julekstep Opublikowano Środa o 10:02 Udostępnij Opublikowano Środa o 10:02 7 minut temu, fluber napisał(a): @RappaR dodaj do ankiety zembaczynskiego z wariografem haha z demagogiem nie pykło, więc wjechały cięższe działa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Środa o 10:47 Udostępnij Opublikowano Środa o 10:47 Komu Maciak przekazał swoje poparcie? Szukam i nie mogę znaleźć, to byłby piękny pocałunek śmierci xDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano Środa o 11:00 Udostępnij Opublikowano Środa o 11:00 12 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Komu Maciak przekazał swoje poparcie? Szukam i nie mogę znaleźć, to byłby piękny pocałunek śmierci xDDDDDD Też nie znalazłem. Ale za to Janusz Waluś wsparł Nawrockiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano Środa o 11:08 Udostępnij Opublikowano Środa o 11:08 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano Środa o 11:12 Udostępnij Opublikowano Środa o 11:12 2 minuty temu, airmax napisał(a): XD XDdd Pierwsze posadzić przy tej aparaturze Tuska, żeby sprawdzić czy działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano Środa o 11:33 Udostępnij Opublikowano Środa o 11:33 2 godziny temu, P_M napisał(a): Z jakim skutkiem? Wyszedł łysy 26 minut temu, airmax napisał(a): XD @P_M ma rację - będzie tego brakowało. Nie pamiętam takiego cyrku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Środa o 11:36 Udostępnij Opublikowano Środa o 11:36 2 minuty temu, blackmagic napisał(a): @P_M ma rację - będzie tego brakowało. Nie pamiętam takiego cyrku Ja zawsze mam rację. Tylko dziwnym trafem w ATF'ach tego nie widzicie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano Środa o 11:47 Udostępnij Opublikowano Środa o 11:47 10 minut temu, P_M napisał(a): Ja zawsze mam rację. Tylko dziwnym trafem w ATF'ach tego nie widzicie;) W atf wszyscy mamy racje ja mam nawet mojszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Środa o 11:47 Udostępnij Opublikowano Środa o 11:47 Teraz, blackmagic napisał(a): W atf wszyscy mamy racje ja mam nawet mojszą Moja jest najmojsza;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Środa o 12:29 Udostępnij Opublikowano Środa o 12:29 https://x.com/Sluzby_w_akcji/status/1927680751887159747 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano Środa o 13:55 Udostępnij Opublikowano Środa o 13:55 Wołać Zembaczyńskiego. Jest okazja ZamieszkikibiceChelsea tatuaż Nawrocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Środa o 14:18 Udostępnij Opublikowano Środa o 14:18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano Środa o 14:28 Udostępnij Opublikowano Środa o 14:28 32 minuty temu, DRK napisał(a): Wołać Zembaczyńskiego. Jest okazja ZamieszkikibiceChelsea tatuaż Nawrocki Piękny materiał dla TVPPO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Środa o 15:50 Udostępnij Opublikowano Środa o 15:50 uśmiechnięte goje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano Środa o 17:08 Udostępnij Opublikowano Środa o 17:08 19 godzin temu, DLT_Braddock napisał(a): Fluber kiedyś wspomniał w jakimś wątku o tym, jakie wpływy mają w Polsce Żydzi. Duda z małżonką, Kaczyński, polscy biskupi a dziś nawet Nawrocki. Wszyscy chwalą się zdjęciem z rabinem który sprzedaje koszerne wibratory. Temat mógłby służyć do co najmniej 3 dniowego wyszydzania, tysięcy memów i hasztagów #WibratorDuda "sexzabawkiNawrocki.... kompletna cisza. dlaczego? Memów o Żydach zawsze było sporo w polskiej memosferze. Po prostu ten konkretny temat zwyczajnie nie chwycił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano Środa o 18:35 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:35 To i wątek przepowiedni się pojawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano Środa o 18:46 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:46 I pomyśleć, że Nawrocki zapowiadał się na drugiego Mariusza Błaszczaka. Przewidywanie polskiej polityki to dosłownie wróżenie z fusów. W 2027 roku w Sejmie mogą być tylko trzy partie ale równie dobrze może być ich osiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Środa o 19:16 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:16 26 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): I pomyśleć, że Nawrocki zapowiadał się na drugiego Mariusza Błaszczaka. Przewidywanie polskiej polityki to dosłownie wróżenie z fusów. W 2027 roku w Sejmie mogą być tylko trzy partie ale równie dobrze może być ich osiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Środa o 20:01 Udostępnij Opublikowano Środa o 20:01 właśnie zobaczyłem, że Republika wrzuciła fragment streama NitroZyniaka w którym była nie zamazana reklama skrzynek do CSa chwilo trwaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano Środa o 20:08 Udostępnij Opublikowano Środa o 20:08 https://vm.tiktok.com/ZNdkQfshU/ Na czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi