RappaR Opublikowano Poniedziałek o 22:54 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 22:54 6 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Serio jakbyśmy dostali całe Prusy i FDR powiedziałby 1 słowo to nie byłaby klęska, strasznie dziwne spojrzenie, takie bardziej zachodnie na to co a czego nie dostaliśmy po wojnie. Jakie by to słowo miało być? Z ciekawości co czytałeś na temat negocjacji FDR z Stalinem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano Poniedziałek o 22:56 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 22:56 10 minut temu, airmax napisał(a): Jak mówił wcześniej w programie, w kontekście tego piwkowania z Mentzenem, że celem jest pozyskanie możliwie dużego % wyborców Konfy/albo żeby chociaż nie poszli głosować na Nawrockiego, to nie odpalasz tekstów o pozyskaniu lepiej zurbanizowanego terytorium, nie zaczynasz mówić o niemieckich płatnościach netto do Unii w kontekście reparacji (szkoda że zakolak przerwał bo był tu potencjał na perełkę z tymi płatnościami netto). Takie teksty (pomijając czy ma rację czy jej nie ma) to jak płachta na byka dla szeroko pojętego prawicowego wyborcy Co do tego, że trochę zły timing to się nawet mogę zgodzić. Myślałem, że czepiasz się tej wypowiedzi samej w sobie (w oderwaniu od kampanii). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Poniedziałek o 23:15 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 23:15 (edytowane) 24 minuty temu, RappaR napisał(a): Jakie by to słowo miało być? Z ciekawości co czytałeś na temat negocjacji FDR z Stalinem? Nie wiem, zapytaj Radka on coś mówił o jednym słowie FDRa. Co do drugiej części pytania, nic. Z tego co się orientuje to już w Teheranie było pozamiatane (zgoda na granicę na linii Curzona), nie wiem czy później była jakaś próba dyskusji ze strony FDR czy tylko akceptacja roszczeń "najważniejszego alianta w walce z Niemcami", Churchill coś tam próbował, była propozycja mocno okrojonego Państwa Polskiego ale nasz rząd w Londynie nigdy tego pomysłu nie poparł. Edytowane Poniedziałek o 23:18 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano Wtorek o 01:40 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 01:40 W dniu 24.05.2025 o 05:04, Kily napisał(a): Teraz wyobraźmy sobie, że plotki o waleniu koksu przez Rafałsza to prawda. Zrobi test - ćpun. Nie zrobi testu - ćpun w oczach większości. I gdzie przy tym stoi doustna nikotyna, którą czasami można zaobserwować nawet wśród wyczynowych sportowców? Jest i moj piekny Baker! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Wtorek o 03:14 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 03:14 Jak Nawrocki pracował w Grand Hotelu to Wielki Bu miał 12-17 lat. Całą historia Muranskiego w związku z powyższym nie ma żadnego sensu. swietny pomysł TVP i Tuska żeby z tym wyskoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano Wtorek o 04:29 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 04:29 8 godzin temu, fluber napisał(a): Ja na żadnego z popisu w 1 turze nie głosowałem. Sam jestem za tym, żeby te geriatrię kopnąć w dupę. W 2 turze zagłosuje z tego powodu przeciwko starszemu z kandydatów. Brak głosu to głos na popis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Wtorek o 04:33 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 04:33 4 minuty temu, blackmagic napisał(a): Brak głosu to głos na popis Ale ja oddałem głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano Wtorek o 04:37 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 04:37 2 minuty temu, fluber napisał(a): Ale ja oddałem głos. Sorry przeczytałem “ja żadnego głosu w 1 turze nie oddałem” tak czy siak szkoda bo to byłby dobry prezydent. Do tego przydałaby się jakaś partia centrum do rządzenia i byłby fajny układ na następne lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Wtorek o 05:17 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 05:17 2 godziny temu, fluber napisał(a): Jak Nawrocki pracował w Grand Hotelu to Wielki Bu miał 12-17 lat. Całą historia Muranskiego w związku z powyższym nie ma żadnego sensu. swietny pomysł TVP i Tuska żeby z tym wyskoczyć A skąd wiesz co robił wielki bu jak miał 17 lat? może już latał z chłopakami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Wtorek o 05:21 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 05:21 3 minuty temu, josephnba napisał(a): A skąd wiesz co robił wielki bu jak miał 17 lat? może już latał z chłopakami Prawdopodobnie chodził do szkoły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano Wtorek o 05:24 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 05:24 3 minuty temu, fluber napisał(a): Prawdopodobnie chodził do szkoły. Być może tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano Wtorek o 05:46 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 05:46 No tak, jeśli fakty nie pasują, tym gorzej dla faktów. Podstawowa zasada, błoto nie musi być gęste, najważniejsze żeby coś się przykleiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano Wtorek o 06:00 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 06:00 2 godziny temu, fluber napisał(a): Jak Nawrocki pracował w Grand Hotelu to Wielki Bu miał 12-17 lat. Całą historia Muranskiego w związku z powyższym nie ma żadnego sensu. swietny pomysł TVP i Tuska żeby z tym wyskoczyć tam raczej chodzi o to ze robil burdel wtedy jak sluzbowo wynajmowal pokoje w muzeum w tych apartamentach zalatwial kurtyzany tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano Wtorek o 06:23 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 06:23 53 minuty temu, josephnba napisał(a): A skąd wiesz co robił wielki bu jak miał 17 lat? może już latał z chłopakami Troll napisał że miał 12 lat, . Lucky Luciano w wieku 14 lat był już szefem Five Points Gang, Meyer Lansky był jeszcze młodszy. Podobnie jak Karol Nawrocki Luciano i Lansky też zajmowali się sutenerstwem , zresztą Luciano został skazany i siedział we więźniu za czerpanie korzyści z prostytucji . Mam nadzieję że Karolek też trafi, tam gdzie jego miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Wtorek o 06:26 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 06:26 2 minuty temu, mayor napisał(a): Troll napisał że miał 12 lat, . Lucky Luciano w wieku 14 lat był już szefem Five Points Gang, Meyer Lansky był jeszcze młodszy. Podobnie jak Karol Nawrocki Luciano i Lansky też zajmowali się sutenerstwem , zresztą Luciano został skazany i siedział we więźniu za czerpanie korzyści z prostytucji . Mam nadzieję że Karolek też trafi, tam gdzie jego miejsce @BMeF o tym elektoracie 55+ pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Wtorek o 06:30 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 06:30 (edytowane) 8 minut temu, mayor napisał(a): Mam nadzieję że Karolek też trafi, tam gdzie jego miejsce trafi na fotel prezydenta. pisałem o tym w grudniu. nie ma szans aby prezydentem Polski nie był gość wskazany przez ambasadę USA. wyobrażasz sobie aby mogli oni posadzić na ten urząd gościa który zrobiłby fikołka w stronę Niemiec? Józio Bajden dał przyzwolenie Uli Wodę Leje na budowanie IV Rzeszy a Trumpowi się to nie widzi Edytowane Wtorek o 06:31 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano Wtorek o 06:33 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 06:33 Wystarczy pozwolić niektórym mówić... ...i pisać Sikorski stara się dokonać rzeczy niemożliwej - przebić kolaps Tuska u Rymanowskiego. Nie uda mu się, ale cóż szkodzi próbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano Wtorek o 06:42 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 06:42 8 minut temu, Koelner napisał(a): trafi na fotel prezydenta. pisałem o tym w grudniu. nie ma szans aby prezydentem Polski nie był gość wskazany przez ambasadę USA. wyobrażasz sobie aby mogli oni posadzić na ten urząd gościa który zrobiłby fikołka w stronę Niemiec? Józio Bajden dał przyzwolenie Uli Wodę Leje na budowanie IV Rzeszy a Trumpowi się to nie widzi To uważasz, że nasz naród jest głupszy od Rumunów ? Im też próbowali wybrać prezydenta na 1600 Pennsylvania Avenue i nie dali rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Wtorek o 06:54 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 06:54 6 minut temu, mayor napisał(a): To uważasz, że nasz naród jest głupszy od Rumunów ? Im też próbowali wybrać prezydenta na 1600 Pennsylvania Avenue i nie dali rady. jak będzie gorąco i wybranie Nawrockiego będzie zagrożone to pojawi się w tv Republika jakiś papierek z ambasady który dojedzie PO i Trzaska. na stan obecny Vivat Carolus Nawrockus Praesidens Polonia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano Wtorek o 06:57 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 06:57 Teraz, Koelner napisał(a): na stan obecny Vivat Carolus Nawrockus Praesidens Polonia! Chyba Carolus Alphonsus Nawrockus , w Stanach jest POTUS, a w PL może być PATUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi