Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, jack napisał(a):

Nie ma go od środy a ty jebiesz go w piątek przekraczając wszelkie granice przyzwoitości. W tym samym czasie zakładasz kolejny wątek w którym obnażasz się i robisz z siebie ofiarę. To nie jest normalne zachowanie. Zrób coś z tym.

A co ja na jego temat takiego napisałem? 

I serio - naprawdę musiałbym głęboko zachorować, by posłuchać porady od kogoś takiego jak Ty. Nie ten poziom.

Nie jestem zły to oni są źli ja jestem ofiarą 

w 2h kilkanaście postów 

spacer polecam ładna pogoda 

43 minuty temu, montana napisał(a):

Jaki to jest kretyn xdd

Czego się spodziewasz po człowieku, który całe życie miał jedno zadanie 

polowa sportowców jest wykształcona tylko z nazwy 

5 godzin temu, RappaR napisał(a):

po prostu czasem mnie bawi jak Kubbas prawilnie straszy kolegami 

ty na prawde myslales ze ja cie kolgami strasze?xdddd

nie rozumiesz prawilnej zabawy z denisem zaleckim odkad jego konto sie tutaj pojawilo?XDD

25 minut temu, ignazz napisał(a):

PSL mistrzowie świata. Oni zawsze tylko akurat przechodzili obok z tragarzami i chętnie pomogą. 

nie tylko PSL :)

https://wpolityce.pl/polityka/731421-przypadek-maz-spurek-i-kolega-biedronia-wicedyrektorem-coi

jak widać KO wcale nie ustępuje PiSowi w tym temacie w którym PiS był najc***owszy :) 

4 godziny temu, montana napisał(a):

Nie zapominajmy, ze z matematyka nie mial wiekszych problemow

i z historii też był całkiem dobry

ja jako patentowy leń w liceum miałem czasem i po 8 zagrożeń na semestr, ale Panią Twardowską do dziś w całości powiem, może ze dwa razy się gdzieś walnę

ale Marcinowi Chrzest Polski i tabliczka uciekła, co zrobisz, musisz zaufać, że szczerze mówi

5 godzin temu, ignazz napisał(a):

Do durniów powinienem bardziej wprost pisać.

kogo nazywasz durniem, kochanienki?

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

55 minut temu, airmax napisał(a):

i tak się żyje. W komentarzach ktoś napisał o zarobkach rzędu 108k/miesiąc. Not bad 

swoją drogą, PSL powinien dostać jakiegoś Nobla za to jak tym rebrandingiem na PL2050 nabrał wyborców kolejny raz xd

Polska to kraj gdzie minimalna to ~9k/brutto, mediana pewnie 9.5k a 95% na uopie do 10k/brutto hehe.

dlatego tych synekurek panstwowych po 50-100k miesiac nikt z duopolu nie zlikwiduje. 

Edytowane przez memento1984

40 minut temu, memento1984 napisał(a):

Polska to kraj gdzie minimalna to ~9k/brutto, mediana pewnie 9.5k a 95% na uopie do 10k/brutto hehe.

dlatego tych synekurek panstwowych po 50-100k miesiac nikt z duopolu nie zlikwiduje. 

Tak, wiemy.

Lepiej być bogaty w Ohio niż biedny w Polsce 

zgadzam się w pełni 

2 godziny temu, airmax napisał(a):

i tak się żyje. W komentarzach ktoś napisał o zarobkach rzędu 108k/miesiąc. Not bad 

I pewnie zakaz konkurencji płatny przez 5 lat po odejściu, bo trzeba chronić takie perełki przed innymi koncernami miedziowymi w Polsce. Można się spokojnie ustawić na resztę życia na jeden strzał 

PSL z zanikającym elektoratem jak zwykle wszystkich robi w ch... przy korycie. A jakby ktoś się ośmielił ich obrazić i coś odebrać, pójdą do kaczora i dostaną 10x tyle 🙃