memento1984 Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 8 godzin temu, jack napisał(a): Wygląda na to, że to wyjątkowy kapiszon https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,31954233,poslowie-pis-szukali-haka-na-donalda-tuska-w-sopocie-prezydentka.html Cytat ujawnili dane osobowe, podając dokładny adres i numer księgi wieczystej. To są dane chronione, w związku z tym podjęłam decyzję o zgłoszeniu tego faktu do prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ale także informacyjnie do prokuratora generalnego oraz ministra spraw wewnętrznych i administracji - powiedziała Magdalena Czarzyńska-Jachim podczas konferencji prasowej. dokladny adres i numer ksiegi wieczystej to dane osobowe, wg pani prezydent. trzeba isc zaglosowac w drugiej rundzie bo widze ze niedlugo to nie bedzie nawet mozna dziadkow odwiedzic, jak tak dalej pojdzie. co za obrzydliwa frakcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 3 godziny temu, josephnba napisał(a): W sumie bardziej się już nie skurwi Jeszcze półtorej tygodnia, spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 17 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Jeszcze półtorej tygodnia, spokojnie Fajne półtorej tygodnia się zapowiada, agitacja na 150% normy, nawet u nas na forum xDDDDD Ja na krętacza Nawrockiego głosował nie będę a że Trzaskowski też nie z mojej bajki to wolę sobie polecieć na 25 lecie matury albo z kumplami do Walencji jeszcze nie zdecydowałem. P.s. zanim ktoś podniesie argument o całej władzy w rękach KO, to tak głos oddałem na Dudę 8 lat temu i po czasie nie byłem zadowolony z samego siebie. Życzę wszystkim wyborów zgodnie z jego sumieniem. Ja w PL nie mieszkam na stałe ba nie prowadzę już tam firmy od 5 lat więc w sumie też głupio byłoby brać odpowiedzialność za wybór który ma na mnie znikomy wpływ. Pozdrawiam obie strony tego jakże emocjonującego wyścigu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 19 godzin temu, Koelner napisał(a): tak, u Kurskiego byłoby pytanie w stylu “Dlaczego jest Pan najlepszym premierem w historii Polski?” a tak musiał coś naprędce wymyślić Ale go dociska, biedny premier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) 30 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Fajne półtorej tygodnia się zapowiada, agitacja na 150% normy, nawet u nas na forum xDDDDD Ja dziś cały dzień w podróży, także akurat tak wyszło. W sobotę powtórka;) https://x.com/OficjalnyJK/status/1925225277304582281 Edytowane 12 godzin temu przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu i cyk mamy już „cudzą wojnę” za wschodnią granicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 4 godziny temu, DRK napisał(a): A jeśli mylnie odczytujemy intencje? To może być tak: Tatuaż Chelsea Abramowicz Żyd Szach mat. Elektorat Zjednoczonego Frontu Gaśnicowego mówi sayonara. A to 6,34% Jaki prorok;) https://x.com/lis_tomasz/status/1925192194698137778 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 4 minuty temu, fluber napisał(a): Jaki prorok;) https://x.com/lis_tomasz/status/1925192194698137778 Lis może już niech nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 32 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Lis może już niech nie pomaga Lis jest w likwidacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Godzinę temu, airmax napisał(a): i cyk mamy już „cudzą wojnę” za wschodnią granicą ooo, 'nalesnik'. postac absolutnie 'wybitna' - zsumowany z dowolna liczba zawsze pozostaje 'zerem' ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 8 godzin temu, fluber napisał(a): Ale niektóre z nich masz wyżej, niektóre niżej. Koszarowanie na pewno nie pomaga w życiu rodzinnym. Lepiej powiedz co jako wyborca razem byś chciał żeby zrobił zandberg: https://www.rmf24.pl/polityka/news-news-rmf-fm-to-oni-moga-stracic-prace-w-ramach-rekonstrukcji,nId,7969395 Odrzucił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 13 minut temu, blackmagic napisał(a): Odrzucił Mądra decyzja, że nie bierze stołka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Godzinę temu, fluber napisał(a): Mądra decyzja, że nie bierze stołka Godzinę temu, fluber napisał(a): Mądra decyzja, że nie bierze stołka Nie wiem co miałby tym zyskać szczególnie że, a przynajmniej tak twierdzi, już raz odrzucił propozycję synekur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 25 minut temu, blackmagic napisał(a): Nie wiem co miałby tym zyskać szczególnie że, a przynajmniej tak twierdzi, już raz odrzucił propozycję synekur Szczerze, jeśli miałbym wybrać bycie posłem, zawsze wybrałbym bycie w opozycji(chyba że mam stołek lepszy zagwarantowany dzięki byciu w rządzie). A tak? Zero odpowiedzialności, swoje robi, nikt nie krytykuje, bawi się jak chce Korwin całe życie tak wygrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Teraz, RappaR napisał(a): Szczerze, jeśli miałbym wybrać bycie posłem, zawsze wybrałbym bycie w opozycji(chyba że mam stołek lepszy zagwarantowany dzięki byciu w rządzie). A tak? Zero odpowiedzialności, swoje robi, nikt nie krytykuje, bawi się jak chce Korwin całe życie tak wygrał Korwin krótko był posłem. On się spełniał głównie w byciu publicystą i komentatorem. Są natomiast posłowie typu Marek Hok czy Krzysztof Lipiec, którzy siedzą w Sejmie od kilkunastu lat i nikt ich nie kojarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 9 minut temu, RappaR napisał(a): Szczerze, jeśli miałbym wybrać bycie posłem, zawsze wybrałbym bycie w opozycji(chyba że mam stołek lepszy zagwarantowany dzięki byciu w rządzie). A tak? Zero odpowiedzialności, swoje robi, nikt nie krytykuje, bawi się jak chce Korwin całe życie tak wygrał Szczerze to ja się nie zgadzam z wieloma jego poglądami - po prostu uważam że z tego towarzystwa byłby najlepszym prezydentem. a po co wchodzić do takiego rządu - nic nie ugra a może tylko stracić. Jak już rządzić to tylko po to by faktycznie coś zmienić - tego się przy tusku nie da. A bycie posłem jest słabe - dużo lepiej być europosłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Rewolucyjna reforma służby zdrowia! SZNUR DLA WSZYSTKICH! xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu z tego co się uzbiera Owsiak Woodstock pierdolnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi