fluber Opublikowano Środa o 18:44 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:44 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): To ma już większy sens ale i tak za dużo. To 15 milionów to mega fake, wypłynęło zaraz przed 2 turą więc pewnie paru wyborców się przestraszyło.... To ja tę wartość przed 2 tura przegapiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Środa o 18:47 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:47 2 minuty temu, fluber napisał(a): To ja tę wartość przed 2 tura przegapiłem No ale Ty się nie boisz Ten art który podlinkowales ma datę 30.05 druga tura była 2 dni pozniej 1.06. Ciekawe kto to zamówił. Godzinę temu, Koelner napisał(a): nie ma złych pytań są tylko złe odpowiedzi I złe kobiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano Środa o 19:04 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:04 10 godzin temu, fluber napisał(a): To nie pisowscy urzędnicy ja zwolnili. Polski Komitet Pomocy Społecznej, który rozstał się z Anną Kanigowską, kierowany jest przez Annę Ekiert — członkinię komitetu poparcia Karola Nawrockiego w wyborach prezydenckich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Środa o 19:20 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:20 W dniu 3.06.2025 o 20:47, fluber napisał(a): https://dorzeczy.pl/opinie/735843/michal-kaminski-ostro-o-tusku-nie-chce-takiego-premiera.html Najpierw Sawicki, teraz Kamiński. PSL chyba nie jest ostatnio fanem Tuska Co za orka https://x.com/ProfesorPingwin/status/1929973361662214167 Przecież Kamiński to polityczna dziwka która pójdzie tam gdzie ma większe szanse zarobić on chyba tylko jeszcze na lewicy nie był choć wysunie ki to lewica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Środa o 19:20 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:20 15 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Polski Komitet Pomocy Społecznej, który rozstał się z Anną Kanigowską, kierowany jest przez Annę Ekiert — członkinię komitetu poparcia Karola Nawrockiego w wyborach prezydenckich. No to zwracam honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano Środa o 19:57 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:57 https://x.com/Dan_Liszkiewicz/status/1930291070224511457 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano Środa o 20:13 Udostępnij Opublikowano Środa o 20:13 28 minut temu, josephnba napisał(a): Przecież Kamiński to polityczna dziwka która pójdzie tam gdzie ma większe szanse zarobić on chyba tylko jeszcze na lewicy nie był choć wysunie ki to lewica Kamiński zrobił jeszcze większy obrót niż Giertych - z członka ZChN stał się antyklerykałem na poziomie Joanny Senyszyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Środa o 20:44 Udostępnij Opublikowano Środa o 20:44 30 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Kamiński zrobił jeszcze większy obrót niż Giertych - z członka ZChN stał się antyklerykałem na poziomie Joanny Senyszyn. Stefan “Jurny” Niesiołowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano Środa o 20:48 Udostępnij Opublikowano Środa o 20:48 2 minuty temu, Koelner napisał(a): Stefan “Jurny” Niesiołowski Niesiołowski chyba nadal popiera religię w szkołach finansowaną przez państwo. No i nadal jest katolikiem a Kamiński już nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Środa o 20:52 Udostępnij Opublikowano Środa o 20:52 53 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a): https://x.com/Dan_Liszkiewicz/status/1930291070224511457 Tygodniami??? Władza się zmieniła a wpadki jak z szukaniem rakiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Środa o 20:55 Udostępnij Opublikowano Środa o 20:55 Lady Content na tropie afery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Środa o 21:40 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:40 44 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Lady Content na tropie afery Przykład czołówka, któremu internet bardzo szkodzi Jakby zamknęła mordę i robila co trzeba to miałaby bardzo dobrą karierę to zdrowy milf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano Środa o 21:47 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:47 Kłótnia w rodzinie https://wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,35771,31996233,ogolic-na-lyso-i-zamknac-w-kuchni-rzeczniczka-brauna-sponiewierana.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Środa o 22:07 Udostępnij Opublikowano Środa o 22:07 (edytowane) szacun, przez tyle dni kimac na ziemi pomiedzy siedzeniami, te nowe autobusy to jakas straszna lipa moze byc dobre, wiec wrzucam w ciemno Edytowane Środa o 22:11 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano wczoraj o 04:45 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 04:45 Wiedziałem że gdzieś oglądałem Nawrockiego w długiej formie debaty tylko nie mogłem znaleźć ale mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 05:45 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 05:45 (edytowane) 7 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): na ziemi na ziemi? przecież ewidentnie widać że tam jest jakiś podłożony może materac ( ogólnie mega sztuczna focia ale to znak firmowy warszafskiego Rafaello ) Edytowane wczoraj o 05:45 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano wczoraj o 06:52 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:52 8 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): szacun, przez tyle dni kimac na ziemi pomiedzy siedzeniami Kampania skończona, a on jeszcze nie wyszedł z roli Żonka szybko zjechała z Gosi i pierwszej damy do Gośki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano wczoraj o 06:58 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:58 Godzinę temu, Koelner napisał(a): na ziemi? przecież ewidentnie widać że tam jest jakiś podłożony może materac ( ogólnie mega sztuczna focia ale to znak firmowy warszafskiego Rafaello ) no widzę materac, czy co tam, ale mnie się wydawało, że w takich pojazdach kima się w miarę komfortowo 4 minuty temu, matek napisał(a): Kampania skończona, a on jeszcze nie wyszedł z roli tak po ludzku to trochę szkoda chłopa, na koniec on zawinił najmniej, a wystarczyło nic nie robić, to akurat koalicja potrafi bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano wczoraj o 07:09 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:09 16 minut temu, matek napisał(a): Kampania skończona, a on jeszcze nie wyszedł z roli Żonka szybko zjechała z Gosi i pierwszej damy do Gośki. Może sztab pomylił się z datą wysyłki i miało być tydzień wcześniej? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano wczoraj o 07:21 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:21 7 minut temu, P_M napisał(a): Może sztab pomylił się z datą wysyłki i miało być tydzień wcześniej? xD To raczej kwestia technikaliów. Pewnie, tak jak Myrsze, grafika im się długo ładowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi