wybory tak jak mial to zrobic, jechanka po PO i Tusku caly okres przedwyborczy plus co chwile 2-3 slowa krytyki PISu zeby byl udawany balans, taka troche propaganda jak kiedys TVP no i zadzialalo https://x.com/K_Stanowski/status/1953033765644566652 Wyborcy Stanowskiego z 1 tury głosowali 50/50 w 2 turze. W normalnej sytuacji trudno oczekiwać żeby opozycję krytykować bardziej niż rząd, bo to rząd zawsze daje więcej okazji do krytyki. Po mogła bez edycji wrzucać własne spoty wyborcze na kanał Stanowskiego bez żadnej cenzury. Stanowskiemu poglądami najbliżej pewnie do mentzena a nie pisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano Środa o 13:35 Udostępnij Opublikowano Środa o 13:35 4 minuty temu, julekstep napisał(a): nic się przed Tobą nie ukryje!!! ale podoba mi się pieczenie jak nie tylko w Republice i innych 'obciachowych' mediach jest przyzwolenie na jazdę po Koalicji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi