Życie_to_mem Opublikowano Niedziela o 21:50 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:50 (edytowane) 32 minuty temu, P_M napisał(a): Mocno, ich błąd to max 1% a KN ma przewagę 1,4% więc po ptakach. Błąd pomiaru w wysokości jednego punktu procentowego oznacza, że wynik każdego z kandydatów może być zawyżony/zaniżony o maks 1 punkt procentowy. Czyli Nawrocki zamiast 50,7% może równie dobrze mieć 51,7% albo 49,7%. Edytowane Niedziela o 21:51 przez Życie_to_mem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Niedziela o 21:51 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:51 Tak na serio to nie bardzo mamy powód do radości no może poza utarciem nosa Rafałowi wciąż te same mordy, te same znaczki i te same wojny polsko- polskie oby po raz ostatni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Niedziela o 21:51 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:51 4 minuty temu, josephnba napisał(a): @julekstep wybacz próbowałem narut się nie poznał na tobie 2030! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Niedziela o 21:53 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:53 Teraz, josephnba napisał(a): Tak na serio to nie bardzo mamy powód do radości no może poza utarciem nosa Rafałowi wciąż te same mordy, te same znaczki i te same wojny polsko- polskie oby po raz ostatni Niestety, oby 2027 to był zwrot niezależnie czy Konfa czy Razem, byleby naród odrzucił już PoPis na dobre... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Niedziela o 21:53 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:53 1 minutę temu, julekstep napisał(a): 2030! Panie Prezydencie jutro zaczynam kampanię #julek2030 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Niedziela o 21:55 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:55 1 minutę temu, P_M napisał(a): Niestety, oby 2027 to był zwrot niezależnie czy Konfa czy Razem, byleby naród odrzucił już PoPis na dobre... Raczej za szybko, PiS to weźmie i skusi pewnie Konfe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Niedziela o 21:57 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:57 Teraz, Krzemo napisał(a): Raczej za szybko, PiS to weźmie i skusi pewnie Konfe. Ale może już bez dużego wpływu PO i być może bez Kaczyńskiego. Ten wywiad w KZ pokazał jak zmęczony jest Jarek czy dotrwa jeszcze ponad 2 lata we względnym zdrowiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Niedziela o 21:57 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 21:57 2 minuty temu, Krzemo napisał(a): Raczej za szybko, PiS to weźmie i skusi pewnie Konfe. Daj się połudzic chociaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Niedziela o 22:01 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:01 W tych wynikach na żywo KN ma ~10% na plusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano Niedziela o 22:02 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:02 12 minut temu, BMeF napisał(a): Przemówienie Trzaskowskiego to będzie all-time great meme polskiej polityki, lol. A wystarczyło poczytać @fluber/wejść na ChatGPT, że tam margines błędu to było ~40%, a wybrał @Życie_to_mem, który jebie statystykę, i jest jak jest. ;] Teraz to kilkanaście %. Ja akurat jeszcze w piątek/sobotę pisałem, że exit polle będą c***a warte a ten ostatni wpis do flubera to był tak pół żartem-pół serio. Ani razu nie stwierdziłem, że Trzaskowski ma pewną wygraną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Niedziela o 22:04 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:04 4 minuty temu, josephnba napisał(a): Ale może już bez dużego wpływu PO i być może bez Kaczyńskiego. Ten wywiad w KZ pokazał jak zmęczony jest Jarek czy dotrwa jeszcze ponad 2 lata we względnym zdrowiu? No Jaro teraz to taki trochę MVP w stylu Iguodali, glue guy ZP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Niedziela o 22:08 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:08 (edytowane) no elo, dopierro wrocilem z piwerka it's real life? moze cos sie jeszcze zmienic? ps. @Pan A. zabieraj tego lajka kasztanie, won mnie z oczu Edytowane Niedziela o 22:10 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Niedziela o 22:12 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:12 GGOSIA GOSIA GOSIA Gosia Gosia Gosia …….. dlaczegoooooooooooo ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano Niedziela o 22:14 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Niedziela o 22:15 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:15 9 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Tak wyobrażam sobie minę trzaska teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano Niedziela o 22:16 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:16 Przypomnę klasyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Niedziela o 22:20 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:20 GRATULOWAĆ MI k**** z tego wszystkiego zapomniałem że dziś był finał baraży i moją Wisełka wróciła do ekstraklasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Niedziela o 22:21 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:21 25 minut temu, josephnba napisał(a): Panie Prezydencie jutro zaczynam kampanię #julek2030 Uj z tym ja zaczynam juz dzisiaj sluchajac kretynow z ko którzy nawet nie wiedza co to late poll, mozna byc pewnym że prawo stanowią u nas ludzie zaiste kompetenetettentni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Niedziela o 22:21 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:21 Teraz, josephnba napisał(a): GRATULOWAĆ MI k**** z tego wszystkiego zapomniałem że dziś był finał baraży i moją Wisełka wróciła do ekstraklasy przepalania pieniedzy na zlobki i szkoly by dac hajs pozorantom udajacych pilkarzy, tego Tobie gratulowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. RappaR Opublikowano Niedziela o 22:22 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi