RappaR Opublikowano wczoraj o 20:29 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 20:29 1 minutę temu, DRK napisał(a): Marszałek Sejmu właśnie ogłosił, że podżegano go do przeprowadzenia zamachu stanu. https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-07-25/szymon-holownia-wielokrotnie-sugerowano-mi-przeprowadzenie-zamachu-stanu/ Ale to taki demokratyczny, prounijny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano wczoraj o 20:40 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 20:40 Potrzebne szkolenia antydyskryminacyjne, a może i obozy reedukacyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 37 minut temu, DRK napisał(a): Marszałek Sejmu właśnie ogłosił, że podżegano go do przeprowadzenia zamachu stanu. https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-07-25/szymon-holownia-wielokrotnie-sugerowano-mi-przeprowadzenie-zamachu-stanu/ Wczoraj rano rekonstrukcja Wczoraj wieczorem sugestia romansu Tuska z Nowacka Dziś po południu Hołownia mówino zamachu stanu. Ta koalicja trzyma się ze sobą już tylko dla stołków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 38 minut temu, DRK napisał(a): Marszałek Sejmu właśnie ogłosił, że podżegano go do przeprowadzenia zamachu stanu. Ciekawe, kiedy coś mu się stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 1 godzinę temu, fluber napisał(a): W takim razie to Ty jesteś matematycznym imbecylem a nie prokuratura. Zamieniam sie w słuch "profesorze"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 36 minut temu, fluber napisał(a): Ta koalicja trzyma się ze sobą już tylko dla stołków TVP w likwidacji kręci trzeci sezon ,,Gliny''. Jednak opłacało się nie dawać hajsu na tą onkologię. Siedemnaście lat czekania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 9 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): TVP w likwidacji kręci trzeci sezon ,,Gliny''. Jednak opłacało się nie dawać hajsu na tą onkologię. Jak ta ekipa w duchu netflixa nakręci, to właśnie onkologa będziesz potrzebował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 7 godzin temu, RappaR napisał(a): Ale to taki demokratyczny, prounijny Ja tam czekam na komentarz @josephnba o tym jakie teorie spiskowe tu wymyślamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 8 godzin temu, DRK napisał(a): Marszałek Sejmu właśnie ogłosił, że podżegano go do przeprowadzenia zamachu stanu. https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-07-25/szymon-holownia-wielokrotnie-sugerowano-mi-przeprowadzenie-zamachu-stanu/ A przypadkiem Hołownia sam nie naraża się na odpowiedzialność karną, skoro nie informuje służb kto konkretnie miał takie zamiary? Jak tak dalej pójdzie to w przyszłości premier, marszałek i minister sprawiedliwości będą z zarzutami, ciekawe kto jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 49 minut temu, tankathon napisał(a): A przypadkiem Hołownia sam nie naraża się na odpowiedzialność karną, skoro nie informuje służb kto konkretnie miał takie zamiary? Jak tak dalej pójdzie to w przyszłości premier, marszałek i minister sprawiedliwości będą z zarzutami, ciekawe kto jeszcze. Jooooo rozwali to normalnie całą scenę polityczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Godzinę temu, Koelner napisał(a): Jooooo rozwali to normalnie całą scenę polityczną W normalnym kraju byłoby to wydarzenie i koniec aktualnie rządzących, ale u nas? Koalicja jest stabilna, a służby ślepe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Tyle wydaje Polka z alimentów na żywność na weekend, jakby było oburzenie, że niby te proponowane alimenty to dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 23 minuty temu, tankathon napisał(a): W normalnym kraju byłoby to wydarzenie i koniec aktualnie rządzących, ale u nas? Koalicja jest stabilna, a służby ślepe. w normalnym kraju czyli jakim? Kaczyński jak szeregowy poseł za czasów Marcinkiewicza otrzymywał tajne informacje od ówczesnego ministra sprawiedliwości oraz prokuratora generalnego czyli Ziobry. w „normalnym kraju” jest za to czapa więc o czym piszesz Synku? O jakiś pierdololoo pajaca z Mam Talent? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 9 minut temu, Koelner napisał(a): w normalnym kraju czyli jakim? Kaczyński jak szeregowy poseł za czasów Marcinkiewicza otrzymywał tajne informacje od ówczesnego ministra sprawiedliwości oraz prokuratora generalnego czyli Ziobry. w „normalnym kraju” jest za to czapa więc o czym piszesz Synku? O jakiś pierdololoo pajaca z Mam Talent? O marszałku sejmu, drugiej osobie w polskim państwie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 41 minut temu, RappaR napisał(a): O marszałku sejmu, drugiej osobie w polskim państwie? Jakie państwo taki marszałek xD Ten cały zamach stanu to jakiś temat zastępczy. Tak czy inaczej to niezły mem jak kolo mówi o zamachu stanu (!) a nie ma żadnego ruchu ze strony służb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 4 godziny temu, fluber napisał(a): Ja tam czekam na komentarz @josephnba o tym jakie teorie spiskowe tu wymyślamy Czy ja komuś muszę udowadniać że jesteś odklejony? nawet jeśli ktoś nie wie, to nie jest moja rola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Teraz, josephnba napisał(a): Czy ja komuś muszę udowadniać że jesteś odklejony? nawet jeśli ktoś nie wie, to nie jest moja rola Marszałek Sejmu powiedział dokładnie to samo co tu pisałem dwa tygodnie temu. Albo Hołownia ma halucynacje albo to Ty jesteś odklejony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 1 godzinę temu, tankathon napisał(a): W normalnym kraju byłoby to wydarzenie i koniec aktualnie rządzących, ale u nas? Koalicja jest stabilna, a służby ślepe. Kłopot w tym że od przeszło 20 lat nikt niczego nie rozlicza duzo gadek straszenia i teatr dla takich jak ty Teraz, fluber napisał(a): Marszałek Sejmu powiedział dokładnie to samo co tu pisałem dwa tygodnie temu. Albo Hołownia ma halucynacje albo to Ty jesteś odklejony. Fluber Człowiek który podważał wszystko co mówi robi Hołownia odpala się jak tylko ten san Hołownia powiedział coś, co się wpisuje w jego wizję świata masz swoje święto to się ciesz ja niezmiennie jebie popis dopóki użyteczni idioci będą głosować na te dwie partie, nic się nie zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu A Hołownia powiedział kto namawiał go do tego zamachu stanu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 4 minuty temu, josephnba napisał(a): dopóki użyteczni idioci będą głosować na te dwie partie, nic się nie zmieni przecież to jeden c*** kim będą rządzić nasi Seniorzy https://www.plotek.pl/plotek/7,154063,32130691,narzeczona-lukasza-schreibera-bawila-sie-na-wieczorze.html#do_w=484&do_v=1316&do_st=RS&do_sid=1796&do_a=1796&s=BoxOpImg9 hahahaha kolejny konserwatysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi