tankathon Opublikowano Czwartek o 07:51 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 07:51 (edytowane) 3 godziny temu, Kubbas napisał(a): Wiedziałem że gdzieś oglądałem Nawrockiego w długiej formie debaty tylko nie mogłem znaleźć ale mam Właśnie ten materiał kilka razy polecałem do obejrzenia w tym temacie. Tak z ciekawości, jaka opinia? Edytowane Czwartek o 07:51 przez tankathon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Czwartek o 07:59 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 07:59 38 minut temu, DRK napisał(a): To raczej kwestia technikaliów. Pewnie, tak jak Myrsze, grafika im się długo ładowała. Telekomunikacja miejska w Warszawie nawala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Czwartek o 08:26 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 08:26 (edytowane) No i zajebiscie, odpolitycznili spółki, bo teraz stołki dostają też ci, którzy walili w część rządzącą Edytowane Czwartek o 08:27 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Czwartek o 08:35 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 08:35 Jeden plus rządów KO - każdy na forum się boi przyznać do głosowania na nich. Jedyny Gregorius znikł z tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano Czwartek o 08:45 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 08:45 18 minut temu, airmax napisał(a): No i zajebiscie, odpolitycznili spółki, bo teraz stołki dostają też ci, którzy walili w część rządzącą Wszystko się zgadza. Typ był hejterem a teraz będzie zarabiał gdzie indziej. A, że nie jest politykiem to przy okazji odpolityczni radę nadzorczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Czwartek o 10:31 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 10:31 W dniu 3.06.2025 o 21:30, julekstep napisał(a): hahaha nowy bohater fluberowego lore xD Brat był w zeszłym tygodniu na medycynie pracy. Lekarz go pyta czy pali, a brat mówi, że nie, ale bierze saszetki nikotynowe. Na to lekarz: "jak ten narkoman Nawrocki?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano Czwartek o 10:37 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 10:37 5 minut temu, fluber napisał(a): Brat był w zeszłym tygodniu na medycynie pracy. Lekarz go pyta czy pali, a brat mówi, że nie, ale bierze saszetki nikotynowe. Na to lekarz: "jak ten narkoman Nawrocki?" Jak nie ma nagrania to się nie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Czwartek o 10:51 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 10:51 19 minut temu, fluber napisał(a): Brat był w zeszłym tygodniu na medycynie pracy. Lekarz go pyta czy pali, a brat mówi, że nie, ale bierze saszetki nikotynowe. Na to lekarz: "jak ten narkoman Nawrocki?" wiem wiem lekarz z tej historii: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano Czwartek o 11:02 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:02 8 minut temu, julekstep napisał(a): wiem wiem lekarz z tej historii: Mam też zdjęcie proboszcza flubera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Czwartek o 11:41 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:41 49 minut temu, julekstep napisał(a): wiem wiem lekarz z tej historii: Doktor Burski jest chirurgiem a nie lekarzem medycyny pracy. Myślisz, że nie wiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Czwartek o 11:44 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:44 xd przypominam, że ten geniusz mówił w orędziu po wyborach, że teraz to się biorą do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Czwartek o 11:45 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:45 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): xd przypominam, że ten geniusz mówił w orędziu po wyborach, że teraz to się biorą do roboty Na tym nagraniu wyraźnie widać kto musi ratować stołki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
todo Opublikowano Czwartek o 11:49 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:49 Przecież ten cały papież to jeden z topowych propagandystów na X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Czwartek o 11:56 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:56 5 minut temu, todo napisał(a): Przecież ten cały papież to jeden z topowych propagandystów na X Ja go nie followuje, niemniej video i przekaz chyba klarowny i tu nie ma przy czym manipulować 10 minut temu, fluber napisał(a): Na tym nagraniu wyraźnie widać kto musi ratować stołki... KO nie musi dbać o utrzymanie większości sejmowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Czwartek o 11:59 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 11:59 chyba moje nowe ulubione powyborcze wideo. Timing, ekspresja, dialogi. TOP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano Czwartek o 12:00 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:00 14 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): xd przypominam, że ten geniusz mówił w orędziu po wyborach, że teraz to się biorą do roboty Dajcie spokój. Na pewno ma jak zwykle coś ważnego do roboty i później tym się zajmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Czwartek o 12:02 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:02 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): KO nie musi dbać o utrzymanie większości sejmowej? Najwyżej rozpisze przyspieszone wybory, w których zrobią wynik nie gorszy niż ostatnio, gdy jednocześnie lewica i trzecia droga są w tyłku i straciły masę głosów: 30,7 14,4 8,7 - parlamentarne 31,4 4,99 i 4,23 - prezydenckie 18 minut temu, DRK napisał(a): Dajcie spokój. Na pewno ma jak zwykle coś ważnego do roboty i później tym się zajmie Może ustala z Domańskim nowa płacę minimalną - zaczyna się Jak informuje Money.pl, w rządzie pojawił się spór dotyczący kwoty minimalnego wynagrodzenia na przyszły rok. Minister finansów Andrzej Domański ma nie zgadzać się na propozycje związkowców i resortu pracy. W jego opinii płaca minimalna w 2026 roku powinna wzrosnąć do 4670 zł, co dałoby realnie ok. 3-4 zł podwyżki na rękę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano Czwartek o 16:48 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 16:48 19 godzin temu, fluber napisał(a): Tygodniami??? Władza się zmieniła a wpadki jak z szukaniem rakiety Ważne że jakąś babcie zatrzymała policja za wpisy o Owsiaku. I oczywiście Jaszczura i tego grubaska. Za to 16 letniego Ihora który prawie zabił ochroniarza policja zgubiła. Murzyna który przywalił komuś na siłowni ciężarem wypuszczono bo był na haju i nie był świadomy . Na Czeczenów przymyka się oko, a teraz afera z magazynami broni o których polskie służby nic nie wiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano Czwartek o 16:59 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 16:59 Konfederacja pozyskała centra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Czwartek o 17:41 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 17:41 plan B? i tak że do czwartku wytrzymali to szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi