josephnba Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Teraz, LAF napisał(a): Ja już byłem. Tik tok jest ci wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 15 minut temu, josephnba napisał(a): Zawsze o tej porze jest niska wynik robią ostatnie godziny Ale była średnio niższa o 5-10% na tym samym etapie 5 lat temu, porównuję jabłka do jabłek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 19 minut temu, P_M napisał(a): Ale była średnio niższa o 5-10% na tym samym etapie 5 lat temu, porównuję jabłka do jabłek. U mnie leje od rana bez przerwy, podobno na całym Zachodzie tak to wygląda, więc przynajmniej tu na bank frekwencja będzie niższa niż poprzednio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 22 minuty temu, fluber napisał(a): U mnie leje od rana bez przerwy, podobno na całym Zachodzie tak to wygląda, więc przynajmniej tu na bank frekwencja będzie niższa niż poprzednio Niech tam leje zachód robi wynik rudemu i spółce więc to dobry prognostyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 8 minut temu, josephnba napisał(a): Niech tam leje zachód robi wynik rudemu i spółce więc to dobry prognostyk Chcesz czwartego prezydenta z Gdańska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 6 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Chcesz czwartego prezydenta z Gdańska? Wałęsa to wiadomo, Kwaśniewski studiował w Gdańsku, Kaczyński na UG robił doktorat. No i Tusk do tego. Gdańsk to jednak rządzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) No i frekwencja mocno wzrosła, tak jak na 12:00 była niższa niz 5 lat temu, tak teraz (na godz 17) jest wyższa. Niespodzianek nie będzie. Edytowane 9 godzin temu przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Teraz, jack napisał(a): Wałęsa to wiadomo, Kwaśniewski studiował w Gdańsku, Kaczyński na UG robił doktorat. No i Tusk do tego. Gdańsk to jednak rządzi. Lech Kaczyński nie tylko robił tam doktorat. On pracował na UG ze 20 lat i to w Trójmieście założył rodzinę. Poza tym: - Płażyński (najdłużej urzędujący Marszałek Sejmu) - Borusewicz (najdłużej urzędujący Marszałek Senatu) - premier Bielecki - bracia Kurscy - no i oczywiście Joanna Senyszyn Chyba żadne inne miasto nie ma takiej mocnej reprezentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 10 minut temu, P_M napisał(a): No i frekwencja mocno wzrosła, tak jak na 12:00 była niższa niz 5 lat temu, tak teraz (na godz 17) jest wyższa. Niespodzianek nie będzie. A nie mówiłem 5 lat temu kiedy stałem w Mielnie czekając na oddanie głosu w drugiej turze padało i była tęcza Dziś też padało i była tęcza STOP PEDALSKIEJ PROPAGANDZIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 1 minutę temu, josephnba napisał(a): A nie mówiłem ale co, a nie mówiłeś? Palnąłeś głupotę w odniesieniu tego, co napisałem. Było o 12:00 +24% w 2020, i 20% w 2025, a teraz odpowiednio 47% i 50,5% na 17:00, więc wiadomo, że zawsze głosów przybywa później, ale trend początkowy był inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 1 minutę temu, P_M napisał(a): ale co, a nie mówiłeś? Palnąłeś głupotę w odniesieniu tego, co napisałem. Było o 12:00 +24% w 2020, i 20% w 2025, a teraz odpowiednio 47% i 50,5% na 17:00, więc wiadomo, że zawsze głosów przybywa później, ale trend początkowy był inny. Pisałem ze ostatnie godziny robią wynik nie dziękuj. Pożyjesz trochę to zmądrzejesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 1 minutę temu, josephnba napisał(a): Pisałem ze ostatnie godziny robią wynik nie dziękuj. Pożyjesz trochę to zmądrzejesz facepalm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 12 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Lech Kaczyński nie tylko robił tam doktorat. On pracował na UG ze 20 lat i to w Trójmieście założył rodzinę. Poza tym: - Płażyński (najdłużej urzędujący Marszałek Sejmu) - Borusewicz (najdłużej urzędujący Marszałek Senatu) - premier Bielecki - bracia Kurscy - no i oczywiście Joanna Senyszyn Chyba żadne inne miasto nie ma takiej mocnej reprezentacji. Jerzy Owsiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) 7 minut temu, P_M napisał(a): facepalm Nie musisz się biczować nic się nie stało Edytowane 8 godzin temu przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 20 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Lech Kaczyński nie tylko robił tam doktorat. On pracował na UG ze 20 lat i to w Trójmieście założył rodzinę. Poza tym: - Płażyński (najdłużej urzędujący Marszałek Sejmu) - Borusewicz (najdłużej urzędujący Marszałek Senatu) - premier Bielecki - bracia Kurscy - no i oczywiście Joanna Senyszyn Chyba żadne inne miasto nie ma takiej mocnej reprezentacji. jeden Wałęsa offsetuje wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 9 minut temu, julekstep napisał(a): jeden Wałęsa offsetuje wszystko Wałęsa nie jest z Gdańska nieuki mój św. Pamięci teść go znał z dzieciństwa mnie wiem czy to prawda ale Leszek podobno rozbił jako szczeniak witraż w kościele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 6 minut temu, josephnba napisał(a): Wałęsa nie jest z Gdańska nieuki Mieszka tam od 60 lat (z pięcioletnią przerwę na Belweder) i jednoznacznie kojarzy się z tym miastem. Swoją drogą nie potrafię wymienić z pamięci żadnego polityka kojarzącego się z Poznaniem. Gdańsk, Kraków, Łódź, Lublin, Wrocław, Toruń, nawet zapyziały Szczecin - w każdym przypadku wymienię ze dwa czy trzy mocne nazwiska. Z Poznania nikogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 53 minuty temu, P_M napisał(a): . Było o 12:00 +24% w 2020, i 20% w 2025, a teraz odpowiednio 47% i 50,5% na 17:00, więc wiadomo, że zawsze głosów przybywa później, ale trend początkowy był inny. Dzisiaj rano były pierwsze komunie ,w 2020 pierwsza tura była w lipcu stąd ta różnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Szcześliwa 13 tyle mam do powiedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 26 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Mieszka tam od 60 lat (z pięcioletnią przerwę na Belweder) i jednoznacznie kojarzy się z tym miastem. Swoją drogą nie potrafię wymienić z pamięci żadnego polityka kojarzącego się z Poznaniem. Gdańsk, Kraków, Łódź, Lublin, Wrocław, Toruń, nawet zapyziały Szczecin - w każdym przypadku wymienię ze dwa czy trzy mocne nazwiska. Z Poznania nikogo. Grobelny byl z Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi