LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu nie czytałem całej dyskusji, ktoś może mi powiedzieć czy dobrze kombinuje i Trzask nie ma gdzie nadrobić głosów od innych elektoratów i jest praktycznie po herbacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nie czytałem całej dyskusji, ktoś może mi powiedzieć czy dobrze kombinuje i Trzask nie ma gdzie nadrobić głosów od innych elektoratów i jest praktycznie po herbacie? 15 godzin temu, MarcusCamby napisał(a): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 37 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): miałem wylane zawsze ale głosuje teraz pierwszy raz odkad jestem za granica, no bo chciałbym jednak kiedys wrocic, wiec chciałbym mieć swoje trzy grosze w tym wyborze. W sumie chyba się zapiszę na drugą turę i będą to moje pierwsze wybory od dawna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Niektórzy mędrcy (górny twett) z obozu demokratycznego posiadają unikalny skill jednania i przyciągania głosów wyborców z obozu patriotycznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 3 minuty temu, DRK napisał(a): Niektórzy mędrcy (górny twett) z obozu demokratycznego posiadają unikalny skill jednania i przyciągania głosów wyborców z obozu patriotycznego mocny zawodnik ten Bilewicz za wiki: Jego prace dotyczące psychologicznych uwarunkowań gatunkowizmu[14][15] zainspirowały nurt badań nad psychologią jedzenia mięsa w psychologii społecznej xDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 30 minut temu, julekstep napisał(a): Bonjour Wielkiej Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu A można? Zarabiać na jedzeniu kebabów jakby się zapisać na takie badania? Julas przepaliłeś swoje talenta to tłumaczy twoją niechęć do psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Jeszcze jedno przemyślenie i potencjalny scenariusz. Wysoki wynik skrajnej prawicy, zwłaszcza Brauna, może zmobilizować mocniej centro-lewicowych obywateli, którzy wesprą Trzaskowskiego, gdyż lokata Brauna to dla nich dzwonek ostrzegawczy. Przemyślenie na podstawie mojej bańki na Linkedin, gdzie leci wiele contentu obrażającego wyborców Konfy i Brauna, jako faszystów szowinistów itp. Frekwencja wtedy+75% i wygrana Trzaskowskiego Edytowane 10 godzin temu przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 4 minuty temu, P_M napisał(a): Jeszcze jedno przemyślenie i potencjalny scenariusz. Wysoki wynik skrajnej prawicy, zwłaszcza Brauna, może zmobilizować mocniej centro-lewicowych obywateli, którzy wesprą Trzaskowskiego, gdyż lokata Brauna to dla nich dzwonek ostrzegawczy. Przemyślenie na podstawie mojej bańki na Linkedin, gdzie leci wiele contentu obrażającego wyborców Konfy i Brauna, jako faszystów szowinistów itp. Frekwencja wtedy+75% i wygrana Trzaskowskiego Ludzie, których obchodzi Braun, i tak było na wyborach. To nie jest postać mobilizująca obojętnych Twoja bańka, wcześniej nie jechała tak samo ich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 10 minut temu, RappaR napisał(a): Ludzie, których obchodzi Braun, i tak było na wyborach. To nie jest postać mobilizująca obojętnych Twoja bańka, wcześniej nie jechała tak samo ich? Nikt Brauna nie brał poważnie a teraz to zagrożenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 15 minut temu, RappaR napisał(a): Ludzie, których obchodzi Braun, i tak było na wyborach. To nie jest postać mobilizująca obojętnych Twoja bańka, wcześniej nie jechała tak samo ich? Ci którzy nie poszli na wybory nie spodziewali się, że Braun może taki wynik osiągnąć i zagrożenie powrotem prawicy stało się realne. Może to być dla nich motywator. Na Li w mojej bańce wcześniej było mieszanie, ale nigdy tak agresywnie jak dzisiaj po wynikach wyborów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 4 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Nikt Brauna nie brał poważnie a teraz to zagrożenie. Dalej nie jest, to 6% 3 minuty temu, P_M napisał(a): Ci którzy nie poszli na wybory nie spodziewali się, że Braun może taki wynik osiągnąć i zagrożenie powrotem prawicy stało się realne. Może to być dla nich motywator. Na Li w mojej bańce wcześniej było mieszanie, ale nigdy tak agresywnie jak dzisiaj po wynikach wyborów. Ale Brauna nie ma w drugiej turze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 42 minuty temu, ignazz napisał(a): A można? Zarabiać na jedzeniu kebabów jakby się zapisać na takie badania? Julas przepaliłeś swoje talenta to tłumaczy twoją niechęć do psycho Do takich badan to washout period minimum 3 miesiace! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 37 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Nikt Brauna nie brał poważnie a teraz to zagrożenie. czasek i don karolollo to jest faktyczne zagrozenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 49 minut temu, RappaR napisał(a): Dalej nie jest, to 6% Ale Brauna nie ma w drugiej turze Ale to 6% Brauna może wyzwolić "przebudzenie", że https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.facebook.com/TomaszZielinskiPolityk/videos/gigantyczny-skandal-o-kt%C3%B3rym-trzeba-m%C3%B3wi%C4%87-g%C5%82o%C5%9Bno-fundacja-tw%C3%B3j-g%C5%82os-jest-wa%C5%BCny-f/1015551777380736/&ved=2ahUKEwiS29HE16-NAxWaDRAIHUnwGr44ChCjtAF6BAgKEAQ&usg=AOvVaw2l5grOZzVy3pnh4w00lVhk Wyborcy z tego filmiku pójdą teraz zagłosować na Nawrockiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Godzinę temu, P_M napisał(a): Jeszcze jedno przemyślenie i potencjalny scenariusz. Wysoki wynik skrajnej prawicy, zwłaszcza Brauna, może zmobilizować mocniej centro-lewicowych obywateli, którzy wesprą Trzaskowskiego, gdyż lokata Brauna to dla nich dzwonek ostrzegawczy. Przemyślenie na podstawie mojej bańki na Linkedin, gdzie leci wiele contentu obrażającego wyborców Konfy i Brauna, jako faszystów szowinistów itp. Frekwencja wtedy+75% i wygrana Trzaskowskiego Pełnia władzy platformy to 15 procent brauna za 2 lata. Jeszcze będą tęsknić za konfederacja, o pisie nie wspominając Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/telewizja-polska-centrala-woronicza-17-warszawa-zakaz-fotografowania?utm_source=email&utm_medium=newsletter&utm_campaign=getresponse I to wszystko za 3 mld złotych rocznie i kosztem dzieci umierających na raka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 17 minut temu, fluber napisał(a): Pełnia władzy platformy to 15 procent brauna za 2 lata. Jeszcze będą tęsknić za konfederacja, o pisie nie wspominając W sensie, że PIS się rozpadnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 2 godziny temu, RappaR napisał(a): W sumie chyba się zapiszę na drugą turę i będą to moje pierwsze wybory od dawna Jak przebywasz tam gdzie masz meldunek to chyba się zapisywać nie musisz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi