fluber Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu W sumie to ciekawe, że Nawrocki wygrał głosowanie w DPS Pana Jerzego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 1 minutę temu, LAF napisał(a): W powyborczy poniedziałek kandydat PiS Karol Nawrocki częstował pączkami przed dworcem stacji kolejowej Gdańsk Wrzeszcz. I ruszyli z kampanią na drugą turę jak z pączkarni Smakołyk ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 4 minuty temu, Koelner napisał(a): jak z pączkarni Smakołyk ? Musisz się przejechać tam i zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 22 minuty temu, josephnba napisał(a): szkoda że nie wyłapałeś ironii tego posta, w sumie całego od pierwszej literki do ostatniej Ciężko tam wyczuć ironię, sorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 27 minut temu, fluber napisał(a): W sumie to ciekawe, że Nawrocki wygrał głosowanie w DPS Pana Jerzego:) W mojej bananowej komisji: Trzaskowski - 46% Mentzen - 11% Zandberg - 10,5% Biejat - 10% Hołownia - 8,5 % Nawrocki - 7,5 % Stanowski, Szenyszyn - 2% Braun - 1,5 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 18 minut temu, blackmagic napisał(a): Dlatego mówię o przejęciu jej głosów a nie współpracy z nią. Ale to tak nie działa, to nie takie proste. Na dzień dzisiejszy Zandberg to polityczny "tik-toker", zajął miejsce Sławka, któremu skubnął trochę głosów na ostatniej prostej, ale przedewszystkim Holowni i Stanowskiemu. To tak samo jak nie można liczyć, że skoro Sławek miał 14 a Braun 6 to Konfa mogłaby mieć dziś w parlamentarnych 20. No nie. A Braunowi w wyniki pomógł start własnie Stanowskiego, który świetnie obnażał absurdy kampanii i wprowadził elementy kabaretowe, ale to też nie będzie miało przełożenia na parlament. Ps. Czy Holownia deklarując 5 minut po exit poll poparcie dla Rafała, nie rozpoczął wygaszania projektu o nazwie "3D"? Co o tej deklaracji sądzi Marek Sawicki i czy "cudowne dziecko polskiej polityki" Waldemar Pawlak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 35 minut temu, jack napisał(a): W mojej bananowej komisji: Trzaskowski - 46% Mentzen - 11% Zandberg - 10,5% Biejat - 10% Hołownia - 8,5 % Nawrocki - 7,5 % Stanowski, Szenyszyn - 2% Braun - 1,5 % Ja prdl. Ale UBecja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 36 minut temu, jack napisał(a): W mojej bananowej komisji: Trzaskowski - 46% Mentzen - 11% Zandberg - 10,5% Biejat - 10% Hołownia - 8,5 % Nawrocki - 7,5 % Stanowski, Szenyszyn - 2% Braun - 1,5 % Są dla Gdańska? Podeślij proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 4 minuty temu, Koelner napisał(a): Są dla Gdańska? Podeślij proszę https://wybory.gov.pl/prezydent2025/pl/wynik/pow/226100 Wszystkie już są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) 9 minut temu, Koelner napisał(a): Są dla Gdańska? Podeślij proszę TRZASKOWSKI Rafał Kazimierz 43,33% NAWROCKI Karol Tadeusz 16,83% MENTZEN Sławomir Jerzy 10,38% ZANDBERG Adrian Tadeusz 9,41% BIEJAT Magdalena Agnieszka 6,31% HOŁOWNIA Szymon Franciszek 5,90% BRAUN Grzegorz Michał 3,31% SENYSZYN Joanna 1,70% STANOWSKI Krzysztof Jakub 1,56% JAKUBIAK Marek 0,61% BARTOSZEWICZ Artur 0,43% MACIAK Maciej 0,13% WOCH Marek Marian0,08% Edytowane 10 godzin temu przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Nie ma jeszcze z dzielni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu nie no że Jaszczurem będą straszyć to już jakiś inny wymiar XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 5 minut temu, Koelner napisał(a): Nie ma jeszcze z dzielni PKW raczej nie para się wynikami z dzielnic. Tu trzeba pewnie czekać na UM lub jakiegoś lokalnego pismaka lub hobbystę. Samemu liczyć nie polecam bo w Gdańsku 205 komisji 4 minuty temu, airmax napisał(a): nie no że Jaszczurem będą straszyć to już jakiś inny wymiar XD Jaszczurowi należy oddać to, że jest konsekwentny Już w starożytnym Rzymie hajlował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 5 minut temu, DRK napisał(a): PKW raczej nie para się wynikami z dzielnic. Tu trzeba pewnie czekać na UM lub jakiegoś lokalnego pismaka lub hobbystę. Samemu liczyć nie polecam bo w Gdańsku 205 komisji Są przecież wyniki z Gdańska i z każdej komisji osobno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Teraz, jack napisał(a): Są przecież wyniki z Gdańska i z każdej komisji osobno. Ale Koelner pytał o dzielnice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 5 minut temu, jack napisał(a): Są przecież wyniki z Gdańska i z każdej komisji osobno. masz z Przymorza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 10 godzin temu, agresywnychomik napisał(a): Zandberg ktory w tej kampani stal w opozycji do kolalicji rzadzacej i na tym najwiecej ugral, nie bedzie pro Trzaskowski - zostanie neutralny, bo to mu da polityczne zycie. Na moje on bedzie twarza "zjednoczonej Lewicy" w kolejnych wyborach parlamentalnych tam jest 15% - 20% poparcia do wyciagniecia. Nie wiem czy obecna klasa polityczna po lewej stronie jest w stanie się zjednoczyć. Pomimo fasadowej otwartości, miłości i przyjmowania wszystkich, tak czyny mówią kompletnie co innego. Pani Biejat nie raczy pójść do Republiki i gardzi tymi ludźmi. Teraz na pytanie o przekazanie głosów dodała komentarz, że z Nawrockim nie zamierza rozmawiać: Rozmawiający z nią dziennikarz TVN24 Grzegorz Kajdanowicz powiedział, że ma wybór między Rafałem Trzaskowskim i Karolem Nawrockim. — Z Karolem Nawrockim chyba jednak będzie się pani nieco trudniej dogadać na te lewicowe postulaty — powiedział. To spotkało się ze stanowczą reakcją Magdaleny Biejat. — Ale czy ja sugeruję, że ja chcę w ogóle rozmawiać z Karolem Nawrockim, panie redaktorze? — spytała. — Nie, tylko pytam — odpowiedział Kajdanowicz. — Nie i proszę nie wkładać mi takich rzeczy w usta — dodała Biejat. Z Zandbergiem podział. Sam Zandberg zdaje się również nie mieć żadnych zdolności jednoczenia/koalicyjnych. Jest wszystko albo nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 20 minut temu, P_M napisał(a): Nie wiem czy obecna klasa polityczna po lewej stronie jest w stanie się zjednoczyć. Pomimo fasadowej otwartości, miłości i przyjmowania wszystkich, tak czyny mówią kompletnie co innego. Pani Biejat nie raczy pójść do Republiki i gardzi tymi ludźmi. Teraz na pytanie o przekazanie głosów dodała komentarz, że z Nawrockim nie zamierza rozmawiać: Rozmawiający z nią dziennikarz TVN24 Grzegorz Kajdanowicz powiedział, że ma wybór między Rafałem Trzaskowskim i Karolem Nawrockim. — Z Karolem Nawrockim chyba jednak będzie się pani nieco trudniej dogadać na te lewicowe postulaty — powiedział. To spotkało się ze stanowczą reakcją Magdaleny Biejat. — Ale czy ja sugeruję, że ja chcę w ogóle rozmawiać z Karolem Nawrockim, panie redaktorze? — spytała. — Nie, tylko pytam — odpowiedział Kajdanowicz. — Nie i proszę nie wkładać mi takich rzeczy w usta — dodała Biejat. Z Zandbergiem podział. Sam Zandberg zdaje się również nie mieć żadnych zdolności jednoczenia/koalicyjnych. Jest wszystko albo nic. Ja mam wrażenie że Biejat jest chora na władze, ta choroba szybko postępuje. Może być że jej nie będzie za kilka lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Godzinę temu, airmax napisał(a): nie no że Jaszczurem będą straszyć to już jakiś inny wymiar XD Nitras to jest ciężki przypadek. To bardzo źle świadczy o formacji politycznej, jeśli on ma być jednym z najważniejszych mózgów kampanii. Ja na takie zidiocenie, to mam alergię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi