Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Kubbas napisał(a):

tylko Tusk powinien wlasnie zweryfikowac bardziej tresc niz nawet osobe Muran

W tym przypadku treść jest bez znaczenia jeśli pochodzi od takiego przykładowego Murana 

no k****, my mówimy tutaj o Jacku Murańskim. Te colabo Tuska z Muranem to bedzie klasyk na lata 

Teraz, airmax napisał(a):

W tym przypadku treść jest bez znaczenia jeśli pochodzi od takiego przykładowego Murana 

no k****, my mówimy tutaj o Jacku Murańskim. Te colabo Tuska z Muranem to bedzie klasyk na lata 

ja sie z tym zgadzam ze nie powinni sie na niego powolywac

ale czy mowil prawde czy nie prawde to raczej nie mamy tego jak zweryfikowac

moze maja jakies tam insiderskie info ze mowil prawde no i sie donald zapedzil i w jego glowie skoro to jest prawda no to sie na goscia powoluje

who knows

ogolnie jak sie patrzy na te 300k wyborcow

to calkiem mozliwe ze wlasnie przejebali te wybory ziemniakami, muranem

Wasal Pisu juz zdziwiony, wygral im wybory a oni na niego pluja

dlatego wlasnie bylem przeciwko Nawrockiemu

nie dlatego kim on jest, bo szczerze to poza tymi brudami co wyszly, to gosc sie fajnie wypowiada jak na ta skamieniala polityczna scene, juz w tej debacie o reparacjach wypadl na tyle fajnie ze go zapamietalem i skojarzylem jak oglosili jego kandydature

teraz ten wywiad w republice tez spoko

tylko dlatego bylem przeciwko bo nie rozumiem jak wy nadal mozecie sie godzic na to ze siedzi sobie ten smiec kaczynski ktory rozpierdala Polske od lat, siedzi sobie na backstageu i kieruje sobie swoimi marionetkami, wystawia kandydatow z dupy na ktorych co by nie wyszlo to sztywny elektorat pisu itak nie zaglosuje

juz sam wjazd w ta kampanie na klamstwie ludziom prosto w oczy - kandydat bezpartyjny

po prostu nie lubie jak ktos prosto w oczy obraza moja inteligencje

bo moze ten Nawrocki nie jest zly

Trzaskowski jaki jest kazdy wie, ale ma swoje CV doswiadczenie na roznych stanowiskach

a Nawrocki czy kogokolwiek by wystawili, kandydat X z Pisu ma w CV Kaczora i PIS

i sztywnym elektoratem Pisu wygrywa sobie prezydenture

tak zamykajac dyskusje bo chce juz sie odciac od tego watku na forum w ktorym sie kazdy z nas oblewa pomyjami

41 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

a mayor pisze rzeczy społecznie szkodliwe i na granicy jakiejkolwiek etykiety, 

a jak oceniasz poniższą treść?

33 minuty temu, RappaR napisał(a):

Największa k****, to człowiek, która ma wypierdolone na swojego umierającego syna, kiedy zabija go najebany lekarz 

28 minut temu, julekstep napisał(a):

piękny pokaz otwartości umysłu

nie to co ta pisoska betonoza 💪

chetnie poslucham dlaczego zaglosowales na Nawrockiego

na pewno dlatego ze przekonalo cie jego cv doswiadczenie na funkcjach zarzadzajacych 

i stad wiesz ze sie sprawdzi jako prezydent

na pewno nie dlatego ze wystawil go PIS, na pewno rowniez jakby wystawili kogos innego bys nie zaglosowal na niego

24 minuty temu, jack napisał(a):

Dobrze pisze. Tak samo jak Trzaskowski ma na plecach PO, Tuska, Gronkiewicz-Waltz, pieniądze zajebane z OFE itd 

to tez prawda

tak samo Trzaskowski ma na plecach Tuska, ale na pewno Tusk nie rowna sie Kaczynskiemu w kwestii impactu na decyzje

i to jest wlasnie kwestia wyboru kazdego indywidualna, dla mnie Tusk ma + - w swojej karierze jakies minus 5

za to Kaczynski -35, taki impact dla Polski jak Kuzma dla Bucks

ciekawym eksperymentem w ogole by byl flip kandydatow

Trzaskowski do Pisu, Nawrocki do PO ciekawe jakby wtedy sie glosy rozlozyly

----

mi juz styknie tego jadu w tym temacie, dlatego tu nie zagladam czesto

Edytowane przez Kubbas

29 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

nie bardzo kumam kontekst

to, że Maciek potrafi dojebać do pieca to jedno, jeśli robisz, to w każdym praktycznie jednym poście to, to już nawet nie jest red flag

Pisze o zmarłym dziecku mayora i zarzuca mu zaniedbanie.

Uważasz, że to "dojebanie do pieca"?

Jak dla mnie (i kilka osób podzielało już to zdanie) to spora przesada.

5 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Pisze o zmarłym dziecku mayora i zarzuca mu zaniedbanie.

No to przepraszam ale na takie coś to ha tfu

Moderację tutaj mamy w ogóle która zna kontekst tej wypowiedzi?

9 minut temu, tankathon napisał(a):

I wszystko się zgadza. 😁

Chętnie zmienię zdanie o Kaczyńskim 

Możesz mi wypisać dlaczego go szanujesz? Największe osiągnięcia? 

Na prawdę chętnie dam się przekonać 

1 godzinę temu, Kubbas napisał(a):

a Nawrocki czy kogokolwiek by wystawili, kandydat X z Pisu ma w CV Kaczora i PIS

i sztywnym elektoratem Pisu wygrywa sobie prezydenture

Sztywnym elektoratem nie wygrywa się wyborów prezydenckich. Bo nikt nie ma sztywnego elektoratu na poziomie 50 procent. Platforma wystawiła kandydata dla sztywnego elektoratu. Najbardziej uśmiechniętego z uśmiechniętych wybranego w prawyborach głosem uśmiechniętych z legitymacja partyjną. PiS wystawia kandydatów którzy są częściowo pisowscy, ale nie w 100 procentach. Dzięki temu zgarniają głosy takich symetrystow jak ja i wygrywają wybory czy to Dudą czy Nawrockim. 

12 minut temu, Kubbas napisał(a):

Moderację tutaj mamy w ogóle która zna kontekst tej wypowiedzi?

Ale ty teraz na psy dzwonisz czy o co chodzi? Wiadomo, na rodzinę nie wjeżdżamy ale to niech panowie sobie to charakternie wyjaśnią między sobą, ewentualnie sam możesz go dojechać jak chcesz 

6 minut temu, matek napisał(a):

Dlaczego stawiasz Tuska nad Kaczyńskim?

Nie wyjechałeś za rządów tego pierwszego?

Ja nie wyjechałem z powodu rządu, czy czegokolwiek innego związanego z polityką sytuacja ekonomiczna czy z żadnych powodów zewnętrznych, tylko z powodow osobistych, plus mój czas za granicą i w Polsce to proporcje 60/40 jak sezon koszykarski się kończy to wracam do Polski a potem wracam jak się zaczyna i tak już od x lat 

1 minutę temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

Ale ty teraz na psy dzwonisz czy o co chodzi? Wiadomo, na rodzinę nie wjeżdżamy ale to niech panowie sobie to charakternie wyjaśnią między sobą, ewentualnie sam możesz go dojechać jak chcesz 

Ale ja nie wjeżdżam na rodzinę. Nie powiedziałem nic złego na biednie dziecko wychowane w patologicznej, ubeckiej rodzinie, które zmarło, bo ojciec miał wyjebane na opiekę.

Krytykuję tylko rodzica, dziecka szczerze mi żal.

Patusom dziecka nie żal, stąd krytyka mnie

2 minuty temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

Niestety przy takim poście moja prawilnosc się kończy

Miesiąc bana to powinno być minimum za taki post

Ewentualnie możesz zebrać jakąś dobrą ekipę chłopaków i zrobimy rozkminke.

1 minutę temu, RappaR napisał(a):

Ale ja nie wjeżdżam na rodzinę. Nie powiedziałem nic złego na biednie dziecko wychowane w patologicznej, ubeckiej rodzinie, które zmarło, bo ojciec miał wyjebane na opiekę.

Krytykuję tylko rodzica, dziecka szczerze mi żal.

Patusom dziecka nie żal, stąd krytyka mnie

Nie no idz w c*** na prawdę czy ciebie to już do końca pojebało?

Mam zaraz napisać co mi Bastillion mówił o tobie?

Nosz k**** na prawdę.