Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, RappaR napisał(a):

W całym swoim dotychczasowych życiu, jeszcze nigdy z żadnego naszego prezydenta nie czułem takiej dumy, jak teraz z Nawrockiego

to akurat oczywiste gdyby byl twoim partnerem  zadna kobieta nie zrobilaby ci krzywdy.

typ jest jest inteligentny, ogarnia rozne tematy, potrafi przypierdolic pewnie marzenie ponad 90% samic.  

ale czy  taki cwaniak powinien byc prezydentem ?  nie jestem pewien,  jest nieobliczalny i moze byc ciezko sterowalny 

napewno w sparringu polozylby putina Xd , glosowalem na karola ale glownie w kontrze do trzaska.

12 minut temu, jack napisał(a):

Wygląda jakbyś chciał od @ignazz wyłudzić nagrania 🤪

Co najwyżej tej piosenki, która dla niej nagrał:)

8 minut temu, julekstep napisał(a):

Czy brat również uczestniczy w odsłuchach (zażywając snusa)?

W żadnym wypadku. W odsłuchach uczestniczy jedynie jeszcze pies, ale niestety nic z tego nie rozumie 

18 minut temu, fluber napisał(a):

Pojebane to jest to, że piszesz takie elaboraty na temat cudzej żony. Zajmij się swoją dziewczyną, pozdrawiam:)

Elaboraty? Przecież nie ja wprowadziłem na forum temat twojej żony a jedyny odnośnik do tej osoby związany jest z twoją dumą co razem robicie. Plus cytat jak jesteście dopasowani. Tyle. Mnie najbardziej zaskoczyła twoja wręcz duma z faktu tego sypialnianego słuchowiska. Mogę się mylić że fakt takiego nagrywania ludzi w pracy i odsłuchiwanie tego wieczorem z żoną to zjawisko niecodzienne ale nie możesz się dziwić że się dziwię.  Jest to dla mnie nietypowe hobby. To że polecasz bo inni tak robią pozostawię bez echa. Inni bawią się w koprofilie próbowałeś? 

Wiadomo, że to kolejny wysryw. Definicja aborcja=zabójstwo jest precyzyjna i nie ma pola do dyskusji, ale już definicja kłamstwa nie jest tak dokładna, ma wiele odcieni szarości i można do niej stosować niezliczone eufemizmy (np. eksperyment). Gorzej jak Św. Piotr będzie to widział inaczej i z taką kartoteką "eksperymentów" nie wpuści do raju :)

5 minut temu, ignazz napisał(a):

Inni bawią się w koprofilie próbowałeś? 

Kto? Ja nie znam takich małżeństw 

5 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Definicja aborcja=zabójstwo jest precyzyjna i nie ma pola do dyskusji

Dla katolika żyjącego zgodnie z nauczaniem KK nie ma pola do dyskusji.

5 minut temu, fluber napisał(a):

Kto? Ja nie znam takich małżeństw 

Dla katolika żyjącego zgodnie z nauczaniem KK nie ma pola do dyskusji.

A gdzie jest w nauczaniu KK pole na ciągłe kłamanie?

Po prostu martwię się, żebyś przez samouwielbienie dla swojej ziemskiej wersji nie miał za gorąco w kotle :)

6 godzin temu, jack napisał(a):

Słyszałem, wprawdzie z drugiej ręki, że Nawrocki po prostu lubił się ponapierdalać i jako całkiem niezły bokser radził sobie w tych ustawach wyśmienicie. 

w tych ustawkach 70-70 spora grupa to takie smieciowe uliczniki na sterydach, bez zadnej techniki ani wiekszych umiejetnosci. ja znalem kilku takich z wwa ~2000, mega niespojna grupa. Nawrocki to mogl tam byc rozpierdalaczem, mniejszoscia trenujaca na serio, i mogl miec takie guest featuringi a nie ze on tam byl w jakims "core" tego calego przedsiewziecia, raz sie pojawil raz nie. pewnie jako bokser to lubil sie napierdalac. dla tej miejskiej patologii poprostu wyrosl na ogarnietego. stanowski to wogole krytykowal te grupy ktore sobie uzurpowaly "zarzadzanie" klubem pilkarskim.

4 godziny temu, Krzemo napisał(a):

Jprdl, ale szuria 

jak ci w US z nalepkami na swojej tesli "kupilem zanim elon zwariowal" - nie porysujcie, proszeeeeee

Edytowane przez memento1984