Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja 1 godzinę temu, fluber napisał(a): Pewnie było, ale nie jestem w stanie teraz znaleźć. Jakie to jest symboliczne zdjęcie i po huj wstawiasz jakieś przerobki!?!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja Zamiast czystej wody troche kału po angielsku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja 16 minut temu, elwariato napisał(a): Mnie tak dziwi, ale moze nieslusznie bo to pis partia zyebow i "sierot", czemu oni na swojego kandydata nie wybrali takiego młodego Płażyńskiego, co do którego przeszlosci raczej nie było by tylu wątpliwości. Twardy elektorat tych czy tych, to poprze i kamień i byle by nie ci drudzy, wiec tutaj tylko zostaje dobrac jakiegoś typa specjalnie nie antgonizującego całej reszty ... Mnie najbardziej dziwi, że sutener może mieć wyborców którzy się identyfikują z konserwatywnymi wartościami. Starsze panie w moherowych jarmułkach rozumiem, proboszcz nakazał, w radyjku z ryjem powiedziel,i żeby głosować na alfonsa to posłusznie zagłosują . Ale relatywnie młodzi normalni faceci ? Tego nie rozumiem. Przecież każdy normalny facet kiedyś w życiu miał jakiekolwiek doświadczenia z płatnym seksem , tak samo jak zdaje sobie sprawę jakie zadania mieli goryle z ochrony w luksusowych hotelach,. Prędzej dziwki zasługują na jakikolwiek szacunek, bo dziewczyny trafiają do tej profesji z różnych przyczyn, często nawet od nich niezależnych, no i są fajne miłe w dotyku znają się na robocie. Ale taki jebany sutener to nawet na naplucie w ryj nie zasługuje, bo szkoda śliny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja (edytowane) 12 minut temu, mayor napisał(a): Przecież każdy normalny facet kiedyś w życiu miał jakiekolwiek doświadczenia z płatnym seksem powiedzial rozwiedziony kurwiarz wspierajacy dupiarza Edytowane 29 Maja przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja 13 godzin temu, tankathon napisał(a): W Polsce od zawsze są mecze o wszystko, a każde kolejne wybory są najważniejsze, decydujące, ostateczne. Czy jest to kolejna odsłona walki o stołki, wpływy i worek siana.? Tym razem trudno się z tym zgodzić, ponieważ za jednym z kandydatów idą zmiany, które w sposób diametralna wpłynął na życie większości obywateli, i niestety w sposób negatywny. Można śmieszkować, przybijać łaty, pluć jadem jak jeden użytkownik tego tematu, ale to nic nie zmieni w kontekście tego, że po wyborze jednego z kandydatów Polska obierze kierunek, z którego ciężko będzie zawrócić. Jeśli ktoś myśli, że faktycznie jest to wybór między Trzaskowskim a Nawrockim, to szczerze współczuję orientacji w jakim punkcie znalazło się państwo polskie. Oczywiście że wybór jest szerszy ale pamiętaj że człowiek który wygra będzie reprezentował Polskę na świecie nie uśmiecha mi się typ z patologicznego nadania z takimi zarzutami ten drugi mi się też nie podoba 12 godzin temu, joe dumars napisał(a): @josephnba zakladam, ze pytales o roznice. jest ich niemalo (wbrew pozorom). najwazniejsza jest taka, ze co do dupiarza mamy pewnosc, ze jesli go wybierzemy, na pelnej kurtyzanie wjada: cenzura w sieci (dla niepoznaki zwana 'walka z mowa nienawisci'), ekoterroryzm niszczacy konkurencyjnosc gospodarki (dla niepoznaki zwany 'zielonym ladem'), indoktrynacja dzieci i mlodziezy w zakresie zboczen (lewackie k**** nazywaja to 'inkluzywnoscia'). co gorsza, kutas jest globalista, a co za tym idzie, w jego pojebanym umysle takie przymioty jak: odrebnosc kulturowa, jezykowa, religijna oraz, przykladowo, wlasna waluta (!), to pojecia nieakceptowalne! to naprawde jest bardzo proste, a zarazem, tak przerazajace. w tych wyborach bedziemy wybierac miedzy IV rzesza, a 5 RP! tu jest dzis lionia demarkacyjna! jak ktos chce marksizmu kulturowego na pelnej kurtyzanie, niech glosuje na dupiarza. osobiscie zalecalbym jednak nieco zainteresowac ta tematyka, bo dla nich naprawde zarty sie skonczyly! to jest pelzajacy swiat rodem z orwella i to dzieje sie na naszych oczach!... p. s. wyklady wielomskich i karonia to niezla bazaa, by zrozumiec, o co toczy sie globalna gra samozwanczych elit... jestes, k****, glupi jak but z lewej nogi. gotowanie zaby idealnie sie na tobie sprawdzilo. to sa najwazniejsze wybory od 30 lat. nota bene, fakt, ze tego nie rozumiesz, nie jest dla mnie zadnym zaskoczeniem. i mocno nad tym ubolewam... Weszła ci do głowy propaganda popisu o końcu Polski i jedynym słusznym wyborze tak jak wielu ludziom w Polsce i to jest właśnie największy problem jedni i drudzy robią to celowo i dopóki większość społeczeństwa będzie w to wierzyć nic się nie zmieni jeśli Polska ma upaść przez wybór prezydenta to można powiedzieć że tak czy tak jesteśmy w dupie ja w to nie wierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja Dlaczego takie fajne kampanie są tylko raz na pięć lat? No dlaczego? https://tvn24.pl/biznes/z-kraju/cena-gazu-w-dol-o-prawie-15-procent-decyzja-prezesa-ure-st8485965 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja 8 minut temu, DRK napisał(a): Dlaczego takie fajne kampanie są tylko raz na pięć lat? No dlaczego? https://tvn24.pl/biznes/z-kraju/cena-gazu-w-dol-o-prawie-15-procent-decyzja-prezesa-ure-st8485965 Ale ze co? jak obniża to dobrze jak nie obniża to nic się nie stanie win-win Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2 minuty temu, josephnba napisał(a): Ale ze co? jak obniża to dobrze jak nie obniża to nic się nie stanie win-win Oczywiście, że dobrze. U mnie CO na gaz więc tym bardziej cieszę się. Chodzi o to, że gdyby kampanie miały większą częstotliwość to i obniżki byłyby zapewne częstsze. A na dobranoc Grzegorz Braun zdradza zawartość swojej czarnej walizeczki I w ten zawoalowany sposób zachęca prezesa IPN do wyprawy do słynnego miasteczka na Podlasiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2 minuty temu, DRK napisał(a): Oczywiście, że dobrze. U mnie CO na gaz więc tym bardziej cieszę się. Chodzi o to, że gdyby kampanie miały większą częstotliwość to i obniżki byłyby zapewne częstsze. A na dobranoc Grzegorz Braun zdradza zawartość swojej czarnej walizeczki I w ten zawoalowany sposób zachęca prezesa IPN do wyprawy do słynnego miasteczka na Podlasiu. Też grzeje gazem piec muszę wymienić na taki z większym zasobnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja 9 minut temu, josephnba napisał(a): Oczywiście że wybór jest szerszy ale pamiętaj że człowiek który wygra będzie reprezentował Polskę na świecie nie uśmiecha mi się typ z patologicznego nadania z takimi zarzutami ten drugi mi się też nie podoba Jeśli Polska przeżyła leśniczego to uniesie każdego, przynajmniej moim zdaniem. Nie będę już powielać argumentów, które przetoczyly się w tym temacie, więc jedyne co dodam, że liczę na frekwencję na poziomie rekordowym i zdecydowaną wygraną ktokolwiek by to nie był, by nie było wątpliwości i zbędnego pierdololo. Tyle.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja Teraz, tankathon napisał(a): Jeśli Polska przeżyła leśniczego to uniesie każdego, przynajmniej moim zdaniem. Nie będę już powielać argumentów, które przetoczyly się w tym temacie, więc jedyne co dodam, że liczę na frekwencję na poziomie rekordowym i zdecydowaną wygraną ktokolwiek by to nie był, by nie było wątpliwości i zbędnego pierdololo. Tyle.... Przecież my wszyscy kochamy te dramy po wyborach i wystąpienia Kaczyńskiego lub Schetyny o sfałszowanych wyborach taka „truskawka na torcie” a propos dram to jak wam się pan naleśnik z wariografem podobał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2 godziny temu, RappaR napisał(a): Moja cała rodzina jest za KO i Trzaskowskim, więc serio nic nowego, że nie każdy jest za tym samym To po co prawa strona wyszukuje u przeciwników politycznych dziadków z Wermachtu i stryjków z UB? Kidawa jest prawnuczką premiera Grabskiego i prezydenta Wojciechowskiego, jej ojciec i dziadek to też zasłużeni ludzie. Jakby była wnuczką jakiegoś Cyrankiewicza to w jakiś sposób miałoby to zmienić jej postrzeganie jako polityka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja 10 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): To po co prawa strona wyszukuje u przeciwników politycznych dziadków z Wermachtu i stryjków z UB? Kidawa jest prawnuczką premiera Grabskiego i prezydenta Wojciechowskiego, jej ojciec i dziadek to też zasłużeni ludzie. Jakby była wnuczką jakiegoś Cyrankiewicza to w jakiś sposób miałoby to zmienić jej postrzeganie jako polityka? Czemu rząd wydaje 3 mld złotych rocznie na opłacanie propagandzistów kosztem dzieci umierających na raka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja 3 minuty temu, RappaR napisał(a): Czemu rząd wydaje 3 mld złotych rocznie na opłacanie propagandzistów kosztem dzieci umierających na raka? Bo to się bardziej opłaca w ich mniemaniu no i pytanie powinno brzmieć „czemu rządy opłacają” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja 40 minut temu, RappaR napisał(a): Czemu rząd wydaje 3 mld złotych rocznie na opłacanie propagandzistów kosztem dzieci umierających na raka meczów Ligi Mistrzów? Poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 30 Maja Udostępnij Opublikowano 30 Maja 5 godzin temu, memento1984 napisał(a): powiedzial rozwiedziony kurwiarz wspierajacy dupiarza Mówiąc normalny facet nie miałem na myśli takich co są nawiedzonymi religijnymi ultrasami. Chociaż księża odwiedzający dziewczynki zarabiające na życie pupą to raczej norma, i mnie to nie oburza bo to też ludzkie, a jak przysłowie mówi-" raz do roku to i księdzu wolno" . Gorszym śmieciem jest alfons, a jeszcze gorszym taki co jak Carlfons udaje wzorowego tatusia katolika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 30 Maja Udostępnij Opublikowano 30 Maja 8 godzin temu, josephnba napisał(a): Weszła ci do głowy propaganda popisu o końcu Polski i jedynym słusznym wyborze tak jak wielu ludziom w Polsce i to jest właśnie największy problem jedni i drudzy robią to celowo i dopóki większość społeczeństwa będzie w to wierzyć nic się nie zmieni jeśli Polska ma upaść przez wybór prezydenta to można powiedzieć że tak czy tak jesteśmy w dupie ja w to nie wierzę rozumiem, ze ty, jako 'elitarny' wyborca (czyt. swiadom manipulacji wynikajacej z inzynierii spolecznej) nie pojdziesz na wybory, a tym samym, dasz polsce szanse na 'zamine'?! logiczne, k****. nie zawiodlem sie! ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Maja Udostępnij Opublikowano 30 Maja 8 minut temu, joe dumars napisał(a): rozumiem, ze ty, jako 'elitarny' wyborca (czyt. swiadom manipulacji wynikajacej z inzynierii spolecznej) nie pojdziesz na wybory, a tym samym, dasz polsce szanse na 'zamine'?! logiczne, k****. nie zawiodlem sie! ... Pisałem że pójdę i oddam glos na @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 30 Maja Udostępnij Opublikowano 30 Maja 11 godzin temu, fluber napisał(a): Natomiast czekam jeszcze na jutrzejszy ogb. Od dawna są najdokładniejsi Mówisz - masz. https://wiadomosci.wp.pl/to-on-jest-blizszy-wygranej-mamy-najnowszy-sondaz-7162069976799968a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Maja Udostępnij Opublikowano 30 Maja 7 minut temu, DRK napisał(a): Mówisz - masz. https://wiadomosci.wp.pl/to-on-jest-blizszy-wygranej-mamy-najnowszy-sondaz-7162069976799968a Nieprawdopodobne, że dozylismy czasów, że kandydat platformy ma największą przewagę nad kandydatem wspieranym przez PiS w grupie 60+ a największą stratę w grupie 18-29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi