Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

A gdzie ja napisałem, że on się cieszy?

Przecież odnoszę się do wyciągania dziecka w dyskusję i na potrzeby tejże sugerowanie, że Mayor przyczynił się do jego śmierci. Dla mnie to odrobinę za dużo, ale cóż - każdy ma swoją wrażliwość.

no, ale ja się zgadzam, że to w ogóle nie powinno paść

czego ode mnie oczekujesz?

59 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

bo niezjadliwa jest jedynie ta hapierbola, ale sens się jak najbardziej zgadza

wyborcy KO gotowi są przymknąć oko na wszystko co robią, a w zasadzie czego nie robią z różnych powodów, ale generalnie wszystkich łączy nienawiść do PiSu i Kaczyńskiego, a na przykładzie TVP to widać znakomicie gdzie ta Kurskiego była jebana od góry do dołu, a dziś nie ma żadnego problemu, choć ta w likwidacji jest wcale nie lepsiejsza i rzeczywiście pochłania miliardy złotych, których brakuje z grubsza w całym sektorze opieki zdrowotnej

Przecież dokładnie te same zarzuty wobec rządu Pisu (przedkładanie wydatków na propagandę nad finansowanie leczenia raka dla dzieci) padało z ust KOwców przez 15 października 

10 minut temu, Kily napisał(a):

Co tacy smutni jesteście, że tylko rozkminiacie kto bardziej niestosowne rzeczy wypisuje?

niektórzy powinni raz na zawsze zrozumieć, że internet, to miejsce gdzie ludzie pozwalają sobie na więcej, a większość nigdy się nie odważy powtórzyć pewnych rzeczy publicznie, zwłaszcza tutaj jest o to łatwiej, gdzie od lat dyskutujemy w bardzo wąskim, zamkniętym gronie, gdzie raczej nie grozi nikomu nic poza ostracyzmem kilkudziesięciu osób, które i tak finalnie zwykle zapominają i osoby, które były już tu wyklinane po stokroć dalej piszą w najlepsze i mają spory posłuch

2 minuty temu, josephnba napisał(a):

Przecież dokładnie te same zarzuty wobec rządu Pisu (przedkładanie wydatków na propagandę nad finansowanie leczenia raka dla dzieci) padało z ust KOwców przez 15 października 

no

dlatego ja jestem zdania, że jedni i drudzy to banda kurew i złodziei nie godnych najmniejszego zaufania

niestety doszło do tego, że musiałem na jednych zagłosować, bo są takie chwile, że po prostu nie masz wyjścia, ale to nie zmienia mojej postawy o centymetr, jedynie mam nadzieję, że Nawrocki okaże się prezydentem w dużej części niezależnym i niekontrolowanym przez Nowogrodzką

co szkodzi pomarzyć?

Pisałem przed drugą tura że nie zagłosuje na żadnego ale mam nadzieję że Karol wygra 

wgrał i bardzo liczę na veto w najważniejszych dla mnie sprawach 

oczywiscie nie na obniżkę cen energii o 30% bo tylko debil by uwierzyl ze prezydent to może 

wciąż jednak posty rappara sa lustrzano podobne do wysrywow maynora a strona prawa nic sobie z tego nie robi stad ten mój wpis sprzed kilku dni że prawica na naszym forum równa się poziomem gowna z lemingami 

a rappar wyznacza temu gownu nowe drogi 

1 minutę temu, josephnba napisał(a):

wciąż jednak posty rappara sa lustrzano podobne do wysrywow maynora a strona prawa nic sobie z tego nie robi stad ten mój wpis sprzed kilku dni że prawica na naszym forum równa się poziomem gowna z lemingami 

nie zgadzam się, ja jestem prawicą na tym forum i jest kilku naprawdę zacnych prawicowoskrętnych userów, których takie generalizowanie zapewne obraża

3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

nie zgadzam się, ja jestem prawicą na tym forum i jest kilku naprawdę zacnych prawicowoskrętnych userów, których takie generalizowanie zapewne obraża

No widzisz 

na jestem szeroko pojętym centrum na tym forum i mnie wrzucanie do jednego workach maynorem też obraża 

tyle że ja nie lajkuje mu postów i nie pisze obronnych postów 

wielu userow prawicy broni rappara choć pierdoli takie bzdury że ręce same się w pięści zaciskają 

Końce ten wątek 

jebać popis 

Edytowane przez josephnba

a jestem szeroko pojętym centrum na tym forum i mnie wrzucanie do jednego workach maynorem też obraża 

ale to napisał tylko jeden RappaR, Ty przed chwilą wrzuciłeś cała prawicą do worka z napisem oszołomy

2 minuty temu, josephnba napisał(a):

wielu userow prawicy broni rappara choć pierdoli takie bzdury że ręce same się w pięści zaciskają 

bo oni są tak negatywnie do niego nastawieni, nie napisali setek postów cisnących po nim przez ostatnią dekadę i nie widzą zła wcielonego w każdej jednej literce, to samo zresztą widać u RappaRa w stosunku do Ciebie, to Wy macie problem, a ludzie mają na to z grubsza raczej wyjebane

najlepsze, że gdy się spotkaliście na zlocie, to można było normalnie pogadać bez żadnych napiętych sytuacji, także, no tego.. zapraszam do Krakowa :)

3 godziny temu, josephnba napisał(a):

W nikim z tego forum nie ma tyle nienawiści i jadu co w rapparze

W Tobie jest dużo więcej

nazwałeś mnie:

nazistowskim mordercą

gwałcicielem

pracownikiem CPN

i straszyłeś wpi****lem przez internet

nie sądzę, bym kiedykolwiek mógł się zbliżyć do Twojego poziomu 

3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

ale to napisał tylko jeden RappaR, Ty przed chwilą wrzuciłeś cała prawicą do worka z napisem oszołomy

bo oni są tak negatywnie do niego nastawieni, nie napisali setek postów cisnących po nim przez ostatnią dekadę i nie widzą zła wcielonego w każdej jednej literce, to samo zresztą widać u RappaRa w stosunku do Ciebie, to Wy macie problem, a ludzie mają na to z grubsza raczej wyjebane

najlepsze, że gdy się spotkaliście na zlocie, to można było normalnie pogadać bez żadnych napiętych sytuacji, także, no tego.. zapraszam do Krakowa :)

Do Krakowa się nie wybieram bo w tym czasie będę gdzieś we Włoszech na wycieczce 

poza tym odkąd nie ma eLwódki to nie to samo 

to nie to samo 

Stary, każdy jeden zlot to jest tak zajebista sprawa, każdy jeden to osobn historia i masa pięknych wspomnień, jedna osoba nigdy nie będzie rezonować na tyle by to się miało zmienić

#jebacpopis

#julek2030❤️

Nic dziwnego skoro spał w krzakach

była focia grupowa jak się żegnaliśmy nieopodal placu zamkowego bodajże

1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Stary, każdy jeden zlot to jest tak zajebista sprawa, każdy jeden to osobn historia i masa pięknych wspomnień, jedna osoba nigdy nie będzie rezonować na tyle by to się miało zmienić

była focia grupowa jak się żegnaliśmy nieopodal placu zamkowego bodajże

Włochy 

Rzym, florencja, Wenecja (tu akurat smierdzi ale mama zawsze marzyła)i coś jeszcze po drodze 

no i najważniejsze 

carbonara❤️😍

Teraz, josephnba napisał(a):

Włochy 

Rzym, florencja, Wenecja (tu akurat smierdzi ale mama zawsze marzyła)i coś jeszcze po drodze 

no i najważniejsze 

carbonara❤️😍

no to baw się dobrze, mam nadzieję, że na następny zlot nie trzeba będzie czekać kolejne kilka lat i w końcu się zderzymy 🤙

16 minut temu, RappaR napisał(a):

W Tobie jest dużo więcej

nazwałeś mnie:

nazistowskim mordercą

gwałcicielem

pracownikiem CPN

i straszyłeś wpi****lem przez internet

nie sądzę, bym kiedykolwiek mógł się zbliżyć do Twojego poziomu 

RappaR, serio zmień strategie, robienie z siebie ofiary, tego który nigdy pierwszy nie rzucił kamieniem a na końcu takie lekkie obrażanie etc nie jest najlepszym sposobem.

Masz tu 2 przypadki gdzie to Ty jesteś (według siebie) ten prawilny a mayor z Joe to £#@+@ (według Ciebie) ba Ty nawet ignazza potrafiłeś zjebac jak ci próbował dobrze (prawie jak ojciec) coś tam tłumaczyć.

Dla Twojej wiadomości nikogo już nie interesuje to kto, kiedy i jak zaczął natomiast wszystkich nas meczą x lat później, prywatne wojenki sfrustrowanych użytkowników.

Give us a break.

Edytowane przez agresywnychomik

4 minuty temu, agresywnychomik napisał(a):

RappaR, serio zmień strategie, robienie z siebie ofiary, tego który nigdy pierwszy nie rzucił kamieniem a na końcu takie lekkie obrażanie etc nie jest najlepszym sposobem.

Masz tu 2 przypadki gdzie to Ty jesteś (według siebie) ten prawilny a mayor z Joe to £#@+@ (według Ciebie) ba Ty nawet ignazza potrafiłeś zjebac jak ci próbował dobrze (prawie jak ojciec) coś tam tłumaczyć.

Dla Twojej wiadomości nikogo już nie interesuje to kto, kiedy i jak zaczął natomiast wszystkich nas meczą x lat później, prywatne wojenki sfrustrowanych użytkowników.

Give us a break.

A on mi napisał że bije swoje dzieci!

43 minuty temu, josephnba napisał(a):

a rappar wyznacza temu gownu nowe drogi 

Przeciez zarowno ja jak i fluber (so called 'big3') jebalismy Rappara za te wpisy, wiec nie bardzo rozumiem ocb

Nie kojarze z kolei podobnych dzialan wzgledem mayora ze strony szeroko pojetej koalicji anty-rapparowej

Edytowane przez julekstep

e5d6cbff-271c-4677-a5d3-d0c943e69867.jpgSam głosowałem na Rafaello ponieważ nie wypada głosować na gościa takiego jak Nawrocki no ale k**** internety rozpierdalaja PO na łopatki. Pierwszy raz chyba mam że w sumie lepiej że wygrał kandydat na którego nie głosowałem. 

Edytowane przez Koelner