LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Teraz, Pablo81 napisał(a): To pisz o rządzie i konkretach, a nie budujesz chochoła pt. "Lis=KO" i wyśmiewasz Tomka dokładając lemingom do pieca. napisałem wiele o samym Rządzie i innych kwestiach, nie dorabiaj sobie alternatywnej historii, pod własne widzimisię, ja nie traktuję tutaj nikogo jako leminga, nie musisz się tak autobiczować Tomek Lis będą jeszcze zdrowym wyśmiewał mnie i wielu ludzi w sposób bardziej dotkliwy, jak pisałem, pomimo choroby wydaje się człowiekiem dość wciąż sprawnym umysłowo, sam chciałby aby go traktować jak niegdyś, no to ja to właśnie czynię, a z samej choroby nigdy nie będę się otwarcie śmiał, bo też sobie pożartuje czasem z gejów, ale żadnego nie zamierzam piętnować i im czegoś w tym kraju utrudniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 14 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): napisałem wiele o samym Rządzie i innych kwestiach, nie dorabiaj sobie alternatywnej historii, pod własne widzimisię, ja nie traktuję tutaj nikogo jako leminga, nie musisz się tak autobiczować Tomek Lis będą jeszcze zdrowym wyśmiewał mnie i wielu ludzi w sposób bardziej dotkliwy, jak pisałem, pomimo choroby wydaje się człowiekiem dość wciąż sprawnym umysłowo, sam chciałby aby go traktować jak niegdyś, no to ja to właśnie czynię, a z samej choroby nigdy nie będę się otwarcie śmiał, bo też sobie pożartuje czasem z gejów, ale żadnego nie zamierzam piętnować i im czegoś w tym kraju utrudniać Może nie wszyscy pamiętają :) https://wiadomosci.wp.pl/tomasz-lis-prezydentem-takie-sa-fakty-6037488162321025a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 8 minut temu, blackmagic napisał(a): Może nie wszyscy pamiętają :) https://wiadomosci.wp.pl/tomasz-lis-prezydentem-takie-sa-fakty-6037488162321025a pamiętam to dokladnie, on naprawdę wtedy wyglądał całkiem legit za czasów TVNu, wszystko zaczęło się walić gdy PO przejało publiczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 20 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): pamiętam to dokladnie, on naprawdę wtedy wyglądał całkiem legit za czasów TVNu, wszystko zaczęło się walić gdy PO przejało publiczną Władza korumpuje, a władza absolutna korumpuje absolutnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): napisałem wiele o samym Rządzie i innych kwestiach, nie dorabiaj sobie alternatywnej historii, pod własne widzimisię, ja nie traktuję tutaj nikogo jako leminga, nie musisz się tak autobiczować Tomek Lis będą jeszcze zdrowym wyśmiewał mnie i wielu ludzi w sposób bardziej dotkliwy, jak pisałem, pomimo choroby wydaje się człowiekiem dość wciąż sprawnym umysłowo, sam chciałby aby go traktować jak niegdyś, no to ja to właśnie czynię, a z samej choroby nigdy nie będę się otwarcie śmiał, bo też sobie pożartuje czasem z gejów, ale żadnego nie zamierzam piętnować i im czegoś w tym kraju utrudniać Ja się nie biczuję Bawi mnie twoje przeświadczenie o misyjnosci, kiedy wklejasz kolejne linki do jakichś tweetów, z propagandowych kont. Wklej dla odmiany jakiś artykuł czy jakąkolwiek dłuższą treść. Jakbym chciał czytać co drugi dzień papjeża itp., to bym go obserwował:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Bawi mnie twoje przeświadczenie o misyjnosci, kiedy wklejasz kolejne linki do jakichś tweetów, z propagandowych kont. ej, ja wkleiłem tweet Lisa z jego konta, zresztą nie przypominam sobie abym wklejał coś innego poza jego tweetami wszystko dobrze z Tobą? 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Jakbym chciał czytać co drugi dzień papjeża itp., to bym go obserwował:) aha, to chodzi o ten film z konferencji koalicji? czyli nieważne, że tam nie ma nic zmanipulowanego, tylko, że konto jest antyKO? aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Nie zmienia to faktu że rząd jest cienki jak sik pająka i nic nie robi. Spodziewałem się że jak im się dupa podpaliła to chociaż rękami będą machać. A tu tak dalej fatalnie. Pierwszy raz coś takiego widzę że ktoś dostaje porządnego gonga i nie robi na nim to wrażenia w tym znaczeniu że nie bierze się do roboty. Tam są aż takie durnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Teraz, ignazz napisał(a): Nie zmienia to faktu że rząd jest cienki jak sik pająka i nic nie robi. Spodziewałem się że jak im się dupa podpaliła to chociaż rękami będą machać. A tu tak dalej fatalnie. Pierwszy raz coś takiego widzę że ktoś dostaje porządnego gonga i nie robi na nim to wrażenia w tym znaczeniu że nie bierze się do roboty. Tam są aż takie durnie? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Oni nawet nie maskują się zbytnio w tej pracy w pocie czoła dla narodu. Ot spotkania z rekoalicjantami aby odświeżyć mapę głosów kto z nami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 4 minuty temu, ignazz napisał(a): Nie zmienia to faktu że rząd jest cienki jak sik pająka i nic nie robi. Spodziewałem się że jak im się dupa podpaliła to chociaż rękami będą machać. A tu tak dalej fatalnie. Pierwszy raz coś takiego widzę że ktoś dostaje porządnego gonga i nie robi na nim to wrażenia w tym znaczeniu że nie bierze się do roboty. Tam są aż takie durnie? Tam nie ma durni. Przy tym długu, progach ostrożnościowych i Komisji Europejskiej na głowie mogą co najwyżej przez te 2 lata nagromadzić majątku, bo co by nie zrobili w 2027 będzie zmiana władzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 1 minutę temu, fluber napisał(a): Tam nie ma durni. Przy tym długu, progach ostrożnościowych i Komisji Europejskiej na głowie mogą co najwyżej przez te 2 lata nagromadzić majątku, bo co by nie zrobili w 2027 będzie zmiana władzy. Że zmiana to dobrze Ze na PiS to c***owo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 20 minut temu, josephnba napisał(a): Że zmiana to dobrze Ze na PiS to c***owo A że na Konfederację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 2 minuty temu, fluber napisał(a): A że na Konfederację? Chce upadku popisu a oni i może zabdberg to jedyna alternatywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 2 minuty temu, fluber napisał(a): A że na Konfederację? Jeszcze gorzej a najgorzej że żadna inna alternatywa nie jest realna 1 minutę temu, josephnba napisał(a): Chce upadku popisu a oni i może zabdberg to jedyna alternatywa Zandberg może 10 oczek będzie miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 1 minutę temu, blackmagic napisał(a): Jeszcze gorzej a najgorzej że żadna inna alternatywa nie jest realna Zandberg może 10 oczek będzie miał Jeśli duński wojownik wyciągnie lekcję z poprzednich przespanych czasów powyborczych to Razem mają szansę na coś więcej Jesli utrzyma narrację jaką dojechał Tuska i żont zaraz po wyborach, zdobędzie, a raczej na szansę zdobyć, coś więcej niż 10% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 2 godziny temu, Pablo81 napisał(a): To pisz o rządzie i konkretach, a nie budujesz chochoła pt. "Lis=KO" i wyśmiewasz Tomka dokładając lemingom do pieca. Problem w tym, że jak zaczniemy tu wrzucać posty np. wiceprzewodniczącego klubu parlamentarnego KO, niejakiego Romana Giertycha to nie będzie różnicy między nim a lisem za bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 6 minut temu, fluber napisał(a): Problem w tym, że jak zaczniemy tu wrzucać posty np. wiceprzewodniczącego klubu parlamentarnego KO, niejakiego Romana Giertycha to nie będzie różnicy między nim a lisem za bardzo. A czemu tylko Lisa lub Giertycha? Bo tak wygodniej dla narracji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): A czemu tylko Lisa lub Giertycha? Bo tak wygodniej dla narracji? Były też wpisy Tuska, ale generalnie wpisy Lisa, czy Giertycha dostają zdecydowanie najwięcej poparcia/lajków ze strony wyborców Platformy na X - jest to pewna oznaka reprezentatywności. A biorąc pod uwagę ważną funkcję Giertycha w klubie parlamentarnym KO, wskazuje to także na reprezentatywność jego stanowiska w kontekście stanowiska klubu parlamentarnego w tej sprawie. Edytowane 5 godzin temu przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 2 minuty temu, fluber napisał(a): Były też wpisy Tuska, ale generalnie wpisy Lisa, czy Giertycha dostają zdecydowanie najwięcej poparcia/lajków ze strony wyborców Platformy na X - jest to pewna oznaka reprezentatywności. A biorąc pod uwagę ważną funkcję Giertycha w klubie parlamentarnym KO, wskazuje to także na reprezentatywność jego stanowiska w kontekście stanowiska klubu parlamentarnego w tej sprawie. Eliza zaraz napisze, że to pisowcy z troll kont te wpisy lajkują czy Roman też miał wylew i nie można się śmiać czy w ogóle komentować tego co robi? Edytowane 5 godzin temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 7 minut temu, fluber napisał(a): Były też wpisy Tuska, ale generalnie wpisy Lisa, czy Giertycha dostają zdecydowanie najwięcej poparcia/lajków ze strony wyborców Platformy na X - jest to pewna oznaka reprezentatywności. A biorąc pod uwagę ważną funkcję Giertycha w klubie parlamentarnym KO, wskazuje to także na reprezentatywność jego stanowiska w kontekście stanowiska klubu parlamentarnego w tej sprawie. 2.5k. Faktycznie cała masa lajków. Już abstrahując od tego, to ciągle wklejanie tweetów i pisanie o jakichś paniach Michalik jest po prostu dyskusją o niczym. 5 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): W dniu 1.06.2025 o 21:48, matek napisał(a): Wałek w c***. (reakcja po exit pol) Edytowane 5 godzin temu przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi