LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): A gdzie ja napisałem, że on się cieszy? Przecież odnoszę się do wyciągania dziecka w dyskusję i na potrzeby tejże sugerowanie, że Mayor przyczynił się do jego śmierci. Dla mnie to odrobinę za dużo, ale cóż - każdy ma swoją wrażliwość. no, ale ja się zgadzam, że to w ogóle nie powinno paść czego ode mnie oczekujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Uśmiechnijcie się, brygada, hej! Co tacy smutni jesteście, że tylko rozkminiacie kto bardziej niestosowne rzeczy wypisuje? Łapcie coś na rozładowanie atmosfery (mam nadzieję, że wpisu JKM nikt nie weźmie do siebie ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 59 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): bo niezjadliwa jest jedynie ta hapierbola, ale sens się jak najbardziej zgadza wyborcy KO gotowi są przymknąć oko na wszystko co robią, a w zasadzie czego nie robią z różnych powodów, ale generalnie wszystkich łączy nienawiść do PiSu i Kaczyńskiego, a na przykładzie TVP to widać znakomicie gdzie ta Kurskiego była jebana od góry do dołu, a dziś nie ma żadnego problemu, choć ta w likwidacji jest wcale nie lepsiejsza i rzeczywiście pochłania miliardy złotych, których brakuje z grubsza w całym sektorze opieki zdrowotnej Przecież dokładnie te same zarzuty wobec rządu Pisu (przedkładanie wydatków na propagandę nad finansowanie leczenia raka dla dzieci) padało z ust KOwców przez 15 października Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 10 minut temu, Kily napisał(a): Co tacy smutni jesteście, że tylko rozkminiacie kto bardziej niestosowne rzeczy wypisuje? niektórzy powinni raz na zawsze zrozumieć, że internet, to miejsce gdzie ludzie pozwalają sobie na więcej, a większość nigdy się nie odważy powtórzyć pewnych rzeczy publicznie, zwłaszcza tutaj jest o to łatwiej, gdzie od lat dyskutujemy w bardzo wąskim, zamkniętym gronie, gdzie raczej nie grozi nikomu nic poza ostracyzmem kilkudziesięciu osób, które i tak finalnie zwykle zapominają i osoby, które były już tu wyklinane po stokroć dalej piszą w najlepsze i mają spory posłuch 2 minuty temu, josephnba napisał(a): Przecież dokładnie te same zarzuty wobec rządu Pisu (przedkładanie wydatków na propagandę nad finansowanie leczenia raka dla dzieci) padało z ust KOwców przez 15 października no dlatego ja jestem zdania, że jedni i drudzy to banda kurew i złodziei nie godnych najmniejszego zaufania niestety doszło do tego, że musiałem na jednych zagłosować, bo są takie chwile, że po prostu nie masz wyjścia, ale to nie zmienia mojej postawy o centymetr, jedynie mam nadzieję, że Nawrocki okaże się prezydentem w dużej części niezależnym i niekontrolowanym przez Nowogrodzką co szkodzi pomarzyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Pisałem przed drugą tura że nie zagłosuje na żadnego ale mam nadzieję że Karol wygra wgrał i bardzo liczę na veto w najważniejszych dla mnie sprawach oczywiscie nie na obniżkę cen energii o 30% bo tylko debil by uwierzyl ze prezydent to może wciąż jednak posty rappara sa lustrzano podobne do wysrywow maynora a strona prawa nic sobie z tego nie robi stad ten mój wpis sprzed kilku dni że prawica na naszym forum równa się poziomem gowna z lemingami a rappar wyznacza temu gownu nowe drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 1 minutę temu, josephnba napisał(a): wciąż jednak posty rappara sa lustrzano podobne do wysrywow maynora a strona prawa nic sobie z tego nie robi stad ten mój wpis sprzed kilku dni że prawica na naszym forum równa się poziomem gowna z lemingami nie zgadzam się, ja jestem prawicą na tym forum i jest kilku naprawdę zacnych prawicowoskrętnych userów, których takie generalizowanie zapewne obraża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nie zgadzam się, ja jestem prawicą na tym forum i jest kilku naprawdę zacnych prawicowoskrętnych userów, których takie generalizowanie zapewne obraża No widzisz na jestem szeroko pojętym centrum na tym forum i mnie wrzucanie do jednego workach maynorem też obraża tyle że ja nie lajkuje mu postów i nie pisze obronnych postów wielu userow prawicy broni rappara choć pierdoli takie bzdury że ręce same się w pięści zaciskają Końce ten wątek jebać popis Edytowane 13 godzin temu przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 1 minutę temu, josephnba napisał(a): a jestem szeroko pojętym centrum na tym forum i mnie wrzucanie do jednego workach maynorem też obraża ale to napisał tylko jeden RappaR, Ty przed chwilą wrzuciłeś cała prawicą do worka z napisem oszołomy 2 minuty temu, josephnba napisał(a): wielu userow prawicy broni rappara choć pierdoli takie bzdury że ręce same się w pięści zaciskają bo oni są tak negatywnie do niego nastawieni, nie napisali setek postów cisnących po nim przez ostatnią dekadę i nie widzą zła wcielonego w każdej jednej literce, to samo zresztą widać u RappaRa w stosunku do Ciebie, to Wy macie problem, a ludzie mają na to z grubsza raczej wyjebane najlepsze, że gdy się spotkaliście na zlocie, to można było normalnie pogadać bez żadnych napiętych sytuacji, także, no tego.. zapraszam do Krakowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 3 godziny temu, josephnba napisał(a): W nikim z tego forum nie ma tyle nienawiści i jadu co w rapparze W Tobie jest dużo więcej nazwałeś mnie: nazistowskim mordercą gwałcicielem pracownikiem CPN i straszyłeś wpi****lem przez internet nie sądzę, bym kiedykolwiek mógł się zbliżyć do Twojego poziomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ale to napisał tylko jeden RappaR, Ty przed chwilą wrzuciłeś cała prawicą do worka z napisem oszołomy bo oni są tak negatywnie do niego nastawieni, nie napisali setek postów cisnących po nim przez ostatnią dekadę i nie widzą zła wcielonego w każdej jednej literce, to samo zresztą widać u RappaRa w stosunku do Ciebie, to Wy macie problem, a ludzie mają na to z grubsza raczej wyjebane najlepsze, że gdy się spotkaliście na zlocie, to można było normalnie pogadać bez żadnych napiętych sytuacji, także, no tego.. zapraszam do Krakowa Do Krakowa się nie wybieram bo w tym czasie będę gdzieś we Włoszech na wycieczce poza tym odkąd nie ma eLwódki to nie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Teraz, josephnba napisał(a): poza tym odkąd nie ma eLwódki to nie to samo nie mogą znaleźć żadnych zdjęć z tego zlotu gdzie był Elwood, ktoś ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu #jebacpopis #julek2030 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): nie mogą znaleźć żadnych zdjęć z tego zlotu gdzie był Elwood, ktoś ma? Nic dziwnego skoro spał w krzakach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 1 minutę temu, josephnba napisał(a): to nie to samo Stary, każdy jeden zlot to jest tak zajebista sprawa, każdy jeden to osobn historia i masa pięknych wspomnień, jedna osoba nigdy nie będzie rezonować na tyle by to się miało zmienić 1 minutę temu, josephnba napisał(a): #jebacpopis #julek2030 Nic dziwnego skoro spał w krzakach była focia grupowa jak się żegnaliśmy nieopodal placu zamkowego bodajże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Stary, każdy jeden zlot to jest tak zajebista sprawa, każdy jeden to osobn historia i masa pięknych wspomnień, jedna osoba nigdy nie będzie rezonować na tyle by to się miało zmienić była focia grupowa jak się żegnaliśmy nieopodal placu zamkowego bodajże Włochy Rzym, florencja, Wenecja (tu akurat smierdzi ale mama zawsze marzyła)i coś jeszcze po drodze no i najważniejsze carbonara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Teraz, josephnba napisał(a): Włochy Rzym, florencja, Wenecja (tu akurat smierdzi ale mama zawsze marzyła)i coś jeszcze po drodze no i najważniejsze carbonara no to baw się dobrze, mam nadzieję, że na następny zlot nie trzeba będzie czekać kolejne kilka lat i w końcu się zderzymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) 16 minut temu, RappaR napisał(a): W Tobie jest dużo więcej nazwałeś mnie: nazistowskim mordercą gwałcicielem pracownikiem CPN i straszyłeś wpi****lem przez internet nie sądzę, bym kiedykolwiek mógł się zbliżyć do Twojego poziomu RappaR, serio zmień strategie, robienie z siebie ofiary, tego który nigdy pierwszy nie rzucił kamieniem a na końcu takie lekkie obrażanie etc nie jest najlepszym sposobem. Masz tu 2 przypadki gdzie to Ty jesteś (według siebie) ten prawilny a mayor z Joe to £#@+@ (według Ciebie) ba Ty nawet ignazza potrafiłeś zjebac jak ci próbował dobrze (prawie jak ojciec) coś tam tłumaczyć. Dla Twojej wiadomości nikogo już nie interesuje to kto, kiedy i jak zaczął natomiast wszystkich nas meczą x lat później, prywatne wojenki sfrustrowanych użytkowników. Give us a break. Edytowane 13 godzin temu przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Dla Twojej wiadomości nikogo już nie interesuje to kto, kiedy i jak zaczął natomiast wszystkich nas meczą x lat później, prywatne wojenki sfrustrowanych użytkowników. Give us a break. Ty to dobry Kojot jesteś XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 4 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): RappaR, serio zmień strategie, robienie z siebie ofiary, tego który nigdy pierwszy nie rzucił kamieniem a na końcu takie lekkie obrażanie etc nie jest najlepszym sposobem. Masz tu 2 przypadki gdzie to Ty jesteś (według siebie) ten prawilny a mayor z Joe to £#@+@ (według Ciebie) ba Ty nawet ignazza potrafiłeś zjebac jak ci próbował dobrze (prawie jak ojciec) coś tam tłumaczyć. Dla Twojej wiadomości nikogo już nie interesuje to kto, kiedy i jak zaczął natomiast wszystkich nas meczą x lat później, prywatne wojenki sfrustrowanych użytkowników. Give us a break. A on mi napisał że bije swoje dzieci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) 43 minuty temu, josephnba napisał(a): wciąż jednak posty rappara sa lustrzano podobne do wysrywow maynora a strona prawa nic sobie z tego nie robi stad ten mój wpis sprzed kilku dni że prawica na naszym forum równa się poziomem gowna z lemingami a rappar wyznacza temu gownu nowe drogi Przeciez zarowno ja jak i fluber (so called 'big3') jebalismy Rappara za te wpisy, wiec nie bardzo rozumiem ocb Nie kojarze z kolei podobnych dzialan wzgledem mayora ze strony szeroko pojetej koalicji anty-rapparowej Edytowane 12 godzin temu przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) Sam głosowałem na Rafaello ponieważ nie wypada głosować na gościa takiego jak Nawrocki no ale k**** internety rozpierdalaja PO na łopatki. Pierwszy raz chyba mam że w sumie lepiej że wygrał kandydat na którego nie głosowałem. Edytowane 12 godzin temu przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi