RappaR Opublikowano Wtorek o 11:48 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 11:48 (edytowane) 15 minut temu, fluber napisał(a): Ja mam nienormowany czas pracy. Jestem rozliczany zadaniowo. Jedyne godziny na sztywno, które mam przypisane to te, na których prowadzę zajęcia ze studentami. Wtedy oczywiście nie pisze na forum. Trudno mi jest zatem zarzucić, że piszę w pracy. Zabawne jest to, że tutaj inni koledzy z czasem pracy od do nagminnie oszukują swoich pracodawców, a to na mnie padają podejrzenia. Ale oni to robią w prywatnych firmach to im wolno. Muszą w końcu pisać, jak to robole się obijają i im się 800 euro minimalnej zachciało, leniom śmierdzącym Edytowane Wtorek o 11:48 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano Wtorek o 11:54 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 11:54 6 minut temu, RappaR napisał(a): Ale oni to robią w prywatnych firmach to im wolno. Muszą w końcu pisać, jak to robole się obijają i im się 800 euro minimalnej zachciało, leniom śmierdzącym Ponad 1000 euro już nie przesadzajmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Wtorek o 11:56 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 11:56 2 minuty temu, blackmagic napisał(a): Ponad 1000 euro już nie przesadzajmy netto 808 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano Wtorek o 12:05 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 12:05 3 minuty temu, RappaR napisał(a): netto 808 Jak netto to chyba 3510 czyli po dzisiejszym kursie 822 i wiesz że to więcej niż w Czechach Słowacji Węgrach Grecji etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Wtorek o 12:55 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 12:55 (edytowane) Edytowane Wtorek o 12:57 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Wtorek o 12:57 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 12:57 O, Czarnek jednak prezydentem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Wtorek o 14:44 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 14:44 nie wiem czy konto nie nazbyt hejterskie i czy Pani Profesor też jest w grupie tych na marginesie każdego szanującego się wyborcy KO? trzeba koniecznie zrobić taką listę żebym wiedział co mogę wrzucać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano Wtorek o 15:09 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 15:09 24 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Pani Profesor też jest w grupie tych na marginesie każdego szanującego się wyborcy KO? A ona nie jest czasem w tej samej grupie co Jaś Kapela i kamraci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Wtorek o 15:32 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 15:32 22 minuty temu, jack napisał(a): A ona nie jest czasem w tej samej grupie co Jaś Kapela i kamraci? podrzucisz linka do wywiadów z nimi w Radiu Zet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano Wtorek o 16:06 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 16:06 30 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): podrzucisz linka do wywiadów z nimi w Radiu Zet? Jaś Kapela był u Wojewódzkiego. Olszański chyba za szybko odleciał w rejony, które grożą karą od KRRiT. Ale już Braun ma sporo występów a Środa może mu buty czyścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Wtorek o 16:12 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 16:12 2 minuty temu, jack napisał(a): Jaś Kapela był u Wojewódzkiego. Fagata też, ale co związku z tym? 4 minuty temu, jack napisał(a): Olszański chyba za szybko odleciał w rejony, które grożą karą od KRRiT. Ale już Braun ma sporo występów a Środa może mu buty czyścić. czyli podyskutowałeś ze swoją własną tezą i do jakich wniosków doszedłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano Wtorek o 16:15 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 16:15 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Fagata też, ale co związku z tym? czyli podyskutowałeś ze swoją własną tezą i do jakich wniosków doszedłeś? Podyskutowałbym z twoją ale jej nie poznałem. Radio Zet to jakiś wyznacznik? I czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Wtorek o 16:19 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 16:19 1 minutę temu, jack napisał(a): Podyskutowałbym z twoją ale jej nie poznałem. Radio Zet to jakiś wyznacznik? I czego? masz racje, medium w którym wywiady przeprowadza Rymanowski nie jest żadnym wyznacznikiem siły mediów w Polsce, Wojewódzki to już co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano Wtorek o 16:28 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 16:28 5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): masz racje, medium w którym wywiady przeprowadza Rymanowski nie jest żadnym wyznacznikiem siły mediów w Polsce, Wojewódzki to już co innego Zdradzę Ci sekret jak działają obecnie media. Potrzebują sensacji. Dlatego zapraszają takie osoby jak Środa. Ona coś tam popierdoli o zwierzętach i pyk prawa strona klika w filmiki latami a odtworzenia rosną. Biznes się kręci. Grzegorz Braun, który od lat opowiada te same głupoty i występuje w przestrzeni publicznej od dawna zebrał 1 242 917 głosów wyborach prezydenckich. Nie lajków, klików ale głosów. To jest dopiero potwierdzenie posłuchu autorytetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Wtorek o 19:27 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:27 4 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nie wiem czy konto nie nazbyt hejterskie i czy Pani Profesor też jest w grupie tych na marginesie każdego szanującego się wyborcy KO? trzeba koniecznie zrobić taką listę żebym wiedział co mogę wrzucać Wrzucaj kogo chcesz wasz moment, korzystajcie lemingi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Wtorek o 19:29 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:29 https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/nieoficjalnie-michal-kolodziejczak-mial-placic-za-dyplom-na-collegium-humanum/e351re8,79cfc278 xDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Wtorek o 19:32 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:32 Mam nadzieje ze takich orłów jest więcej i są teraz posrani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Wtorek o 19:33 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:33 3 minuty temu, P_M napisał(a): https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/nieoficjalnie-michal-kolodziejczak-mial-placic-za-dyplom-na-collegium-humanum/e351re8,79cfc278 xDDDDDD Afera z collegium humanum wybuchła w 2022, a ten w 2024 poszedł tam dyplom kupić??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Wtorek o 19:34 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:34 Teraz, fluber napisał(a): Afera z collegium humanum wybuchła w 2022, a ten w 2024 poszedł tam dyplom kupić??? Była promocja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Wtorek o 19:34 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:34 Teraz, fluber napisał(a): Afera z collegium humanum wybuchła w 2022, a ten w 2024 poszedł tam dyplom kupić??? co szkodzi zapytać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi