RappaR Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Teraz, Koelner napisał(a): ignory stosują pedały Przytulisz się do mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Teraz, RappaR napisał(a): Przytulisz się do mnie? Ciebie lubię i wezmę z miłością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 42 minuty temu, blackmagic napisał(a): Tak było mordo. Nie inaczej. wiadomo że w Kościele nie było nigdy problemu z pedofilią, nie to co w środowisku psychoterapeutów… oh wait czyli już nie piszemy o tym konkretnym przypadku? szybko poszło! 30 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): dla których nienawiść do pisu przesłania wszystko inne niż dobro kraju przecież Pablo szczerze dba o dobro kraju po prostu innego 43 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Berlin padł podstawą do dyskusji XD mam nadzieję, że ci chociaż za to dbanie płacą myślicie, że są tabelki, które mówią, że w UE jest na odwrót niż u nas i zawsze kończy się kolacją przy świecach? ale te gwałty to akurat jest przykład tego na ile wartościowe są 'tabelki' w dyskusji inna metodologia (w niektórych krajach wystarczy 'podejrzany' żeby było uwzględnione w statach, w innych staty uwzględniają tylko przypadki gdzie jest 'skazany', inne definicje gwałtów swoją drogą u nas w 2025 zmieniono definicję -> https://tvn24.pl/polska/nowa-definicja-gwaltu-weszla-w-zycie-dodano-mimo-braku-jej-zgody-komentarze-ekspertow-st8303731 więc zaraz nam te staty wystrzelą jak oskrażenia o gwałt wejdą jako stały bonus do spraw rozwodowych 13 minut temu, Koelner napisał(a): ignory stosują pedały to mówisz że ile osób masz na ignorze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 22 minuty temu, Koelner napisał(a): Ciebie lubię i wezmę z miłością Weź chociaż 8 złotych, żeby nie czuł się niewsojo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 18 minut temu, julekstep napisał(a): to mówisz że ile osób masz na ignorze? nie sprowokujesz mnie żebym dołączył do Twojej warszawski-rafałowej-pedalskiej ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 21 minut temu, julekstep napisał(a): swoją drogą u nas w 2025 zmieniono definicję -> https://tvn24.pl/polska/nowa-definicja-gwaltu-weszla-w-zycie-dodano-mimo-braku-jej-zgody-komentarze-ekspertow-st8303731 więc zaraz nam te staty wystrzelą jak oskrażenia o gwałt wejdą jako stały bonus do spraw rozwodowych Uważasz, że kobiety mogą kłamać w takich sprawach? 2 minuty temu, Koelner napisał(a): nie sprowokujesz mnie żebym dołączył do Twojej warszawski-rafałowej-pedalskiej ekipy Zrób to, chociaż dla mnie, kochanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Uważasz, że kobiety mogą kłamać w takich sprawach? wiem że sprawy rozwodowe to największe seanse nienawiści ever -> z obu stron tutaj jedna z tych nienawistnych stron dostała nową zabawkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Teraz, julekstep napisał(a): wiem że sprawy rozwodowe to największe seanse nienawiści ever -> z obu stron tutaj jedna z tych nienawistnych stron dostała nową zabawkę Dlaczego tak nienawidzisz kobiet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Teraz, RappaR napisał(a): Dlaczego tak nienawidzisz kobiet? nie wiem, Ty mi powiedz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 2 minuty temu, julekstep napisał(a): nie wiem, Ty mi powiedz! Nie znam się na psychologii, tutaj chyba tylko @lorak pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Nie znam się na psychologii, tutaj chyba tylko @lorak pomoże wystarczy że szanujesz ją jako naukę! działaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 5 minut temu, julekstep napisał(a): wystarczy że szanujesz ją jako naukę! działaj! Ok, za bardzo kochasz fakty, by zignorować je dla dobra nowoczesnego społeczeństwa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 56 minut temu, Pablo81 napisał(a): Wiem dobrze, że niedawno pracowałeś w Niemczech i że ci prawdopodobnie nie wyszło, bo nagle pojawiłeś się w politycznym XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 2 minuty temu, fluber napisał(a): XD Kancerogenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Pablo ma dostęp do auswaisu LBS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) 15 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Pablo ma dostęp do auswaisu LBS Jak chcesz delektować się popcornem i mieć pełnię spazmów, to zdejmij go z ignora Edytowane 13 godzin temu przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Polska 2025 Czarni nielegalsi uciekający nago przed ukraińskim gangiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu zamknij japę Chomik, sam jesteś ze Szczecina na ignorze mam tylko jednego dziada, ale i tak zawsze klikam i czytam, więc owszem, c***a to daje xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Słuchałem dziś Bosaka w radioZet jak to jest że rząd niemiecki raportuje liczby a rząd Polski nie (to odnośnie emigrantów zwróconych do PL). To nie tylko wygląda jakbyśmy nie mieli żadnej kontroli nad tym co się dzieje ale przede wszystkim jakbyśmy nie chcieli mieć tej kontroli. To jest przynajmniej zastanawiające. P.s. Przed 2004 jeździłem z kumplami ze studiów stopem po Europie, co roku inny kierunek. Anyway raz z ziomkiem przejechaliśmy lawetą (miły gość nas zabrał) granice z Rzeszą i nikt nam nie robił problemów, natomiast większa część naszej grupy się zagubiła i nasza SG ich wychwyciła z myślą że chcą przekroczyć zieloną granicę xD, tak było "stój bo strzelam". Dlaczego o tym piszę? W dobie kontroli granic xx lat temu z własnego doświadczenia stwierdzam że Niemcy i na granicy, i w głębi kraju mieli dość luźne podejście do emigrantów (zaznaczam że spaliśmy w namiotach w bardzo ale to bardzo różnych lokacjach), co się musiało l w tym kraju zmienić na przestrzeni tych 20+ lat że odstawiane są takie cyrki jak obecnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 4 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Słuchałem dziś Bosaka w radioZet jak to jest że rząd niemiecki raportuje liczby a rząd Polski nie (to odnośnie emigrantów zwróconych do PL). To nie tylko wygląda jakbyśmy nie mieli żadnej kontroli nad tym co się dzieje ale przede wszystkim jakbyśmy nie chcieli mieć tej kontroli. To jest przynajmniej zastanawiające. P.s. Przed 2004 jeździłem z kumplami ze studiów stopem po Europie, co roku inny kierunek. Anyway raz z ziomkiem przejechaliśmy lawetą (miły gość nas zabrał) granice z Rzeszą i nikt nam nie robił problemów, natomiast większa część naszej grupy się zagubiła i nasza SG ich wychwyciła z myślą że chcą przekroczyć zieloną granicę xD, tak było "stój bo strzelam". Dlaczego o tym piszę? W dobie kontroli granic xx lat temu z własnego doświadczenia stwierdzam że Niemcy i na granicy, i w głębi kraju mieli dość luźne podejście do emigrantów (zaznaczam że spaliśmy w namiotach w bardzo ale to bardzo różnych lokacjach), co się musiało l w tym kraju zmienić na przestrzeni tych 20+ lat że odstawiane są takie cyrki jak obecnie. Niemcom się przelało jak przyjęli ponad 1mln Ukraińców. U żony w szpitalu codziennie temat nr 1. Przez chory socjal nie pracują, bo mają wyjebane. W ostatnich latach obcięli długość Arbeitslosengeld, Hatz4 zamienili na Bürgergeld co wiąże się z większymi obwarowaniami, ale dotknęło to głównie... Niemców. Po latach multi-kulti nie jest to nienawiść na tle rasowym czy narodowościowym, po prostu wkurza ich, że muszę pracować nie tylko na siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi