ignazz Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Dyplom bez zapisania się na listę studentów sztos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca W dniu 10.06.2025 o 19:33, fluber napisał(a): Afera z collegium humanum wybuchła w 2022, a ten w 2024 poszedł tam dyplom kupić??? Rozwiń Wystarczył jeden wywiad żeby uznać że on nawet w kolegium tumanem musi płacić za dyplom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca W dniu 10.06.2025 o 19:33, fluber napisał(a): Afera z collegium humanum wybuchła w 2022, a ten w 2024 poszedł tam dyplom kupić??? Rozwiń Skąd zdziwienie? Mówimy o Kołodziejczaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca W dniu 10.06.2025 o 19:33, fluber napisał(a): Afera z collegium humanum wybuchła w 2022, a ten w 2024 poszedł tam dyplom kupić??? Rozwiń Sprytny plan, liczył, że nikt już nie wróci na miejsce zbrodni xD Najciemniej pod latarnią i te sprawy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Odchodzi z rządu to go utopili, w sumie to straszne być taką płotką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca W dniu 10.06.2025 o 19:45, agresywnychomik napisał(a): Odchodzi z rządu to go utopili, w sumie to straszne być taką płotką. Rozwiń sekunda... Kołodziejczak był w rządzie?!?!? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD hahahahahhahahahaahah PARTIA ELIT!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca W dniu 10.06.2025 o 19:53, julekstep napisał(a): sekunda... Kołodziejczak był w rządzie?!?!? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD hahahahahhahahahaahah PARTIA ELIT!!!! Rozwiń On nadal jest w rządzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca W dniu 10.06.2025 o 19:53, fluber napisał(a): On nadal jest w rządzie Rozwiń Już spakowany podobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca W dniu 10.06.2025 o 19:57, agresywnychomik napisał(a): Już spakowany podobno Rozwiń Szkoda, że innego absolwenta collegium humanum - zembaczynskiego gdzieś nie spakują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Ale mogę o nim coś dobrego napisać w covidzie jak mu kwiaty zostały bo nie było jak sprzedać, zgłosił się miedzy innymi do naszego OSP i oddał masę kwiatów żebyśmy chorym w szpitalach rozdali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca W dniu 10.06.2025 o 20:16, josephnba napisał(a): Ale mogę o nim coś dobrego napisać w covidzie jak mu kwiaty zostały bo nie było jak sprzedać, zgłosił się miedzy innymi do naszego OSP i oddał masę kwiatów żebyśmy chorym w szpitalach rozdali Rozwiń jakiś fundusz sprawiedliwości czy fundusz kwiatowy przez ks Olszewskiego mógł fv wystawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca W dniu 10.06.2025 o 20:45, Koelner napisał(a): jakiś fundusz sprawiedliwości czy fundusz kwiatowy przez ks Olszewskiego mógł fv wystawić Rozwiń Wtedy jeszcze nie studiował i nie wiedział że tak można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca W dniu 8.06.2025 o 20:13, blackmagic napisał(a): No i jednak powiedzmy sobie szczerze że spora liczba ludzi może jednak zarabiać więcej tylko tego nie ogarnia / nie chce im się. kiedys już chyba dyskutowaliśmy tu że we Wrocławiu jest więcej ofert od specjalisty w górę niż rzeczywistych bezrobotnych więc o czym tu mowa. Oczywiście są ludzie którzy przez lokalizację są wykluczeni z takich możliwości ale to tyczy się każdego państwa wiekszego Rozwiń W dniu 10.06.2025 o 20:44, blackmagic napisał(a): Po LI widać że dużo ludzi szuka pracy a ofert jest zdecydowanie mniej niż było. Rozwiń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Jestem pod wrażeniem potyczki z Finami w el. MŚ i nachodzi mnie taka oto refleksja. Po wczorajszym meczu w Helsinkach przed Polską stanęła historyczna niemalże, niepowtarzalna szansa. Może nie za duża, ale jednak. Dziś mogą stracić posadę dwie najważniejsze osoby w państwie: premier rządu oraz selekcjoner reprezentacji. Jeśli przed zachodem słońca ta szansa zmaterializuje się choć w 50% nasz kraj stanie się lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca W dniu 10.06.2025 o 21:06, RappaR napisał(a): Rozwiń No w porównaniu do tego co było kiedyś to jest gorzej. Tylko dalej jest mnóstwo firm co zatrudnia. Ale na pewno it i hr dostały po tyłkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca W dniu 10.06.2025 o 22:26, DRK napisał(a): Jestem pod wrażeniem potyczki z Finami w el. MŚ i nachodzi mnie taka oto refleksja. Po wczorajszym meczu w Helsinkach przed Polską stanęła historyczna niemalże, niepowtarzalna szansa. Może nie za duża, ale jednak. Dziś mogą stracić posadę dwie najważniejsze osoby w państwie: premier rządu oraz selekcjoner reprezentacji. Jeśli przed zachodem słońca ta szansa zmaterializuje się choć w 50% nasz kraj stanie się lepszy. Rozwiń Prędzej kaktus mi na ręce wyrośnie niż którykolwiek z nich straci dziś posadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca W dniu 10.06.2025 o 22:39, P_M napisał(a): Prędzej kaktus mi na ręce wyrośnie niż którykolwiek z nich straci dziś posadę. Rozwiń Trzymam kciuki żeby wyrosły ci dwa kaktusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Waz mnie skusił i zjadłam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Pani redektór, my nie czytali, przyszły, kazały podpisać, to podpisalim, a teraz afera! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi