RappaR Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 5 minut temu, matek napisał(a): Lol, i Rafik to oferował? Kandydatem był godnym. Głosowałem przeciw niemu, bo jestem biedny, nie dlatego, że jest niereprezentatywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 9 minut temu, RappaR napisał(a): Kandydatem był godnym. Głosowałem przeciw niemu, bo jestem biedny, nie dlatego, że jest niereprezentatywny Niereprezentacyjny* Podobne słówka, ale znaczą co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 3 minuty temu, P_M napisał(a): Niereprezentacyjny* Podobne słówka, ale znaczą co innego Autokorekta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) 35 minut temu, fluber napisał(a): Zastanawiam się czy kibicowanie Lakers albo Realowi Madryt jest skorelowane z częstszym głosowaniem na Rafała i czy w obu przypadkach to ten sam mechanizm:) Ja sympatyzuję zarówno z Lakers* jak i Realem (kibicowaniem bym tego nie nazwał, po prostu wolę żeby to oni wygrali, ale jak przegrają to nie wzbudza to we mnie większych emocji), a w życiu nie zagłosowałbym na tęczowego dupiarza. *- sympatyzowalem przed Lebronem i będę sympatyzował po Lebronie, podczas ery Lebrona nie sympatyzuję z LAL Edytowane 21 godzin temu przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Powtarzanie tego samego, w kontekście językowym lub zachowawczym, może być objawem różnych stanów i zaburzeń, włączając palilalię, echolalię, perseweracje, czy też tiki. W niektórych przypadkach powtarzanie jest cechą naturalnego procesu uczenia się, ale w innych może wskazywać na konieczność konsultacji z lekarzem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 7 minut temu, SlaKB napisał(a): *- sympatyzowalem przed Lebronem i będę sympatyzował po Lebronie, podczas ery Lebrona nie sympatyzuję z LAL Hipster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Teraz, RappaR napisał(a): Hipster Nie, po prostu za Lebronem nie przepadam (ale ofc doceniam jego osiągnięcia sportowe) i ciężko mi trzymać kciuki za niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Godzinę temu, Kubbas napisał(a): XDDDD ta hipokryzja stary jaka wykazales w tym poscie cie definiuje ja pi****le XDD Stary, Ty lajkujesz posty mayora w tym dziale, nie bardzo masz mandat by oceniać ludzi xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Powyższy filmik RT i poniższy tłit DT... ... wyglądają na próbę wyciszenia emocji. Nie chcą pchać się na kolizję ze ścianą. Poza tym UvdL była jedną z pierwszych, którzy pogratulowała KN zwyciestwa. Wręcz przeciwnie postępuje mecenas i jego sekta. Zastanawiam się czy to nie jest gra Giertycha i jego stronnika Sikorskiego obliczona na uchwycenie władzy w Platformie. Pozycja Tuska jest najsłabsza od lat. Co by o Romanie i Radku nie myśleć, wyglądają na dwóch największych mózgowcow ( w sensie, że umiejo coś zorganizować, a na bezrybiu i rak ryba) w Platformie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 8 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Stary, Ty lajkujesz posty mayora w tym dziale, nie bardzo masz mandat by oceniać ludzi xd nie patrze na nicki a tresc tego co kto napisal nigdy sie nie bawilem w lustrowanie uzytkownikow i trzymanie urazy do kogokolwiek za cokolwiek to wasza gierka takze sie bawcie wedlug swoich zasad mnie interesuje tresc posta a nie nick uzytkownika --------- Nawrocki fajnie wypadl w tym wywiadzie na yt u republiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Teraz, Kubbas napisał(a): nigdy sie nie bawilem w lustrowanie uzytkownikow i trzymanie urazy do kogokolwiek za cokolwiek nie no skąd, tylko mi na priv napisałeś żebym wypierdalał i żadngo hajsu za zakład nie będzie Golden Boy e-nba a mayor pisze rzeczy społecznie szkodliwe i na granicy jakiejkolwiek etykiety, także ja bym się zastanawiał czy warto coś takiego swoim nickiem promować, nie ma to nic wspólnego z tematem Knicks, gdzie zresztą sam się zaorał, ja mu nie musiałem pomagać 5 minut temu, Kubbas napisał(a): mnie interesuje tresc posta a nie nick uzytkownika no tak, bardzo interesująca treść posta, że Alfons to największa ludzka k**** i że każdy to wie, bo każdy choć raz korzystał z płatnego seksu, reszty nawet nie wypada przypominać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 5 minut temu, Kubbas napisał(a): nie patrze na nicki a tresc tego co kto napisal Czasami to może być nieco ryzykowna strategia. Podobnie postąpił Tusk powołując się na Murana. Nie patrzył kto mówi, tylko co mówi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): tak Racio, absolutnie wszystko by przegrać Od strony wizualnej i retorycznej dobre wystąpienie, ale tak jak w komentarzach niestety za dużo wodolejstwa i braku konkretów. Edytowane 20 godzin temu przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 3 minuty temu, DRK napisał(a): Czasami to może być nieco ryzykowna strategia. Podobnie postąpił Tusk powołując się na Murana. Nie patrzył kto mówi, tylko co mówi. porównanie mayora do Murana to jedna z lepszych analogii jakie widziałem na e-nba xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): nie no skąd, tylko mi na priv napisałeś żebym wypierdalał i żadngo hajsu za zakład nie będzie Golden Boy e-nba no mozesz sie szczycic ze na tamten moment byles jedyna osoba z forum z ktora mialem problem personalny kazdy popelnia bledy, na ten moment jestes mi obojetny a jak sie spinalismy co chwila, to zauwaz ze jak napisales cos z czym sie zgadzalem to ci lajkowalem wydaje mi sie ze to jest zdrowe podejscie w przeciwienstwie to waszych wojenek ktore prowadzicie Cytat a mayor pisze rzeczy społecznie szkodliwe i na granicy jakiejkolwiek etykiety, także ja bym się zastanawiał czy warto coś takiego swoim nickiem promować, nie ma to nic wspólnego z tematem Knicks, gdzie zresztą sam się zaorał, ja mu nie musiałem pomagać szczerze, jesli bym widzial te posty, jesli jest tak jak mowisz to pewnie bym sie do nich odnosil i je skrytykowal nie mam zamiaru przy kazdym poscie jakiegokolwiek uzytkownika lustrowac jego przeszlosci i postow zeby zastanawiac sie czy mi sumienie pozwala polajkowac post osoby o nicku x badzmy powazni ale ja ten temat w ktorym teraz piszemy omijam wielkim lukiem przez to jak toksyczny jest wracam tylko wlasnie na takie momenty jak wybory czy inne wazne wydarzenia zeby poznac opinie innych Cytat no tak, bardzo interesująca treść posta, że Alfons to największa ludzka k**** i że każdy to wie, bo każdy choć raz korzystał z płatnego seksu, reszty nawet nie wypada przypominać ale to jest raczej oczywiste, choc nie pamietam czy ja ten post tez polajowalem ktory wspominasz czy podajesz go jako przyklad postow mayora? bo jesli nie polajkowalem, to bym polajkowal, tak alfons to najgorsza k**** to chyba wie kazdy czy korzystal z platnego seksu czy nie korzystal 4 minuty temu, DRK napisał(a): Czasami to może być nieco ryzykowna strategia. Podobnie postąpił Tusk powołując się na Murana. Nie patrzył kto mówi, tylko co mówi. XDDDD true that XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): tak, bardzo interesująca treść posta, że Alfons to największa ludzka k**** i że każdy to wie, bo każdy choć raz korzystał z płatnego seksu, reszty nawet nie wypada przypominać Największa k****, to człowiek, która ma wypierdolone na swojego umierającego syna, kiedy zabija go najebany lekarz Teraz, Kubbas napisał(a): bo jesli nie polajkowalem, to bym polajkowal, tak alfons to najgorsza k**** to chyba wie kazdy czy korzystal z platnego seksu czy nie korzystal No właśnie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu tylko Tusk powinien wlasnie zweryfikowac bardziej tresc niz nawet osobe Murana a moze zweryfikowal wlasnie? c*** ich tam wie tak na prawde koniec koncow ja czytajac wasze opowiesci patrze na tresc, czasami nawet nie zerkam na nick jak szybko odpisuje Teraz, RappaR napisał(a): Największa k****, to człowiek, która ma wypierdolone na swojego umierającego syna, kiedy zabija go najebany lekarz ? chyba gubie watek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 58 minut temu, RappaR napisał(a): Brawo. Przeczytałeś dwa razy, a dalej nie zrozumiałeś, że pytałem o KO, a nie Trzaskowskiego Tutaj nie trzeba orać no faktycznie widać nigdy już Twojej radosnej twórczości nie będę w stanie moim ograniczonym umysłem ogarnąć niezależnie od tego co stworzysz. Trudno, jakoś będę musiał z tym żyć. Tym razem pewnie zmyliło mnie to, że jesteśmy po prezydenckich, klepiecie o tym non stop, Trzaskowsk=Tusk/KO itd. PS. Na KO też głosowałem w parlamentarnych, albo doprecyzowujac również wtedy głosowałem przeciwko prawicowym fanatykom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 1 minutę temu, Kubbas napisał(a): no mozesz sie szczycic ze na tamten moment byles jedyna osoba z forum z ktora mialem problem personalny na tamten moment, przecież nigdy z nikim nie miałeś? ja nie chowam urazy, ale nie rób z siebie niewniątka, bo tu takich za dużo nie ma 3 minuty temu, Kubbas napisał(a): bo jesli nie polajkowalem, to bym polajkowal, tak alfons to najgorsza k**** to chyba wie kazdy czy korzystal z platnego seksu czy nie korzystal XD dobra, whatever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu 5 minut temu, P_M napisał(a): Od strony wizualnej i retorycznej dobre wystąpienie, ale tak jak w komentarzach niestety za dużo wodolejstwa i braku konkretów. ogolnie widac ze z Rafalka zeszlo cisnienie, o wiele lepiej wypada teraz jak nie pała tą swoja wyzszoscia i lepszoscia od wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi