airmax Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Teraz, Kubbas napisał(a): tylko Tusk powinien wlasnie zweryfikowac bardziej tresc niz nawet osobe Muran W tym przypadku treść jest bez znaczenia jeśli pochodzi od takiego przykładowego Murana no k****, my mówimy tutaj o Jacku Murańskim. Te colabo Tuska z Muranem to bedzie klasyk na lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Teraz, airmax napisał(a): W tym przypadku treść jest bez znaczenia jeśli pochodzi od takiego przykładowego Murana no k****, my mówimy tutaj o Jacku Murańskim. Te colabo Tuska z Muranem to bedzie klasyk na lata ja sie z tym zgadzam ze nie powinni sie na niego powolywac ale czy mowil prawde czy nie prawde to raczej nie mamy tego jak zweryfikowac moze maja jakies tam insiderskie info ze mowil prawde no i sie donald zapedzil i w jego glowie skoro to jest prawda no to sie na goscia powoluje who knows ogolnie jak sie patrzy na te 300k wyborcow to calkiem mozliwe ze wlasnie przejebali te wybory ziemniakami, muranem Wasal Pisu juz zdziwiony, wygral im wybory a oni na niego pluja dlatego wlasnie bylem przeciwko Nawrockiemu nie dlatego kim on jest, bo szczerze to poza tymi brudami co wyszly, to gosc sie fajnie wypowiada jak na ta skamieniala polityczna scene, juz w tej debacie o reparacjach wypadl na tyle fajnie ze go zapamietalem i skojarzylem jak oglosili jego kandydature teraz ten wywiad w republice tez spoko tylko dlatego bylem przeciwko bo nie rozumiem jak wy nadal mozecie sie godzic na to ze siedzi sobie ten smiec kaczynski ktory rozpierdala Polske od lat, siedzi sobie na backstageu i kieruje sobie swoimi marionetkami, wystawia kandydatow z dupy na ktorych co by nie wyszlo to sztywny elektorat pisu itak nie zaglosuje juz sam wjazd w ta kampanie na klamstwie ludziom prosto w oczy - kandydat bezpartyjny po prostu nie lubie jak ktos prosto w oczy obraza moja inteligencje bo moze ten Nawrocki nie jest zly Trzaskowski jaki jest kazdy wie, ale ma swoje CV doswiadczenie na roznych stanowiskach a Nawrocki czy kogokolwiek by wystawili, kandydat X z Pisu ma w CV Kaczora i PIS i sztywnym elektoratem Pisu wygrywa sobie prezydenture tak zamykajac dyskusje bo chce juz sie odciac od tego watku na forum w ktorym sie kazdy z nas oblewa pomyjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 19 minut temu, Kubbas napisał(a): a Nawrocki czy kogokolwiek by wystawili, kandydat X z Pisu ma w CV Kaczora i PIS piękny pokaz otwartości umysłu nie to co ta pisoska betonoza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 1 minutę temu, julekstep napisał(a): piękny pokaz otwartości umysłu nie to co ta pisoska betonoza Dobrze pisze. Tak samo jak Trzaskowski ma na plecach PO, Tuska, Gronkiewicz-Waltz, pieniądze zajebane z OFE itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 41 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): a mayor pisze rzeczy społecznie szkodliwe i na granicy jakiejkolwiek etykiety, a jak oceniasz poniższą treść? 33 minuty temu, RappaR napisał(a): Największa k****, to człowiek, która ma wypierdolone na swojego umierającego syna, kiedy zabija go najebany lekarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) 28 minut temu, julekstep napisał(a): piękny pokaz otwartości umysłu nie to co ta pisoska betonoza chetnie poslucham dlaczego zaglosowales na Nawrockiego na pewno dlatego ze przekonalo cie jego cv doswiadczenie na funkcjach zarzadzajacych i stad wiesz ze sie sprawdzi jako prezydent na pewno nie dlatego ze wystawil go PIS, na pewno rowniez jakby wystawili kogos innego bys nie zaglosowal na niego 24 minuty temu, jack napisał(a): Dobrze pisze. Tak samo jak Trzaskowski ma na plecach PO, Tuska, Gronkiewicz-Waltz, pieniądze zajebane z OFE itd to tez prawda tak samo Trzaskowski ma na plecach Tuska, ale na pewno Tusk nie rowna sie Kaczynskiemu w kwestii impactu na decyzje i to jest wlasnie kwestia wyboru kazdego indywidualna, dla mnie Tusk ma + - w swojej karierze jakies minus 5 za to Kaczynski -35, taki impact dla Polski jak Kuzma dla Bucks ciekawym eksperymentem w ogole by byl flip kandydatow Trzaskowski do Pisu, Nawrocki do PO ciekawe jakby wtedy sie glosy rozlozyly ---- mi juz styknie tego jadu w tym temacie, dlatego tu nie zagladam czesto Edytowane 20 godzin temu przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 25 minut temu, Pablo81 napisał(a): jak oceniasz poniższą treść? nie bardzo kumam kontekst to, że Maciek potrafi dojebać do pieca to jedno, jeśli robisz, to w każdym praktycznie jednym poście to, to już nawet nie jest red flag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu omg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Stary, Ty lajkujesz posty mayora w tym dziale Godzinę temu, Kubbas napisał(a): ten smiec kaczynski I wszystko się zgadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 29 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nie bardzo kumam kontekst to, że Maciek potrafi dojebać do pieca to jedno, jeśli robisz, to w każdym praktycznie jednym poście to, to już nawet nie jest red flag Pisze o zmarłym dziecku mayora i zarzuca mu zaniedbanie. Uważasz, że to "dojebanie do pieca"? Jak dla mnie (i kilka osób podzielało już to zdanie) to spora przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Godzinę temu, Kubbas napisał(a): nie lubie jak ktos prosto w oczy obraza moja inteligencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 4 minuty temu, matek napisał(a): Matek vs Kubbas to jak Joey cs Chandler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 5 minut temu, Pablo81 napisał(a): Pisze o zmarłym dziecku mayora i zarzuca mu zaniedbanie. No to przepraszam ale na takie coś to ha tfu Moderację tutaj mamy w ogóle która zna kontekst tej wypowiedzi? 9 minut temu, tankathon napisał(a): I wszystko się zgadza. Chętnie zmienię zdanie o Kaczyńskim Możesz mi wypisać dlaczego go szanujesz? Największe osiągnięcia? Na prawdę chętnie dam się przekonać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 5 minut temu, Kubbas napisał(a): Możesz mi wypisać dlaczego go szanujesz? Największe osiągnięcia? Dlaczego stawiasz Tuska nad Kaczyńskim? Nie wyjechałeś za rządów tego pierwszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 1 godzinę temu, Kubbas napisał(a): a Nawrocki czy kogokolwiek by wystawili, kandydat X z Pisu ma w CV Kaczora i PIS i sztywnym elektoratem Pisu wygrywa sobie prezydenture Sztywnym elektoratem nie wygrywa się wyborów prezydenckich. Bo nikt nie ma sztywnego elektoratu na poziomie 50 procent. Platforma wystawiła kandydata dla sztywnego elektoratu. Najbardziej uśmiechniętego z uśmiechniętych wybranego w prawyborach głosem uśmiechniętych z legitymacja partyjną. PiS wystawia kandydatów którzy są częściowo pisowscy, ale nie w 100 procentach. Dzięki temu zgarniają głosy takich symetrystow jak ja i wygrywają wybory czy to Dudą czy Nawrockim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu 12 minut temu, Kubbas napisał(a): Moderację tutaj mamy w ogóle która zna kontekst tej wypowiedzi? Ale ty teraz na psy dzwonisz czy o co chodzi? Wiadomo, na rodzinę nie wjeżdżamy ale to niech panowie sobie to charakternie wyjaśnią między sobą, ewentualnie sam możesz go dojechać jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu 6 minut temu, matek napisał(a): Dlaczego stawiasz Tuska nad Kaczyńskim? Nie wyjechałeś za rządów tego pierwszego? Ja nie wyjechałem z powodu rządu, czy czegokolwiek innego związanego z polityką sytuacja ekonomiczna czy z żadnych powodów zewnętrznych, tylko z powodow osobistych, plus mój czas za granicą i w Polsce to proporcje 60/40 jak sezon koszykarski się kończy to wracam do Polski a potem wracam jak się zaczyna i tak już od x lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu 1 minutę temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): Ale ty teraz na psy dzwonisz czy o co chodzi? Wiadomo, na rodzinę nie wjeżdżamy ale to niech panowie sobie to charakternie wyjaśnią między sobą, ewentualnie sam możesz go dojechać jak chcesz Ale ja nie wjeżdżam na rodzinę. Nie powiedziałem nic złego na biednie dziecko wychowane w patologicznej, ubeckiej rodzinie, które zmarło, bo ojciec miał wyjebane na opiekę. Krytykuję tylko rodzica, dziecka szczerze mi żal. Patusom dziecka nie żal, stąd krytyka mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu 2 minuty temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): Ale ty teraz na psy dzwonisz czy o co chodzi? Wiadomo, na rodzinę nie wjeżdżamy ale to niech panowie sobie to charakternie wyjaśnią między sobą, ewentualnie sam możesz go dojechać jak chcesz Niestety przy takim poście moja prawilnosc się kończy Miesiąc bana to powinno być minimum za taki post Ewentualnie możesz zebrać jakąś dobrą ekipę chłopaków i zrobimy rozkminke. 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Ale ja nie wjeżdżam na rodzinę. Nie powiedziałem nic złego na biednie dziecko wychowane w patologicznej, ubeckiej rodzinie, które zmarło, bo ojciec miał wyjebane na opiekę. Krytykuję tylko rodzica, dziecka szczerze mi żal. Patusom dziecka nie żal, stąd krytyka mnie Nie no idz w c*** na prawdę czy ciebie to już do końca pojebało? Mam zaraz napisać co mi Bastillion mówił o tobie? Nosz k**** na prawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu 2 minuty temu, Kubbas napisał(a): Ewentualnie możesz zebrać jakąś dobrą ekipę chłopaków i zrobimy rozkminke. To co napierdalamy rappara, zjeżdżamy na bazę i tam to sobie rozkminimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi