Krzemo Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu Dlatego ja w pierwszej na Adriana A w drugiej na Zandberga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 2 minuty temu, Krzemo napisał(a): Dlatego ja w pierwszej na Adriana A w drugiej na Zandberga Jakby się tak dało. Byle nie Trzaskowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 20 godzin temu, fluber napisał(a): Nie wiem, kiedy historia zakończyła koło i elektorat platformy stał się odpowiednikiem moherowych beretów. Szczerze mówiąc to jestem przerażony ile osób z mojego otoczenia to ma. Dla mnie obciach w c***. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 2 godziny temu, Koelner napisał(a): zapytaj gościa czy są konta-trolle które przestają być aktywne, następnie chcą się usunąć i się im nie udaje a następnie wracaj ze zdwojoną mocą. czy jest na to jakiś termin i czy jest to powszechne. dzięki za pomoc To musi być jakaś dziwna forma pokręconego eksperymentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 4 godziny temu, Krzemo napisał(a): Dlatego ja w pierwszej na Adriana A w drugiej na Zandberga Ja w pierwszej na Sławka a w drugiej zobaczę kto tam będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Oatateczny argument dla niezdecydowanych! Kazdy byle nie Trzaskowski! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu nie wiem czy Braun czy Stanowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) 10 minut temu, Koelner napisał(a): nie wiem czy Braun czy Stanowski Chciałbym któregoś z nich zobaczyć w II turze. Na zasadzie - i tak nie ma zagrożenia, że którykolwiek zostanie prezydentem(to byłaby tragedia), ale imba byłaby długo wspominana. Edytowane 9 godzin temu przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Ja na wszystkich oddam glos, albo wszystkich skreślę. Zastanowię się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Godzinę temu, Szabla napisał(a): Ja na wszystkich oddam glos, albo wszystkich skreślę. Zastanowię się. Ja nie wiem czy Hołownia, czy Trzaskowski, więc chyba skreślę obu. Wiem, że dużo wyborców koalicji tak planuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu LMAO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Teraz, airmax napisał(a): LMAO Wariant rumuński w wersji gangu olsena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 2 godziny temu, julekstep napisał(a): Oatateczny argument dla niezdecydowanych! Kazdy byle nie Trzaskowski! Uuu ten jak dobry mudżahedin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Ja Trzaskowskiego to już dawno skreśliłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 4 minuty temu, ignazz napisał(a): Ja Trzaskowskiego to już dawno skreśliłem. Ty masz Brauna i Mentzena a Włocławek Maciaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 7 minut temu, ignazz napisał(a): Ja Trzaskowskiego to już dawno skreśliłem. Poza @Gregorius nikt nie głosuje na Trzaskowskiego a gościu wygra 1 turę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 4 minuty temu, fluber napisał(a): Poza @Gregorius nikt nie głosuje na Trzaskowskiego a gościu wygra 1 turę Kurcze, trzeba było pyknąć sondę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Godzinę temu, jack napisał(a): Kurcze, trzeba było pyknąć sondę Ciekawsze by było jakby pokazali jak głosowali osadzeni w ZKrawieckich. Czy ktoś kto garuje zagłosuje na typa, który chodzi po więzieniach z notariuszem ,żeby wyłudzić mieszkanie za ramkę szlugów i dziesięć szelestów czaju. Chyba tylko taki co ma karuzele, bo jemu mieszkanie już nie będzie potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu W zasadzie to Stanowski ma najmniej kontrowersyjne poglądy ze wszystkich kandydatów (mówię o tych prawdziwych poglądach a nie mówionych dla beki). Hołownia też w sumie jest dość umiarkowany ale w jego przypadku jest problem z potencjalną zależnością od obecnej koalicji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi