P_M Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca W dniu 14.06.2025 o 18:14, tankathon napisał(a): Nie da się tego inaczej skomentować jak, o k****a niemożliwe, kto wie może pojawią również wnioski kto jest ojcem podziału polskiego społeczeństwa, kto wie.... Rozwiń Przeczytaj całe zdanie, jeżeli posądzasz mnie o to, że tego nie wiem, albo, że jest to dla mnie zdziwienie, to grubo się mylisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca W dniu 14.06.2025 o 10:22, Życie_to_mem napisał(a): Ten fragment to w sumie ociepla wizerunek Tuska. Chociaż znając widzów Republiki to całkiem możliwe, że nie załapią żartu i będą spamować, że Tusk się przyznał do bycia Niemcem. Rozwiń LOL, wszystko się potwierdziło. Widzowie ,,Kanału Zero'' to samo. Oczywiście parę osób dostrzegło, że to sarkazm i żarty z ,,fur deutschland'' ale dominuje narracja, że Tusk i Giertych PRZYZNALI, że uważają się za Niemców. Pamiętam jak Stanowski po otwarciu kanału mówił, że po obu stronach 10% ludzi to są sekciarze i to nie będzie kanał dla nich. Wygląda jednak na to, że jednak przyciągnął tryglodytów z jednej strony i to w sporej ilości. Ciekawe jak się z tym czuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Ruski troll znowu nie wytrzymał. Rosja - Ukraina to nie nasza wojna, a Izrael - Iran już tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Warszawa taka piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca W dniu 15.06.2025 o 06:32, RappaR napisał(a): Warszawa taka piękna Rozwiń Psiecka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca W dniu 15.06.2025 o 06:59, Koelner napisał(a): Psiecka? Rozwiń To takie Twoje dziecko, które wychowujesz jak byś był jego rodzicem, tylko jest psem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Dla tych, co wolą mieć psa niż dziecko. Jeśli masz dziecko i psa, to wypad z tego placu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Ciekawe po ile ich policzą za te autokary, spanie i przelot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca W dniu 15.06.2025 o 14:05, Życie_to_mem napisał(a): Rozwiń #tonieprzejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca (edytowane) https://www.rynek-lotniczy.pl/wiadomosci/lubuskie-doplaci-830-zlotych-do-wczasow-w-egipcie--24404.html Ciekawie ile z tego dla wojewody z KO Edytowane 16 Czerwca przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca W dniu 16.06.2025 o 04:48, RappaR napisał(a): https://www.rynek-lotniczy.pl/wiadomosci/lubuskie-doplaci-830-zlotych-do-wczasow-w-egipcie--24404.html Ciekawie ile z tego dla wojewody z KO Rozwiń Nawet nie wiedziałem że w zielonej Górze jest lotnisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Ano jest. Spokojne ciche. Trwa postępowanie na Hurgade. Latać do Egiptu w upały to trzeba być durniem. I jeszcze do tego dopłacać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca PSL chce robić mega inwestycje - Kaszubia. Uwierzę jak zobaczę coś więcej niż gadające o tym głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Właśnie nadrobiłem cały ten wątek. Ja oglądam Gość Radia Zet i uważam, że to jest spoko program, ale już nie przesadzajmy, że to jest jakies wiarygodne źródło. No i Bolt ostatnio kurewsko podrożał. 70 złotych ostatnio mi pokazało za trasę gdzie płaciłem 40. Masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca W dniu 16.06.2025 o 06:09, LAF napisał(a): Właśnie nadrobiłem cały ten wątek. Rozwiń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca W dniu 16.06.2025 o 06:06, agresywnychomik napisał(a): PSL chce robić mega inwestycje - Kaszubia. Uwierzę jak zobaczę coś więcej niż gadające o tym głowy. Rozwiń Zielony Okręg Przemysłowy "Kaszubia" - plan infrastrukturalno‑energetyczno‑obronny Chcemy zbudować tu przestrzeń o charakterze dualnym: opartą na zielonej energii, z rozwiniętą infrastrukturą portową, komunikacyjną i cyfrową, która będzie służyć zarówno gospodarce, jak i systemowi obronnemu – mówi szef MON. Brzmi jakby kogoś pojebało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca W dniu 16.06.2025 o 07:05, jack napisał(a): Zielony Okręg Przemysłowy "Kaszubia" - plan infrastrukturalno‑energetyczno‑obronny Chcemy zbudować tu przestrzeń o charakterze dualnym: opartą na zielonej energii, z rozwiniętą infrastrukturą portową, komunikacyjną i cyfrową, która będzie służyć zarówno gospodarce, jak i systemowi obronnemu – mówi szef MON. Brzmi jakby kogoś pojebało. Rozwiń od maja już coś o tym pierdolili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi