julekstep Opublikowano Piątek o 20:01 Udostępnij Opublikowano Piątek o 20:01 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): przecież ostatecznie na niczym to nie zaważyło, w skali fakapów popełnianych przez innych ten jeden konkretny Mentzena jest zupełnie nieistotny poza tym jak mówią prawdę, to mówmy, że mówią prawdę, a nie, że kiedyś to czy tamto W sensie potrzebowałeś potwierdzenia od Plastusia że Hołownia to kasztan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Piątek o 20:03 Udostępnij Opublikowano Piątek o 20:03 (edytowane) 11 minut temu, julekstep napisał(a): W sensie potrzebowałeś potwierdzenia od Plastusia że Hołownia to kasztan? a Ty potrzebowałeś KO na browarze w jego pubie by wiedzieć, że to autystyk nie umiejący w relacje międzyludzkie? @Pablo81 jak się odniesiesz do słów Premiera? swoją drogą fajnie, że Donald od razu się zgodził, że Romana to najlepiej aby zjeby wybierały Edytowane Piątek o 20:14 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Piątek o 20:13 Udostępnij Opublikowano Piątek o 20:13 (edytowane) 10 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): a Ty potrzebowałeś KO na browarze w jego pubie by wiedzieć, że to autystyk nie umiejący w relacje międzyludzkie? on nie jest autystyczny, on po prostu nie jest zbyt błyskotliwy (gdzie jego wyznawcy widzą w nim jakiegoś kozaka) - i nie, nie potrzebowałem, ale cieszę się że te obrazki poszły w świat i może kilka osób przejrzy Edytowane Piątek o 20:14 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Piątek o 20:15 Udostępnij Opublikowano Piątek o 20:15 1 minutę temu, julekstep napisał(a): nie potrzebowałem, ale cieszę się że te obrazki poszły w świat i może kilka osób przejrzy co ci gdzie ci przejrzy? tego już nie zatrzymasz 3 minuty temu, julekstep napisał(a): n nie jest autystyczny, on po prostu nie jest zbyt błyskotliwy please, jakbyś tego nie nazwał typ nie ma kompletnie żadnej ogarki gdy przychodzi do spotkań w większym gronie, dodatkowo ma chorą potrzebę bycia docenianym, niezależnie kto to będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano wczoraj o 07:39 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:39 W dniu 8.06.2025 o 21:13, LeweBiodroSmoka napisał(a): muszę Otokiełowi jakiś donejcik wysłać po wypłacie, podziękuje mu też chyba na PW twetterowym, co chłop robotę zrobił, a przy tym ile nerwów stracił, wielki, zwykły człowiek posłuchałem go parę razy, ale nie mogłem już więcej jak fakty sobie pod siebie pomija albo nagina plus na dłuższą metę ten styl wypowiadania to robi się irytujący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano wczoraj o 08:27 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:27 46 minut temu, Me Myself and I napisał(a): ale nie mogłem już więcej jak fakty sobie pod siebie pomija albo nagina plus nie wiem jakie fakty, te często podlegają różnej interpretacji, ale raczej wykluczyłbym, że robi coś pod siebie, bo za nim nie stoi żadna agenda, jego działalność jest w całości finansowana przez jego widzów, także niczyjich interesów nie musi realizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano wczoraj o 10:00 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:00 Republika ma puścić jakieś taśmy Tusk-Girrtych, to uniwersum jest lepsze niż DC i Marvel razem. Tusk tweetuje że PiS (Morawiecki) zobowiązał się do spłacania odsetek od Ukraińskiej pożyczki. Nie mówi od której, nie mówi jaki rząd wielkości, nie mówi czy tylko Polska czy wszystkie kraje UE. Dezinformacja pierwsza klasa. Znalazłem w necie że UE udzieliła 18 mld euro pożyczki Ukrainie i wszystkie państwa czlonkowskie spłacają te odsetki nie tylko Polska w sumie to jakieś drobne w skali Zaznaczam że nie wiem co jest prawdą a co nie ale k**** mać jak premier średniej wielkości państwa europejskiego rzuca oskarżeniami to wypada to poprzeć faktami jakiś faktami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano wczoraj o 10:06 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:06 (edytowane) 6 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Republika ma puścić jakieś taśmy Tusk-Girrtych, to uniwersum jest lepsze niż DC i Marvel razem. Puścili, ale poza tym, że wg Tuska w wielkopolsce mieszkają zjeby to nie ma tam nic ciekawego No może jeszcze to Edytowane wczoraj o 10:07 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano wczoraj o 10:22 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:22 11 minut temu, fluber napisał(a): No może jeszcze to Ten fragment to w sumie ociepla wizerunek Tuska. Chociaż znając widzów Republiki to całkiem możliwe, że nie załapią żartu i będą spamować, że Tusk się przyznał do bycia Niemcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano wczoraj o 10:44 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:44 tu całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano wczoraj o 10:55 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:55 "nagrania, które mialy zostać ukryte przed opinią publiczną" XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano wczoraj o 11:01 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:01 4 minuty temu, fluber napisał(a): "nagrania, które mialy zostać ukryte przed opinią publiczną" XD mimo wszystko szacun, ze tego nie wypluli podczas kampanii gdyby Donald miał coś takiego zamiast Murana, to by do Rymanowskiego ze zwodem przyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu Skoro Tusk nie potrafił załatwić Giertychowi nawet drugiego miejsca na liście to chyba runął mit o Platformie jako partii dyktatorskiej. Tak, wiem, nie był wtedy szefem ale przecież dominowała narracja, że rządzi z tylnego siedzenia a Budka i Schetyna to są figuranci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 3 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): 4 godziny temu, Me Myself and I napisał(a): ale nie mogłem już więcej jak fakty sobie pod siebie pomija albo nagina plus nie wiem jakie fakty, te często podlegają różnej interpretacji, ale raczej wykluczyłbym, że robi coś pod siebie, bo za nim nie stoi żadna agenda, jego działalność jest w całości finansowana przez jego widzów, także niczyjich interesów nie musi realizować to że nie realizuje niczyich interesów nie oznacza że wie o czy mówi, a mam wrażenie że ekonomiczne to tak średnio wie i pitoli coś byle zgrabnie wyglądało w narracji, w politykę nie wchodzę bo to bagno i faktycznie każdy fakt można sobie dowolnie tłumaczyć po swojemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 2 godziny temu, fluber napisał(a): Puścili, ale poza tym, że wg Tuska w wielkopolsce mieszkają zjeby to nie ma tam nic ciekawego No może jeszcze to W tych taśmach nie ma kompletnie nic odkrywczego. Nuda. A w ogóle to ciekawe czy to się nie okaże dla Republiki bardziej jako strzał w kolano. To nie jest niewinne nagranie z pluskwy pod stołem tylko podsłuch telefoniczny, może z Pegasusa. Przecież to jest dawanie amunicji kaowcom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 14 minut temu, DRK napisał(a): To nie jest niewinne nagranie z pluskwy pod stołem tylko podsłuch telefoniczny, może z Pegasusa. Przecież to jest dawanie amunicji kaowcom To jest dawanie amunicji wszystkim, jeżeli to podsłuch Pegasusa to mamy państwo z kartonu, skoro opozycja dostaje materiały z narzędzia, którym operuje rząd/państwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 28 minut temu, DRK napisał(a): W tych taśmach nie ma kompletnie nic odkrywczego. Nuda. A w ogóle to ciekawe czy to się nie okaże dla Republiki bardziej jako strzał w kolano. To nie jest niewinne nagranie z pluskwy pod stołem tylko podsłuch telefoniczny, może z Pegasusa. Przecież to jest dawanie amunicji kaowcom. jak dasz kaowco amunicję, to i tak sobie przestrzelą kolana zapewne nie ma żadnej afery, ale te "zjeby" czy "to ja Niemiec" akurat kolejny raz demaskują poziom totalnej pogardy dla większości obywateli i naszych rdzennych wartości wątpię czy to z Pegasusa, akurat tacy głupi to oni chyba nie są, podobno Roman się nie pierdoli i jak Wardęga nagrywał wszystko i wszystkich, obstawiał bym bardziej takie źródło, pochwalił się komuś i wyciekło 20 minut temu, P_M napisał(a): jeżeli to podsłuch Pegasusa to mamy państwo z kartonu mówisz, że dopiero teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): mówisz, że dopiero teraz? Nope:) po prostu kolejny dowód;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Godzinę temu, P_M napisał(a): To jest dawanie amunicji wszystkim, jeżeli to podsłuch Pegasusa to mamy państwo z kartonu, skoro opozycja dostaje materiały z narzędzia, którym operuje rząd/państwo. A to nie jest nagranie z czasów kiedy rzadził PIS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 56 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nie ma żadnej afery, ale te "zjeby" czy "to ja Niemiec" akurat kolejny raz demaskują poziom totalnej pogardy dla większości obywateli i naszych rdzennych wartości Gdzie ty w tym drugim stwierdzeniu widzisz pogardę do ,,większości obywateli'' i ,,naszych rdzennych wartości'', lol. To przecież zwykły żart sytuacyjny z kpiącym nawiązaniem do pisowskich wysrywów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi