RappaR Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 4 minuty temu, Kubbas napisał(a): Niestety przy takim poście moja prawilnosc się kończy Miesiąc bana to powinno być minimum za taki post Ewentualnie możesz zebrać jakąś dobrą ekipę chłopaków i zrobimy rozkminke. Zabawne że mówisz o prawilności i z miejsca mówisz o zebraniu ekipy. Do łóżka też bierzesz kolegów? 5 minut temu, Kubbas napisał(a): Nie no idz w c*** na prawdę czy ciebie to już do końca pojebało? Mam zaraz napisać co mi Bastillion mówił o tobie? Nosz k**** na prawdę. Sam nie pamiętam akcji Remka z liceum, ale tutaj aż szacunek za pamięć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 16 minut temu, Kubbas napisał(a): Miesiąc bana to powinno być minimum za taki post tutaj był ban za to przecież -> obaj Panowie dostali po takowym bo zrobili chyba najbardziej żenującą wymianę postów jakie widziałem na tym forum (mayor zaczął od pisania że Rappar morduje pacjentów po pijaku na co Rappar mu odpisał to co powyżej) generalnie dno dna z obu stron @Pablo81 jako rasowy symetrysta ofc zapomniął tu wspomnieć o drugiej połowie tej żenady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 3 godziny temu, Van napisał(a): Niezmiennie od lat głosuje przeciwko władzy prawicowych fanatyków ponieważ uważam, że to dużo gorsze na dłuższą metę. Ja wciąż nie wiem co takiego przez te 8 lat zrobił PiS co jest gorsze od aktualnej platformy. Polska radziła sobie bardzo dobrze w 1 ich kadencji i realnie nieźle jak na covid plus wojnę w 2 kadencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 4 minuty temu, julekstep napisał(a): tutaj był ban za to przecież -> obaj Panowie dostali po takowym bo zrobili chyba najbardziej żenującą wymianę postów jakie widziałem na tym forum (mayor zaczął od pisania że Rappar morduje pacjentów po pijaku na co Rappar mu odpisał to co powyżej) generalnie dno dna z obu stron @Pablo81 jako rasowy symetrysta ofc zapomniął tu wspomnieć o drugiej połowie tej żenady A to o tym nie wiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 4 minuty temu, julekstep napisał(a): tutaj był ban za to przecież -> obaj Panowie dostali po takowym bo zrobili chyba najbardziej żenującą wymianę postów jakie widziałem na tym forum (mayor zaczął od pisania że Rappar morduje pacjentów po pijaku na co Rappar mu odpisał to co powyżej) generalnie dno dna z obu stron @Pablo81 jako rasowy symetrysta ofc zapomniął tu wspomnieć o drugiej połowie tej żenady Niezmiernie nie wiem skąd krytyka większa mojej osoby? bo ja napisałem prawdę, a taki @josephnba czy @Pablo81 łgają jak patologia niskich lotów? 1 minutę temu, Kubbas napisał(a): A to o tym nie wiedziałem. Ktoś Twojego pokroju nie ma problemu, jak mnie nazywają masowym mordercą, ale spoko, sprowadź swoich kolegów, masz dobrą ekipę, pewnie sprawdzoną już dogłębnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 3 minuty temu, RappaR napisał(a): Niezmiernie nie wiem skąd krytyka większa mojej osoby? może kiedyś dojrzejesz do tego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu Teraz, julekstep napisał(a): może kiedyś dojrzejesz do tego! Może, a może inni dojrzeją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 37 minut temu, julekstep napisał(a): tutaj był ban za to przecież -> obaj Panowie dostali po takowym bo zrobili chyba najbardziej żenującą wymianę postów jakie widziałem na tym forum (mayor zaczął od pisania że Rappar morduje pacjentów po pijaku na co Rappar mu odpisał to co powyżej) generalnie dno dna z obu stron @Pablo81 jako rasowy symetrysta ofc zapomniął tu wspomnieć o drugiej połowie tej żenady Jest mega zabawne, jak używasz stwierdzania "symetrysta" Raz, że robisz to błędnie, a dwa, że w znaczeniu, które wydaje się to tobie, że jest prawidłowe sam jesteś tego zaprzeczeniem Oczywiście stanąłeś po stronie mayora tyle samo razy co po stronie rappara pisząc "proszę pani, ale to druga strona zaczęła" No chyba, że nie stanąłeś w obronie mayora ani razu, to wtedy jesteś niezłym hip(ci)okrytą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Jest mega zabawne, jak używasz stwierdzania "symetrysta" Raz, że robisz to błędnie, a dwa, że w znaczeniu, które wydaje się to tobie, że jest prawidłowe sam jesteś tego zaprzeczeniem Oczywiście stanąłeś po stronie mayora tyle samo razy co po stronie rappara pisząc "proszę pani, ale to druga strona zaczęła" No chyba, że nie stanąłeś w obronie mayora ani razu, to wtedy jesteś niezłym hip(ci)okrytą aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu https://vm.tiktok.com/ZNdS5Crqb/ A rappara to bym wyjebał na urlop bo i tak same głupoty pisze ostatnio. O tej onkologii na TVP i coś na kobiety to mogę Wam wrzucić jak będzie komuś brakowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 1 minutę temu, jack napisał(a): A rappara to bym wyjebał na urlop Udało się Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 2 minuty temu, jack napisał(a): https://vm.tiktok.com/ZNdS5Crqb/ A rappara to bym wyjebał na urlop bo i tak same głupoty pisze ostatnio. O tej onkologii na TVP i coś na kobiety to mogę Wam wrzucić jak będzie komuś brakowało "Każdy kto głosował na KO boi się do tego teraz przyznać". O tym klasyku nie zapomnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu (edytowane) chyba nie bylo, a paradoksalnie najwiecej smaczkow z wieczoru wyborczego dowiedzialem sie od Pani Niziolek, ciekawy material bez zadencia i stanowczego opowiadania sie po jednej ze stron poniekad tez potwierdzila sie moja teoria ze sporo grono ankietowanych nie chcialo ujawniac glosu na Nawrockiego, tylko byc moze z troche z innych pobudek 5 godzin temu, Pablo81 napisał(a): Pisze o zmarłym dziecku mayora i zarzuca mu zaniedbanie. Uważasz, że to "dojebanie do pieca"? Jak dla mnie (i kilka osób podzielało już to zdanie) to spora przesada. tak juz pamietam, obaj chyba za to poszli do kozy, a na pewno RappaR z tego co kojarze' to nie zmienia za bardzo tego co chcialem powiedziec, bo ja nie napisalem do Kubbasa po to zeby bronic RappaRa, sam sie obroni albo nie, nie po to tu jestem dla mnie to, ze to podforum przetrwalo w tak dobrym stanie jesli chodzi o poziom dyskusji przy najbardziej pojebanej kampanii ever, swiadczy o tym, ze nauczylismy sie miedzy soba rozmawiac, choc spiec nie brakuje, to ostatecznie podczas wyborow i innych waznych wydarzeniach siedze paraktycznie tylko tutaj, reszta ewentualnie mi wpadnie na tt, wiecej nie potrzebuje, a to swiadczy w moim mniemaniu o czystej jakosci tresci, ktora tu sie tworzy ps. no dobra, moze zwollenicy KO widza to inaczej, tez nie powinienem sie na nich wypowiadac, bo to obiektywnie tez jest tak, ze nawet podswiadomie lowimy tresci, ktorych potrzebujemy, ale na pewno ostrych spin jesty znacznie mniej, i to bez modow z grozba banow w pakiecie Edytowane 18 godzin temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 6 godzin temu, Pablo81 napisał(a): Jest mega zabawne, jak używasz stwierdzania "symetrysta" Raz, że robisz to błędnie, a dwa, że w znaczeniu, które wydaje się to tobie, że jest prawidłowe sam jesteś tego zaprzeczeniem Oczywiście stanąłeś po stronie mayora tyle samo razy co po stronie rappara pisząc "proszę pani, ale to druga strona zaczęła" No chyba, że nie stanąłeś w obronie mayora ani razu, to wtedy jesteś niezłym hip(ci)okrytą Symetryzm nie oznacza stawania po stronie mayora tyle samo razy co po stronie rappara: Symetryzm – postawa ideologiczna zakładająca, że każdemu negatywnemu zjawisku zawinionemu przez dany obóz polityczny należy spróbować przeciwstawić analogiczne negatywne zjawisko zawinione przez obóz jego przeciwników W tym kontekście na ciśnięcie po rapparze symetrysta odpowiada kompromitującym faktem o jego przeciwniku. I wiem, że żaden z nich nie jest politykiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Minal tydzien… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Co jak co ale sugerowanie ze zwolennicy KO wolą kiedy kasa idzie na TVP zamiast na leczenie dzieci to odklejka na poziomie tej pani z forum polsko niemieckiego W nikim z tego forum nie ma tyle nienawiści i jadu co w rapparze (maynor prawicy). A i jeszcze co do pytania o to kto na kogo głosował ja głosowałem na babkę z list KO, tak jak wspomniałem nie głosowałem na znaczek jak rappar i wielu innych a na człowieka, którego osobiście znam, z którym współpracowałem kilkanaście razy przy okazji różnych projektów i którego cenię jako polityka na szczeblu samorządowym nie wstydzie się tego bo tak pisałem wtedy, tak powtórzę teraz nawet gdyby startowała z listy pisu czy konfederacji bym na nią zagłosował I teraz nawet się cieszę że się nie dostała patrząc na to jak ten rząd operuje i co musiałaby swoją twarzą firmować Edytowane 13 godzin temu przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 2 godziny temu, fluber napisał(a): Symetryzm nie oznacza stawania po stronie mayora tyle samo razy co po stronie rappara: Symetryzm – postawa ideologiczna zakładająca, że każdemu negatywnemu zjawisku zawinionemu przez dany obóz polityczny należy spróbować przeciwstawić analogiczne negatywne zjawisko zawinione przez obóz jego przeciwników W tym kontekście na ciśnięcie po rapparze symetrysta odpowiada kompromitującym faktem o jego przeciwniku. I wiem, że żaden z nich nie jest politykiem. W przypadku każdego negatywnego zjawiska w wykonaniu mayora nigdy nie było próby przeciwstawienia analogicznego zjawiska że strony rappara. Ot, taki symetryzmu w wykonaniu kolegi 6 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): chyba nie bylo, a paradoksalnie najwiecej smaczkow z wieczoru wyborczego dowiedzialem sie od Pani Niziolek, ciekawy material bez zadencia i stanowczego opowiadania sie po jednej ze stron poniekad tez potwierdzila sie moja teoria ze sporo grono ankietowanych nie chcialo ujawniac glosu na Nawrockiego, tylko byc moze z troche z innych pobudek tak juz pamietam, obaj chyba za to poszli do kozy, a na pewno RappaR z tego co kojarze' to nie zmienia za bardzo tego co chcialem powiedziec, bo ja nie napisalem do Kubbasa po to zeby bronic RappaRa, sam sie obroni albo nie, nie po to tu jestem dla mnie to, ze to podforum przetrwalo w tak dobrym stanie jesli chodzi o poziom dyskusji przy najbardziej pojebanej kampanii ever, swiadczy o tym, ze nauczylismy sie miedzy soba rozmawiac, choc spiec nie brakuje, to ostatecznie podczas wyborow i innych waznych wydarzeniach siedze paraktycznie tylko tutaj, reszta ewentualnie mi wpadnie na tt, wiecej nie potrzebuje, a to swiadczy w moim mniemaniu o czystej jakosci tresci, ktora tu sie tworzy ps. no dobra, moze zwollenicy KO widza to inaczej, tez nie powinienem sie na nich wypowiadac, bo to obiektywnie tez jest tak, ze nawet podswiadomie lowimy tresci, ktorych potrzebujemy, ale na pewno ostrych spin jesty znacznie mniej, i to bez modow z grozba banow w pakiecie Trochę jednak patrzysz po nickach, bo karcenie mayora przychodzi łatwo i jest oceniane jako odrębny czyn, a Maciek dokłada do pieca, bo tamten też to robi. Próbujesz usprawiedliwiać przez relatywizowanie. I serio te wszystkie teksty o faktycznie zmarłym dziecku są poziom wyżej od pisania, że ktoś siedzi na dyżurze pijany i krzywdzi tym samym ludzi. Odnoszą się do faktycznej osobistej tragedii. Mi by to przez usta (palce) nie przeszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, josephnba napisał(a): Co jak co ale sugerowanie ze zwolennicy KO wolą kiedy kasa idzie na TVP zamiast na leczenie dzieci to odklejka na poziomie tej pani z forum polsko niemieckiego bo niezjadliwa jest jedynie ta hapierbola, ale sens się jak najbardziej zgadza wyborcy KO gotowi są przymknąć oko na wszystko co robią, a w zasadzie czego nie robią z różnych powodów, ale generalnie wszystkich łączy nienawiść do PiSu i Kaczyńskiego, a na przykładzie TVP to widać znakomicie gdzie ta Kurskiego była jebana od góry do dołu, a dziś nie ma żadnego problemu, choć ta w likwidacji jest wcale nie lepsiejsza i rzeczywiście pochłania miliardy złotych, których brakuje z grubsza w całym sektorze opieki zdrowotnej Godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Trochę jednak patrzysz po nickach, bo karcenie mayora przychodzi łatwo i jest oceniane jako odrębny czyn, a Maciek dokłada do pieca, bo tamten też to robi. Próbujesz usprawiedliwiać przez relatywizowanie. I serio te wszystkie teksty o faktycznie zmarłym dziecku są poziom wyżej od pisania, że ktoś siedzi na dyżurze pijany i krzywdzi tym samym ludzi. Odnoszą się do faktycznej osobistej tragedii. Mi by to przez usta (palce) nie przeszło. nie wiem o co chodzi z nickami, ja z Rapparem ma stosunki neutralne, ale nigdy zbytnio przyjacielskie, nigdzie nie napisałem, że pochwalam to co pisze, jednocześnie nie wciągniesz mnie w narracje, że on się cieszy ze śmierci tego dzieciaka skoro jest czynnym lekarzem, a też poznałem go na tyle, że wiem, że nie jest na co dzień odklejonym popi****leńcem, a tak by wynikało gdybyśmy mieli te słowa brać rzeczywiście dosłownie Edytowane 11 godzin temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nie wiem o co chodzi z nickami, ja z Rapparem ma stosunki neutralne, ale nigdy zbytnio przyjacielskie, nigdzie nie napisałem, że pochwalam to co pisze, jednocześnie nie wciągniesz mnie w narracje, że on się cieszy ze śmierci tego dzieciaka skoro jest czynnym lekarzem, a też poznałem go na tyle, że wiem, że nie jest na co dzień odklejonym popi****leńcem, a tak by wynikało gdybyśmy mieli te słowa brać rzeczywiście dosłownie A gdzie ja napisałem, że on się cieszy? Przecież odnoszę się do wyciągania dziecka w dyskusję i na potrzeby tejże sugerowanie, że Mayor przyczynił się do jego śmierci. Dla mnie to odrobinę za dużo, ale cóż - każdy ma swoją wrażliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi