Pablo81 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu (edytowane) 12 minut temu, tankathon napisał(a): @Pablo81 Powtórze ci rasisto, jeśli według ciebie ubogacenie kulturowe to tylko przemoc to nic mi do tego. Maszeruj dalej... Serio? Reszta userow zrozumiała to dokładnie jak ja, bo inaczej zrozumieć nie można i teraz idziesz w retorykę, że miałeś na myśli coś innego. Małe highlighty dla ciebie: W dniu 29.06.2025 o 13:25, LeweBiodroSmoka napisał(a): Wyborna logika, moja matulka i mój ojciec też głosowali na Trzaska, ale na inżynierów wysadzanych samopas się nie zgadzają. Ja mam w tyglu na koniec dnia kto jest za kim, do każdego trzeba podchodzić z szacunkiem jakiego sam oczekujesz, a życzyć komuś by ponieśli takie konsekwencje swoich głosowań to jakieś Himalaje spi****lenia jednak. W dniu 29.06.2025 o 12:32, josephnba napisał(a): Po postach wnoszę że kolega będzie szczęśliwy jak zgwałcą jakąś dziewczynkę, będzie miał powód do pisania a nie mówiłem I EOT, bo nie czuję, że rozmowa z tobą ubogaca mnie w jakiś szczególny sposób Nic osobistego, po prostu moje odczucie. Nara. 9 minut temu, julekstep napisał(a): to już Twoja nadinterpretacja myślę że dobrym założeniem startowym jest weryfikacja i wpasowanie w kontekst dowodów -> czy to twittów z dupy czy to tabelek z dupy to do mnie pytanie? coś takiego gdzieś sugerowałem? chociaż w sumie jako użytkownik e-nba w pewnych kręgach na pewno możesz być tak postrzegany! Po raz kolejny - to był wykres Oparty na danych z MSZ, ale w ministerstwie mógł wystąpić błąd ludzki podczas wprowadzania (czy zostały celowo zmanipulowane?), więc nie mają wartości, tak? W ten sposób możesz podważyć każde dane Ale pewnie podwazysz tylko te niewygodne Od teraz każde dane (szczególnie te niewygodne) są nic nie warte, a każdy wykres jest tabelką! Edytowane 18 godzin temu przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 14 minut temu, Pablo81 napisał(a): Ale pewnie podwazysz tylko te niewygodne wtedy tylko zmienię nazwę usera na Pablo i będę już w pełni Tobą na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 16 minut temu, julekstep napisał(a): chociaż w sumie jako użytkownik e-nba w pewnych kręgach na pewno możesz być tak postrzegany! Chciałem zobaczyć jak daleko posuniesz się w dyskusji politycznej i oceniam jak sezon 2039 w wykonaniu Magic 1 minutę temu, julekstep napisał(a): wtedy tylko zmienię nazwę usera na Pablo i będę już w pełni Tobą na forum! Nie będziesz. Bo wykres dalej zostanie tabelką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu (edytowane) 5 godzin temu, josephnba napisał(a): Tęczą wraca! Julek szykuj spodnie z dziurami na dupie, będziem paradować Czy można gdzieś obstawić co z nią zrobi Grzegorz Braun?:) Edytowane 18 godzin temu przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu widzę, że tweety to już powoli jak adv statsy, nie podobaja się,.ale akternatywy sam jakoś nie mam wiadomo, że zdarzają się fejki, ale jak mi się trafi, to nie robię tego by tu oszukiwać pod swoją narracje,.tylko, że szukam ciekawych rzeczy, którymi można się podzielić, a dzisiaj po prostu ciężko jest się czasem nie nabrać zresztą w temacie NBA też już tt ludzi wkurwia, ale jak w zamian mam napisać 5 zdań z ciekawym tejkiem, to już jakoś chętnych brakuje i znowu ta sama osoba tu najbardziej narzeka xd już nie mówiąc o tym, że tu ludzie się oburzają na tweeta papieża polaka wrzucającego 1:1 konferencje z sejmu, ale to nieważne, bo konto hejterskie to wstyd to w ogóle publikować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 6 godzin temu, Pablo81 napisał(a): Szkoda, że nie można mu ufać, bo jest z koalicji rządzącej. Poza tym tylko to wyciągnąłeś z jego wypowiedzi? Gość mówi, że będzie fajnie i bezpiecznie, bo MSWiA wykonuje dobrą robotę i granicą będzie szczelna. W to można wierzyć czy nie? Pierwsze odnosi się do znanych politykowi faktów, drugie jest raczej życzeniem. Ja wierzę mu, że Niemcy zwożą ludzi, którzy nie byli w Polsce i wierzę, że wierzy iż granicą będzie szczelna i będzie fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu niestety te Stanowski w Gryfinie to kompromitacja społeczeństwa i debaty w tym kraju jakieś najebane wieśniaczki drą ryja niemal cały czas, typ ze strony KO prawie zaatakowany nie został po kilku minutach transmisji, inna sprawa, ze zaczął gadkę z taką butą, że sam miałem ochotę go stamtąd wyjebać z jednej strony brak kogokolwiek z rzędu, SG czy Policji to jawne chowanie głowy w dupe, z drugiej moze i dobrze bo te wieśniary by ich tam zawrzeszczały, a może i gorzej pod pewnymi aspektami Gortat miał jednak racje, nie wszyscy powinni mieć prawo głosu w tym kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 32 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): pewnymi aspektami Gortat miał jednak racje, nie wszyscy powinni mieć prawo głosu w tym kraju Według niego to Ty nie powinieneś mieć prawa głosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 4 minuty temu, RappaR napisał(a): Według niego to Ty nie powinieneś mieć prawa głosu wiem co powiedział, chodzi o to - lekko parafrazując - że taka baba nie powinna nam decydować o przyszłości i tu chodzi o jakieś 10-20% z twardego elektoratu POPiSu, to oszołomstwo już dawno przebiło skalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 47 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): niestety te Stanowski w Gryfinie to kompromitacja społeczeństwa jakieś najebane wieśniaczki że sam miałem ochotę go stamtąd wyjebać Hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) 7 godzin temu, Pablo81 napisał(a): Szkoda, że nie można mu ufać, bo jest z koalicji rządzącej Ale Ty to lubisz kaprysić. Na drugi raz zamiast koalicyjnego wicemarszałka wrzucę podobną wypowiedź kogoś z Konfederacji, aby Cię ukontentować. A czy ufać Zgorzelskiemu? Każdy niech sam sobie odpowie na to pytanie. Inną alternatywą jest zaufanie Bundespolizei. 7 godzin temu, Pablo81 napisał(a): Poza tym tylko to wyciągnąłeś z jego wypowiedzi? Gość mówi, że będzie fajnie i bezpiecznie, bo MSWiA wykonuje dobrą robotę i granicą będzie szczelna. W to można wierzyć czy nie? Starałem się z jego wypowiedzi wyciągnąć najciekawszy fragment. Czy to zaskakujące? Z kolei gdy polityk z opcji rządzącej mówi, że będzie fajnie, bezpiecznie i że poszczególne ministerstwa wykonują świetną robotę słyszałem wielokrotnie. Nie uznałem tego za jakoś specjalnie godne uwagi i nie widziałem konieczności podzielenia się tymi rewelacjami z koneserami wątku politycznego na forum e-nba. Dlaczego właśnie to uznałeś za warte uwypuklenia? Edytowane 16 godzin temu przez DRK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 1 minutę temu, DRK napisał(a): Ale Ty to lubisz kaprysić. Przecież żartobliwie odniosłem się do opinii, że MSWiA nie można ufać. No nawet statystykom MSZ nie można ufać. Jeszcze ktoś pisze opinie, że dla polityka to muszą być znane fakty. Jak inny polityk czy ministerstwo powiedziało coś odwrotnego to już a) nie są to znane fakty b) kłamie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 16 minut temu, ignazz napisał(a): Hmmm co znowu tam znalazłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Taki śmieszny zbitek zdań po prostu. Nic osobistego. Wyszło na to że jak tam były te baby a ty sam chciałeś coś tam zrobić to logika podpowiada że byłeś jedną z tych bab. Taka żartobliwa myśl. A przepraszam. Najebane wieśniaczki. Tak śmiesznie wyszło i mnie to rozbawiło bez kontekstu ani ataku w kogokolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 5 minut temu, ignazz napisał(a): Taki śmieszny zbitek zdań po prostu. Nic osobistego. Wyszło na to że jak tam były te baby a ty sam chciałeś coś tam zrobić to logika podpowiada że byłeś jedną z tych bab. Taka żartobliwa myśl. A przepraszam. Najebane wieśniaczki. Tak śmiesznie wyszło i mnie to rozbawiło bez kontekstu ani ataku w kogokolwiek ale mnie tam nie było, telepatycznie tylko chcialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 2 minuty temu, ignazz napisał(a): Taki śmieszny zbitek zdań po prostu. (...) Taka żartobliwa myśl. No beka w c***. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): Tak śmiesznie wyszło i mnie to rozbawiło bez kontekstu ani ataku w kogokolwiek ależ skad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Wg informacji zawartych na stronie Bundestagu, od stycznia 2024 do kwietnia 2025 do Polski przekazano 11398 osób, które zostały sklasyfikowane jako nielegalni migranci, którzy przybyli do Niemiec z Polski. Ale to Polacy są zagrożeniem, a nie nielegalni migranci Edytowane 6 godzin temu przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 5 minut temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): Żaden germanofil nie wmówi mi, że to jest normalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi