jack Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 56 minut temu, fluber napisał(a): Wg informacji zawartych na stronie Bundestagu, od stycznia 2024 do kwietnia 2025 do Polski przekazano 11398 osób, które zostały sklasyfikowane jako nielegalni migranci, którzy przybyli do Niemiec z Polski. Ale to Polacy są zagrożeniem, a nie nielegalni migranci Spójrz na to z tej strony, że od 2024 przekazali 11k emigrantów a zadyma się zaczęła jak na granicę trafili bąkiewiczopodobni 23 minuty temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): Ja pierdolę co za cyrk. Niby cywilizowane państwa prawa a jak dochodzi co do czego przepychają typa na moście. Dobrze, że nie mają wideł i nie rzucają kamieniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 30 minut temu, jack napisał(a): Ja pierdolę co za cyrk. Niby cywilizowane państwa prawa a jak dochodzi co do czego przepychają typa na moście. Dobrze, że nie mają wideł i nie rzucają kamieniami. Mnie nie zaskakuje, że "kibole bakiewicza" są bardziej profesjonalnie, cywilizowani i praworządni niż niemieccy strażnicy graniczni. @Pablo81 jak się nazywa procedura, którą widać na filmie i w na jakich wykresach zobaczymy ją w statystykach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu W Niemczech przez 30 lat całkowicie legalnie oddawano sieroty pedofilom (obczajcie eksperyment Kentlera). A w Polsce jakiś dyrygent czy proboszcz pomacał paru chłopców i od razu wielka afera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, fluber napisał(a): Mnie nie zaskakuje, że "kibole bakiewicza" są bardziej profesjonalnie, cywilizowani i praworządni niż niemieccy strażnicy graniczni. @Pablo81 jak się nazywa procedura, którą widać na filmie i w na jakich wykresach zobaczymy ją w statystykach? Ja z tobą skończyłem dyskusję po twoim ostatnim napadzie szału i prostactwa Jak pisałem, tak możesz sobie rozmawiać z kolegami z pracy, rady parafialnej. Ew. z żoną (mam nadzieję, że takie napady nie eskalują do przemocy domowej). Bez odbioru 1 godzinę temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): I to jest jakiś dowód w końcu i podstawą do dyskusji. Bardzo złe to było - przyznaje. I nie powinno mieć miejsca. W niemieckiej prasie Merz dostaje zejby za sposób , w jaki rozwiązał sprawę na granicy. Większość gazet i polityków uważa, że wprowowadzenie kontroli przez Polskę jest naturalnym ruchem i jak pisałem jebie Merza. Edytowane 11 godzin temu przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Ja z tobą skończyłem dyskusję po twoim ostatnim napadzie szału i prostactwa Akurat jak wrzuciłem filmik, który zaorał Twoje wpisy. Wygodnie, ale oczywiście szanuję Twój wybór:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Życie_to_mem napisał(a): W Niemczech przez 30 lat całkowicie legalnie oddawano sieroty pedofilom (obczajcie eksperyment Kentlera). CIEKAWE KIM TEN KENTLER BYŁ Z ZAWODU hmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): CIEKAWE KIM TEN KENTLER BYŁ Z ZAWODU hmmmm Za Wiki: Po maturze Helmut Kentler planował studiować teologię z zamiarem zostania pastorem. Jednak ojciec wymógł na nim ukończenia nauki zawodu technicznego (…) Już w trakcie swoich studiów brał udział w wieloletnich badaniach nad pracującymi młodocianymi, które opisał w książce Jugendarbeit in der Industriewelt(Praca młodocianych w świecie przemysłowym), jaką opublikował w 1959 roku. W pierwszym wydaniu wspominał o swoim przywiązaniu do wiary chrześcijańskiej strzał w stopę przez kolano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 10 minut temu, blackmagic napisał(a): Za Wiki: Po maturze Helmut Kentler planował studiować teologię z zamiarem zostania pastorem. Jednak ojciec wymógł na nim ukończenia nauki zawodu technicznego (…) Już w trakcie swoich studiów brał udział w wieloletnich badaniach nad pracującymi młodocianymi, które opisał w książce Jugendarbeit in der Industriewelt(Praca młodocianych w świecie przemysłowym), jaką opublikował w 1959 roku. W pierwszym wydaniu wspominał o swoim przywiązaniu do wiary chrześcijańskiej strzał w stopę przez kolano W sensie ze strzelilem sobie w stope piszac o zawodzie Pana Kentlera poniewaz planowal on zostac kims innym? Aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Teraz, julekstep napisał(a): W sensie ze strzelilem sobie w stope piszac o zawodzie Pana Kentlera poniewaz planowal on zostac kims innym? Aha Z tego co tu piszesz psychologia jest złem i dużo więcej daje kościół a jak pada nazwisko Kentlera i zarzuty o propagowanie pedofili to nawiązujesz do jego zawodu psychologa pomijając fakt że chciał być księdzem i w swoich pracach pisał o przywiązaniu do wiary chrześcijańskiej. chyba bez strzałek złapiesz kontekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) 6 minut temu, blackmagic napisał(a): Z tego co tu piszesz psychologia jest złem i dużo więcej daje kościół a jak pada nazwisko Kentlera i zarzuty o propagowanie pedofili to nawiązujesz do jego zawodu psychologa pomijając fakt że chciał być księdzem i w swoich pracach pisał o przywiązaniu do wiary chrześcijańskiej. chyba bez strzałek złapiesz kontekst skąd przyszedł ci do głowy pomysł że nie gardzę psychologami deklarującymi (na jakimś etapie) przywiązanie do wartości chrześcijańskich? zresztą tutaj jest ładnie pokazane jak do połowy 60's jeszcze ośrodki około-religijne trzymały tego zwyrola w ryzach a jak pod koniec 60's poszedł w nurt typowo 'naukowy' (kek) to poszło na grubo During his studies, he participated in a field trial with young workers, which he documented and reflected on later in his 1959 book, Youth Work in the Industrial World. In it, he still explicitly proclaimed his Christian faith (according to Rüdiger Lautmann in his 2008 obituary on Kentler for the Humanistische Union); in later publications, this was no longer the case. In 1960 he passed the main diploma examination for psychology. (...) From the late 1960s until the early 1990s, with the authorization and financial support of the Berlin Senate, Kentler placed several neglected youth aged 13 to 15 as foster children in the homes of single pedophile fathers. zapraszam do łączenia strzałek! Edytowane 8 godzin temu przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Godzinę temu, julekstep napisał(a): skąd przyszedł ci do głowy pomysł że nie gardzę psychologami deklarującymi (na jakimś etapie) przywiązanie do wartości chrześcijańskich? zresztą tutaj jest ładnie pokazane jak do połowy 60's jeszcze ośrodki około-religijne trzymały tego zwyrola w ryzach a jak pod koniec 60's poszedł w nurt typowo 'naukowy' (kek) to poszło na grubo Tak było mordo. Nie inaczej. wiadomo że w Kościele nie było nigdy problemu z pedofilią, nie to co w środowisku psychoterapeutów… oh wait Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 5 godzin temu, Pablo81 napisał(a): i to jest jakiś dowód w końcu i podstawą do dyskusji. Bardzo złe to było - przyznaje. I nie powinno mieć miejsca. Berlin padł podstawą do dyskusji XD mam nadzieję, że ci chociaż za to dbanie płacą myślicie, że są tabelki, które mówią, że w UE jest na odwrót niż u nas i zawsze kończy się kolacją przy świecach? Edytowane 6 godzin temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Berlin padł podstawą do dyskusji XD mam nadzieję, że ci chociaż za to dbanie płacą Baby wczoraj też krzyczały, że ten czy tamten opłacany? I EOT między nami czy nie EOT? Jak to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Baby wczoraj też krzyczały, że ten czy tamten opłacany? I EOT między nami czy nie EOT? Jak to jest? EOT sam złamałeś szydząc na następny dzień jak te kurwiszony teraz, gdy są patrole i generalna imba po drugiej stronie robią coś takiego na żywca, to ile razy zrobili to wcześniej na przejściach gdzie nigdy nie było nikogo? ja tu nie uprawiam polityki, ja chcę żyć normalnie z racji bliskości granicy, może biegać i 50 murzynów po mieście byleby byli normalni dlatego pluje na takich volksdeutchów dla których nienawiść do pisu przesłania wszystko inne niż dobro kraju c*** ci w eot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Wiem dobrze, że niedawno pracowałeś w Niemczech i że ci prawdopodobnie nie wyszło, bo nagle pojawiłeś się w politycznym i jesteś wielkim zwolennikiem PiSu. Nie moja wina, że nie znałeś języka, nie miałeś kompetencji czy byłeś leniwy. 6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): EOT sam złamałeś szydząc na następny dzień jak te kurwiszony teraz, gdy są patrole i generalna imba po drugiej stronie robią coś takiego na żywca, to ile razy zrobili to wcześniej na przejściach gdzie nigdy nie było nikogo? ja tu nie uprawiam polityki, ja chcę żyć normalnie z racji bliskości granicy, może biegać i 50 murzynów po mieście byleby byli normalni dlatego pluje na takich volksdeutchów dla których nienawiść do pisu przesłania wszystko inne niż dobro kraju c*** ci w eot 18 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): niestety te Stanowski w Gryfinie to kompromitacja społeczeństwa i debaty w tym kraju jakieś najebane wieśniaczki drą ryja niemal cały czas, typ ze strony KO prawie zaatakowany nie został po kilku minutach transmisji, inna sprawa, ze zaczął gadkę z taką butą, że sam miałem ochotę go stamtąd wyjebać z jednej strony brak kogokolwiek z rzędu, SG czy Policji to jawne chowanie głowy w dupe, z drugiej moze i dobrze bo te wieśniary by ich tam zawrzeszczały, a może i gorzej pod pewnymi aspektami Gortat miał jednak racje, nie wszyscy powinni mieć prawo głosu w tym kraju To jest poziom debaty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 15 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): EOT sam złamałeś szydząc na następny dzień jak te kurwiszony teraz, gdy są patrole i generalna imba po drugiej stronie robią coś takiego na żywca, to ile razy zrobili to wcześniej na przejściach gdzie nigdy nie było nikogo? ja tu nie uprawiam polityki, ja chcę żyć normalnie z racji bliskości granicy, może biegać i 50 murzynów po mieście byleby byli normalni dlatego pluje na takich volksdeutchów dla których nienawiść do pisu przesłania wszystko inne niż dobro kraju c*** ci w eot Pisanie na forum wymaga jednego prostego tricku. ignore im więcej, tym przyjemniej się siedzi i nawet aż tak nie ogłupia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Pisanie na forum wymaga jednego prostego tricku. ignore im więcej, tym przyjemniej się siedzi i nawet aż tak nie ogłupia Niby tak, ale niestety jak ktoś inny zacytuje cały post to widać jego treść. Powinno to też być ukryte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Teraz, LAF napisał(a): Niby tak, ale niestety jak ktoś inny zacytuje cały post to widać jego treść. Powinno to też być ukryte. Zgadzam się, ale to wciąż dużo mniej treści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Teraz, LAF napisał(a): Niby tak, ale niestety jak ktoś inny zacytuje cały post to widać jego treść. Powinno to też być ukryte. Niestety mam tego trola że Szczecina na ignore I przyznaje że nie działa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu ignory stosują pedały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi