RappaR Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja 10 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): W zasadzie to Stanowski ma najmniej kontrowersyjne poglądy ze wszystkich kandydatów (mówię o tych prawdziwych poglądach a nie mówionych dla beki). Hołownia też w sumie jest dość umiarkowany ale w jego przypadku jest problem z potencjalną zależnością od obecnej koalicji. Umiarkowane to ściąganie ile wlezie imigrantów z Afryki czy wprowadzenie cyfrowego euro w Polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja Hołownia to parówa. Miał rozpierdalać duopol i być alternatywą a w zasadzie ciągnie fiuta Tuskowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja 13 minut temu, RappaR napisał(a): Umiarkowane to ściąganie ile wlezie imigrantów z Afryki czy wprowadzenie cyfrowego euro w Polsce? Z euro się wycofał a w kwestii imigracji jest za jakimiś limitami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja 3 minuty temu, Życie_to_mem napisał(a): Z euro się wycofał a w kwestii imigracji jest za jakimiś limitami. Myślałem że mówimy o prawdziwych poglądach, a nie tych dla beki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja osrany, przepocony, spuchnięty i przepity knur poszedł bym na Nawrockiego aby ratować kraj, niestety pewnie spłonęła by mi dusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja 5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): osrany, przepocony, spuchnięty i przepity knur poszedł bym na Nawrockiego aby ratować kraj, niestety pewnie spłonęła by mi dusza Albo dupa on byl po pilingu, jak trzasek ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja (edytowane) 4 minuty temu, elwariato napisał(a): on byl po pilingu po rimmingu, u Schulza liznąć trochę wielkiej polityki Edytowane 16 Maja przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja co on pierdoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja 1 minutę temu, Koelner napisał(a): co on pierdoli ja nie dałem rady nawet 15 sekund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja 23 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): osrany, przepocony, spuchnięty i przepity knur Co to jest w ogóle za narracja. Odkąd Tusk rządzi to Duda podpisał z 300 ustaw a zawetował 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja Teraz, fluber napisał(a): Co to jest w ogóle za narracja. Odkąd Tusk rządzi to Duda podpisał z 300 ustaw a zawetował 5. to nie ma znaczenia, jego pokemony wiedzą co innego, wiem, bo mam tatę z TVNu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja 6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ja nie dałem rady nawet 15 sekund Szkoda, bo najlepsze zostawił na koniec: ,,Taka trójka jak Rafał Trzaskowski, Radek Sikorski i ja to ekipa, której nikt na świecie nie ogra." I to jest BIG 3 na skalę naszych możliwości. My tym BIG 3 otwieramy oczy niedowiarkom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja Na wszelki wypadek przypomnę nadgorliwym moderatorom jak dokładnie brzmi przepis o ciszy wyborczej: Art. 107. [Cisza wyborcza] § 1. W dniu głosowania oraz na 24 godziny przed tym dniem prowadzenie agitacji wyborczej, w tym zwoływanie zgromadzeń, organizowanie pochodów i manifestacji, wygłaszanie przemówień oraz rozpowszechnianie materiałów wyborczych jest zabronione. § 2. Agitacja wyborcza w lokalu wyborczym oraz na terenie budynku, w którym ten lokal się znajduje, jest zabroniona. Art. 105. [Definicja agitacji wyborczej i termin jej rozpoczęcia] § 1. Agitacją wyborczą jest publiczne nakłanianie lub zachęcanie do głosowania w określony sposób, w tym w szczególności do głosowania na kandydata określonego komitetu wyborczego. Tak więc nie ma potrzeby blokowania tego tematu na dwa dni, bo raczej nikt nie planuje tu prowadzić żadnej agitacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja Ostatni sondaż przed ciszą. W niedzielę się porówna czy faktycznie to najlepsza sondażownia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja Jezu jakie oro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja Ojp on jeszcze te 12k oprocentował emerytowi na 20% ? Co tu się dzieje Karol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja #ByleNieTrzaskowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja Ale serio tragiczny ten wybór, jak między kiłą a rzeżączką. I co wybory jest to samo. Taki pijany Olek by ich pewnie wszystkich ograł już w pierwszej turze. Oby nie wygrał uśmiechnięty Rafau, bo zdecydowanie to najgorsza opcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2 minuty temu, vero1897 napisał(a): Oby nie wygrał uśmiechnięty Rafau, bo zdecydowanie to najgorsza opcja. Serio wolałbyś Maciaka niż Trzaskowskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Maja Udostępnij Opublikowano 16 Maja 1 godzinę temu, DRK napisał(a): I to jest BIG 3 na skalę naszych możliwości. My tym BIG 3 otwieramy oczy niedowiarkom. to juz Twoje, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi