Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 20.07.2025 o 22:23, LeweBiodroSmoka napisał(a):

dziś dostałem też info, że wczoraj po Gryfinie biegało kilkunastu młodych latynosów prawdopodobnie z Kolumbii, większość mocno wybujana

Rappar tak zachwalał Katowice na forum, że uwierzyli i przyjechali się osiedlić 🤪

5 minut temu, RappaR napisał(a):

Przez tych co nie mają dzieci moje dzieci będą musiały płacić hindusom emerytury 

1 minutę temu, RappaR napisał(a):

Zawsze cieszy mnie, że się nie zmieniasz, i jak zawsze piszesz komentarz przed czytaniem :) 

Chyba nie czytałeś dokładnie 

Edytowane przez jack

14 minut temu, RappaR napisał(a):

Zawsze cieszy mnie, że się nie zmieniasz, i jak zawsze piszesz komentarz przed czytaniem :) 

ciężko wywnioskować z tej odp czy jedziesz

15 minut temu, jack napisał(a):

Chyba nie czytałeś dokładnie 

no co Ty

nie ma tam opisanego znaczenia

dwustronna umowa międzynarodowa

Godzinę temu, RappaR napisał(a):

Ta jakże błyskotliwa wymiana myśli między arcykapłanką i jej interlokutorem przywołała u mnie wspominki.

Dawno, dawno temu, gdzieś w pierwszej połowie dziewięćdziesiątych lat, wiosną wraz z kolegami wygrzewaliśmy się na przerwie na ławeczkach na dziedzińcu naszej szacownej szkoły średniej. Szły gadki ( wtedy smartfony nie panowały jeszcze nad światem) o dziewczynach, koszu i prognozach politycznych. Jeden z kumpli podzielił się wtedy taką oto - dość surrealistyczną wówczas - wizją. Powiedział mniej więcej tak: ,,Jeszcze zobaczycie, rok 1939 będzie kiedyś ukazany tak, że Wehrmacht i Armia Czerwona będą przedstawione jako pokojowe siły zbrojne, takie błękitne hełmy, które wkroczyły do Polski, aby uchronić mniejszości przed polskimi nazistami". 

Wybuchnęliśmy śmiechem uznając to za dobry żart.

Proroctwo wprawdzie na razie nie wypełniło się w 100%, ale takie osoby jak ta pani dwóch nazwisk z TVP albo ministra edukacji dają nadzieję, że jeszcze nic straconego.

Godzinę temu, RappaR napisał(a):

Hahahaha o k**** 

dziękujemy Niemcom i Adolfowi, za to że uchronili nas przed nami samymi XD 

była kiedyś bardziej antypolska ekipa? Niesamowite że są ludzie głosujący na to