julekstep Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja W dniu 28.05.2025 o 09:54, fluber napisał(a): @RappaR dodaj do ankiety zembaczynskiego z wariografem Rozwiń haha z demagogiem nie pykło, więc wjechały cięższe działa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja Komu Maciak przekazał swoje poparcie? Szukam i nie mogę znaleźć, to byłby piękny pocałunek śmierci xDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja W dniu 28.05.2025 o 10:47, agresywnychomik napisał(a): Komu Maciak przekazał swoje poparcie? Szukam i nie mogę znaleźć, to byłby piękny pocałunek śmierci xDDDDDD Rozwiń Też nie znalazłem. Ale za to Janusz Waluś wsparł Nawrockiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja W dniu 28.05.2025 o 11:08, airmax napisał(a): XD Rozwiń XDdd Pierwsze posadzić przy tej aparaturze Tuska, żeby sprawdzić czy działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja W dniu 28.05.2025 o 09:11, P_M napisał(a): Z jakim skutkiem? Rozwiń Wyszedł łysy W dniu 28.05.2025 o 11:08, airmax napisał(a): XD Rozwiń @P_M ma rację - będzie tego brakowało. Nie pamiętam takiego cyrku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja W dniu 28.05.2025 o 11:33, blackmagic napisał(a): @P_M ma rację - będzie tego brakowało. Nie pamiętam takiego cyrku Rozwiń Ja zawsze mam rację. Tylko dziwnym trafem w ATF'ach tego nie widzicie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja W dniu 28.05.2025 o 11:36, P_M napisał(a): Ja zawsze mam rację. Tylko dziwnym trafem w ATF'ach tego nie widzicie;) Rozwiń W atf wszyscy mamy racje ja mam nawet mojszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja W dniu 28.05.2025 o 11:47, blackmagic napisał(a): W atf wszyscy mamy racje ja mam nawet mojszą Rozwiń Moja jest najmojsza;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja https://x.com/Sluzby_w_akcji/status/1927680751887159747 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja Wołać Zembaczyńskiego. Jest okazja ZamieszkikibiceChelsea tatuaż Nawrocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja W dniu 28.05.2025 o 13:55, DRK napisał(a): Wołać Zembaczyńskiego. Jest okazja ZamieszkikibiceChelsea tatuaż Nawrocki Rozwiń Piękny materiał dla TVPPO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja uśmiechnięte goje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja W dniu 27.05.2025 o 21:55, DLT_Braddock napisał(a): Fluber kiedyś wspomniał w jakimś wątku o tym, jakie wpływy mają w Polsce Żydzi. Duda z małżonką, Kaczyński, polscy biskupi a dziś nawet Nawrocki. Wszyscy chwalą się zdjęciem z rabinem który sprzedaje koszerne wibratory. Temat mógłby służyć do co najmniej 3 dniowego wyszydzania, tysięcy memów i hasztagów #WibratorDuda "sexzabawkiNawrocki.... kompletna cisza. dlaczego? Rozwiń Memów o Żydach zawsze było sporo w polskiej memosferze. Po prostu ten konkretny temat zwyczajnie nie chwycił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja To i wątek przepowiedni się pojawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja I pomyśleć, że Nawrocki zapowiadał się na drugiego Mariusza Błaszczaka. Przewidywanie polskiej polityki to dosłownie wróżenie z fusów. W 2027 roku w Sejmie mogą być tylko trzy partie ale równie dobrze może być ich osiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja W dniu 28.05.2025 o 18:46, Życie_to_mem napisał(a): I pomyśleć, że Nawrocki zapowiadał się na drugiego Mariusza Błaszczaka. Przewidywanie polskiej polityki to dosłownie wróżenie z fusów. W 2027 roku w Sejmie mogą być tylko trzy partie ale równie dobrze może być ich osiem. Rozwiń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja właśnie zobaczyłem, że Republika wrzuciła fragment streama NitroZyniaka w którym była nie zamazana reklama skrzynek do CSa chwilo trwaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja https://vm.tiktok.com/ZNdkQfshU/ Na czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi