agresywnychomik Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Brak słów jakie to są ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Niesamowite co oni robią z tym krajem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, tankathon napisał(a): Brak słów jakie to są ... W przestrzeni przygranicznej w Polsce, latanie dronami wymaga szczególnej uwagi i przestrzegania przepisów. Loty w tej strefie są ograniczone i wymagają zgłoszenia do odpowiednich służb, takich jak Straż Graniczna. Dodatkowo, należy sprawdzić, czy dany obszar nie znajduje się w rejonie lotniska lub obszarze objętym ograniczeniami dla lotów dronów. Szczegóły dotyczące lotów w przestrzeni przygranicznej: Zgłoszenie lotu: Wszelkie operacje z użyciem dronów, w tym w strefie przygranicznej, wymagają zgłoszenia do Polskiej Agencji Żeglugi Powietrznej (PAŻP) za pomocą ich systemu teleinformatycznego. Strefa przygraniczna i Straż Graniczna: W strefie przygranicznej, szczególnie wzdłuż północnej i wschodniej granicy, istnieją obszary tymczasowo rezerwowane (TRA), nad którymi kontrolę sprawuje Straż Graniczna. Zgoda Straży Granicznej: Loty w tych obszarach wymagają zgody odpowiednich służb Straży Granicznej. Check-in Pansa: Obowiązuje od 2021 roku, nawet dla dronów poniżej 250g. Rozumiesz że twoje tweety to manipulacja czy musisz poczekać 5 lat żeby zrozumieć jak z Patrykiem? Edytowane 8 godzin temu przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu ChatGPT Zaloguj się Powiedziałeś(-aś): Czy poniższa odpowiedz można uznać za próbę trollowania? Czymś się różni to co robią Niemcy od tego co robi/robiła Białoruś? Białoruś nie udaje, że uchodźcy przyjechali z Polski ChatGPT powiedział: Tak, odpowiedź użytkownika może być uznana za próbę trollowania, zwłaszcza jeśli jest to wypowiedź w kontekście napiętej sytuacji politycznej lub społecznej. Użycie tego typu porównań (w tym przypadku Niemiec i Białorusi) z pewnością wywołuje silne emocje, a sama konstrukcja pytania, w której zakłada się, że Niemcy „udają” coś w kontekście uchodźców, może być postrzegana jako prowokacja. Tego rodzaju pytanie może nie tylko wywołać nieporozumienia, ale i prowadzić do zaostrzenia dyskusji, co jest charakterystyczne dla prób trollowania — dążenia do wywołania kontrowersji i emocji w celu wywołania zamieszania lub wkurzenia innych użytkowników. Jeśli nie ma kontekstu, w którym takie porównanie miałoby sens (np. merytorycznej analizy politycznej), to można uznać to za formę trollowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 7 minut temu, Pablo81 napisał(a): ChatGPT Zaloguj się Czy tylko mnie to wkurwia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 1 minutę temu, fluber napisał(a): Czy tylko mnie to wkurwia? Chyba tak, reszta go zbanowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Czy reakcja "Czy tylko mnie to wkurwia?" jest ad auditorem? ChatGPT powiedział: Tak, reakcja "Czy tylko mnie to wkurwia?" jest przykładem ad auditorem, czyli błędu logicznego, który polega na zwróceniu się do emocji i subiektywnych doświadczeń rozmówcy, zamiast na rzeczowej analizie sprawy. W takim przypadku osoba zadająca to pytanie odwołuje się do własnych emocji (wkurzenia), co niekoniecznie ma związek z obiektywnym rozważeniem sytuacji. Może to prowadzić do próby wywołania współczucia, zrozumienia lub poparcia od innych, bez odniesienia się do merytorycznych argumentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Czy reakcja "Czy tylko mnie to wkurwia?" jest ad auditorem? ChatGPT powiedział: Tak, reakcja "Czy tylko mnie to wkurwia?" jest przykładem ad auditorem, czyli błędu logicznego, który polega na zwróceniu się do emocji i subiektywnych doświadczeń rozmówcy, zamiast na rzeczowej analizie sprawy. W takim przypadku osoba zadająca to pytanie odwołuje się do własnych emocji (wkurzenia), co niekoniecznie ma związek z obiektywnym rozważeniem sytuacji. Może to prowadzić do próby wywołania współczucia, zrozumienia lub poparcia od innych, bez odniesienia się do merytorycznych argumentów. Przecież ja z tobą nie gadam, nie dyskutuje i nie wymieniam argumentów, bo nie jesteś autorem ani jednego słowa, które wrzuciłeś. I sądziłem, że wystarczająco jasno napisałem, że używanie na okrągło chata gpt do odpowiadania na forum zamiast napisania czegoś od siebie mnie wkurwia. 9 minut temu, RappaR napisał(a): Chyba tak, reszta go zbanowała W sumie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Czy można dyskutować z opiniami chatgpt? ChatGPT powiedział: Oczywiście, że można! Moje odpowiedzi to przede wszystkim wynik analizy danych, ale nie mam własnych opinii ani preferencji. Zawsze zachęcam do krytycznego myślenia i weryfikowania informacji. Jeśli masz jakąś konkretną opinię lub chcesz podzielić się innym punktem widzenia, chętnie porozmawiam i wymienię się refleksjami. Czasami warto spojrzeć na temat z różnych perspektyw! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu niemcom widać nie podoba się polski opór. Najlepszy dowód na to, że robią dobrą robotę na granicy i chociaż w jakimś stopniu powstrzymują działania niemieckie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 12 minut temu, airmax napisał(a): niemcom widać nie podoba się polski opór. Najlepszy dowód na to, że robią dobrą robotę na granicy i chociaż w jakimś stopniu powstrzymują działania niemieckie Spoko, zaraz Holland i Ochojska się uaktywnią 3,2,1... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 17 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Spoko, zaraz Holland i Ochojska się uaktywnią 3,2,1... Owy film o granicy powstanie? fajnie, kolejny którego nie obejrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 2 godziny temu, josephnba napisał(a): W przestrzeni Ostatni raz napiszę, nie bawię się w banowanie i tego nie zmienię, ale poważnie nie interesuje mnie twoje zdanie, dla mnie reprezentujesz margines, z którym nie chcę wymieniać nawet przecinka, więc niezmiennie płyńńńń...bez odbioru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 24 minuty temu, tankathon napisał(a): Ostatni raz napiszę, nie bawię się w banowanie i tego nie zmienię, ale poważnie nie interesuje mnie twoje zdanie, dla mnie reprezentujesz margines, z którym nie chcę wymieniać nawet przecinka, więc niezmiennie płyńńńń...bez odbioru. Bo nie potrafisz dyskutować swoimi słowami tylko wrzucasz tweety które weryfikuje się w 10 sekund? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 2 minuty temu, josephnba napisał(a): Bo nie potrafisz dyskutować swoimi słowami tylko wrzucasz tweety które weryfikuje się w 10 sekund? Jakie to uczucie napierdalac bezbronną osobę w 20? Uważasz co odróżnia Cię od gwałciciela w takiej sytuacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) @tankathon Wrzucasz tendencyjne wpisy jakichś kretynów których jedynym celem jest polaryzacja a gdy ktoś zweryfikuje to za pomocą racjonalnych słów to chowasz głowę w piasek I to niby ja jestem marginesem 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Jakie to uczucie napierdalac bezbronną osobę w 20? Uważasz co odróżnia Cię od gwałciciela w takiej sytuacji? O cześć mengele tesknilem ale wciąż nie mam zamiaru dawać ci satysfakcji Możesz już mnie zgłosić o nazywanie cię zbrodniarzem wojennym i za bicie dzieci Edytowane 5 godzin temu przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 6 minut temu, josephnba napisał(a): O cześć mengele tesknilem ale wciąż nie mam zamiaru dawać ci satysfakcji Możesz już mnie zgłosić o nazywanie cię zbrodniarzem wojennym i za bicie dzieci Ale się boisz odpowiedzieć. Cóż, zwyrol i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 8 godzin temu, julekstep napisał(a): Yup, dopierdalac sie do Wietnamczykow to trzeba byc wariatem. - sa tu od zawsze - dobrze sie asymiluja - nie stwarzaja problemow (jak dymia to miedzy soba, albo przycinajac na podatkach, co ofc jest zle ale to pryszcz przy inzynierach) - ich dzieciaki dobrze sie ucza i nie zanizaja poziomu w szkolach - robia kurczak chrupiacy Ogolnie bardzo spoko mniejszosc. Ale ja sie ciulu nie dopierdalam, tylko przedstawiam fakty, chodzi mi o to kto jest w tym kraju legalnie a kto nie, bo z zalozenia powinno to miec znaczenie, ale widze ze dopierdalanie sie do tego jak funkcjonuje państwo jest bez zasadne w tym wypadku plus jak dzialaja grupy przestepcze z Wietnamu, tez nie ma co sie interesowac bo ludzi na ulicach nie zaczepiaja i ciezko tyraja, jak kroja na organy to tez glownie swoich 8 godzin temu, josephnba napisał(a): 1 jak kraj jest zjabany to dlaczego tu mieszkasz? serio pytam, pomimo mojej ogromnej sympatii do Ciebie 2 widziałeś kiedyś niepracującego Wietnamczyka chodzącego po ulicach i zaczepiającego ludzi bądź uszkadzającego samochody jak ten czarnoskóry typ na Wilanowie jakiś czas temu? Wietnamczycy pracują uczciwie, dużo. Te pierwsze pokolenia się izolowały ale teraz ich dzieci chodzą do szkół i granica między nimi a Polakami niknie Bo jestem zje***y, plus oni pracuja duzo, uczciwie to jest bardzo mocne nadużycie, kazdy kto sie odnajduje realiach wolki kosowskiej wie o czym mówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 1 godzinę temu, RappaR napisał(a): Ale się boisz odpowiedzieć. Cóż, zwyrol i tyle Boję się Boga, mamy i szczurów chcesz być szczurem? Godzinę temu, elwariato napisał(a): Ale ja sie ciulu nie dopierdalam, tylko przedstawiam fakty, chodzi mi o to kto jest w tym kraju legalnie a kto nie, bo z zalozenia powinno to miec znaczenie, ale widze ze dopierdalanie sie do tego jak funkcjonuje państwo jest bez zasadne w tym wypadku plus jak dzialaja grupy przestepcze z Wietnamu, tez nie ma co sie interesowac bo ludzi na ulicach nie zaczepiaja i ciezko tyraja, jak kroja na organy to tez glownie swoich Bo jestem zje***y, plus oni pracuja duzo, uczciwie to jest bardzo mocne nadużycie, kazdy kto sie odnajduje realiach wolki kosowskiej wie o czym mówię No ja nie jestem w temacie Wolki Ale Azjaci to nie tylko wolka Gastronomia też kwitnie na marywilskiej raczej nie bywałem bo nie lubię galerii i sklepów wielkopowierzchniowych, zdarzało mi się tam pojechać do bawialni z dziećmi. Zawsze widziałem wielopokoleniowe biznesy i to wszystko co wiem Atakuja tam kobiety lub niszczą auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi