Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, P_M napisał(a):

Znalazłem ciekawy materiał sprzed wielu lat, warto przejrzeć, żeby może nieco innym okiem ocenić Nawrockiego

Polecam rozmowę w kanale zero na temat reparacji z udziałem Nawrockiego. 

Może  chociaż teraz więcej ludzi FAKTYCZNIE zapozna się już nie kandydatem, a prezydentem. 

Edytowane przez tankathon

10 minut temu, elwariato napisał(a):

Kjurde ale syfu ile wylewa sie ze strony tej pseudointylygencji to jest zatrważające i w zasadzie smutne ... zabawne tez, ale w dalszym rozrachunku jednak smutne. To maja byc ci "wykształceni z wielkich ośrodków", ta klasa srednia, przeciez to jest rynsztok 🥴

Bawi mnie jak najpierw uważają się za lepszych od tych bez wyższego wykształcenia, bo to świadczy o inteligencji

A potem wyzywają Nawrockiego, który ma lepsze wykształcenie od 99%, twierdząc, że wykształcenie o niczym nie świadczy.

Cóż, nigdy za inteligencję chwaleni nie byli

A to nie jest tak że te internety do zawsze pokazują skrajne postawy i statystycznie nie ma to takiego znaczenia a wyciągnięte te najbardziej widowiskowe kwiatki są po prostu spektakularne i to pokazuje się w Internecie? Nie mamy pewnego statystycznego przekłamania? 

Teraz, fluber napisał(a):

Misja Obserwacji Wyborów prowadzona przez OBWE we wstępnych ustaleniach skrytykowała Polskę za niewystarczający nadzór nad finansowaniem kampanii na rzecz Rafała Trzaskowskiego w internecie ze źródeł nieznanego pochodzenia.

Ten tamat warto by było przygrillowac. 

2 minuty temu, ignazz napisał(a):

A to nie jest tak że te internety do zawsze pokazują skrajne postawy i statystycznie nie ma to takiego znaczenia a wyciągnięte te najbardziej widowiskowe kwiatki są po prostu spektakularne i to pokazuje się w Internecie? Nie mamy pewnego statystycznego przekłamania? 

Nie, żona dziś w biurze nagrywała. Ja słuchałem na uczelni. Czytałem też walle znajomych na fb. To jest najbardziej charakterystyczną cechą wyborców platformy jaka istnieje. To co pisze @elwariato to 100 procent prawdy 

4 minuty temu, ignazz napisał(a):

Ten tamat warto by było przygrillowac. 

NASK ma raport, od kilku tygodni nie chce go ujawnić i co im zrobisz?

Że oni się nie uczą i nie potrafią zrobić prostego założenia co powiedzieć aby na taki i taki przypadek nie spalić mostów. Zawód polityk to śliski sposób na życie. Ale jego głównym elementem jest „ogolna” dyplomacja. A tego jelopy nie mają nawet w minimalnym stopniu. 

Że nie mają oni tego instynktu przewidywania dołuje mnie najbardziej. 

Bo to są niedoróbki z ich poletka zawodowego. 

Tak trudno idąc w politykę mieć to minimum czyli kulturę osobistą prowadzenia rozmowy, znajomość języków obcych oraz to czucie polityczne co mówić będąc „dyplomatycznym”? 

3 minuty temu, ignazz napisał(a):

Że oni się nie uczą i nie potrafią zrobić prostego założenia co powiedzieć aby na taki i taki przypadek nie spalić mostów. Zawód polityk to śliski sposób na życie. Ale jego głównym elementem jest „ogolna” dyplomacja. A tego jelopy nie mają nawet w minimalnym stopniu. 

Że nie mają oni tego instynktu przewidywania dołuje mnie najbardziej. 

Te gadki są dla plebsu a są w stanie zawsze się dogadać dla “dobra Polski” 

Teraz, agresywnychomik napisał(a):

Ale pierdololol :) jada dalej, biora sie do roboty , pewnie zaraz po tym jak skoncza robic 100 konkretow xDDDDDDDD

Zajmie to trochę dłużej.

Ja nie do końca zrozumiałem o.co.chodzi z tym doświadczeniem i wiedzą co zrobić jak prezydent będzie blokował ustawy.

Ale to że Hołowni nie powiedział to xd. Chociaż w sumie po co skoro ten im oddaje poparcie 2 sekundy po 1 turze za free 

40 minut temu, fluber napisał(a):

Nie, żona dziś w biurze nagrywała. Ja słuchałem na uczelni. Czytałem też walle znajomych na fb. To jest najbardziej charakterystyczną cechą wyborców platformy jaka istnieje. To co pisze @elwariato to 100 procent prawdy 

Z takich fajnych akcji pamiętam jak kiedyś 2020? była gadka z pielęgniarkami i zaczęły ostro jechać po wyborcach PiSu. 

Po takich pięciu minutach szef powiedział, że głosuje na PiS i jest członkiem Solidarnej Polski
Cisza jaka wtedy nastała pewnie zostanie w mojej pamięci do końca życia