Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, jack napisał(a):

Nie widzę by stał sam w kącie jak Duda

Mnie to dziwi że w ogóle się tam kręci. Nie przypominam sobie aby przez cały okres tej wojny Morawiecki bujał się z premierami trzech największych państw europejskich a jeśli nawet jest tam Donald to dlaczego nie ma nikogo z Włoch czy Rumunii? 

Edytowane przez Koelner

29 minut temu, Życie_to_mem napisał(a):

@fluber

Przeprosiłeś już sztab Trzaskowskiego i TVP w likwidacji za te podłe insynuacje o ustawieniu losowania? :)

Rozumiem, że na pierwszy rzut oka mogło to podejrzanie wyglądać ale jednak wypadało najpierw ustalić jak wyglądała procedura losowania zamiast rzucać oskarżenia. 

48 minut temu, DLT_Braddock napisał(a):

Wariant rumuński. Trzaskowski powinien być wykluczony z wyborów 

To nie jest ważne. Ważne, czy przeproszę sztab Trzaskowskiego. 

Nie wiem, kiedy historia zakończyła koło i elektorat platformy stał się odpowiednikiem moherowych beretów.

20 minut temu, fluber napisał(a):

To nie jest ważne. Ważne, czy przeproszę sztab Trzaskowskiego. 

Nie wiem, kiedy historia zakończyła koło i elektorat platformy stał się odpowiednikiem moherowych beretów.

Przecież dodałem tam emotkę. Wyjmij kija z dupy. :)

Po prostu rozbawiło mnie to, że z góry założyłeś ustawkę zamiast poczekać te kilka godzin na jakieś info o procedurze losowania.

Takie mało prawdopodobne rzeczy czasem się zdarzają - Polska wylosuje Anglię 5 razy z rzędu, Argentyna wylosuje Nigerię 5 razy w 6 podejściach, w Rosji rozbije się samolot z prezydentem na pokładzie i tak dalej. 

A odnośnie tematu powyżej to ja akurat byłem przeciwnikiem uzależnienia PKW od polityków. PiS sam na siebie bata ukręcił więc niech teraz nie skomlą. 

46 minut temu, Życie_to_mem napisał(a):

A odnośnie tematu powyżej to ja akurat byłem przeciwnikiem uzależnienia PKW od polityków. PiS sam na siebie bata ukręcił więc niech teraz nie skomlą. 

PO wprowadza dyktaturę, jest najbardziej zamordystyczną partią w historii III RP, a Ty piszesz, że jak komuś się nie podoba, to niech nie śkomle.
Przynajmniej wiem z kogo się składa aktualna widownia TVP, widać 3 mld złotych zabrane dzieciom chorym na raka nie poszły na marne. 

40 minut temu, RappaR napisał(a):

PO wprowadza dyktaturę, jest najbardziej zamordystyczną partią w historii III RP, a Ty piszesz, że jak komuś się nie podoba, to niech nie śkomle.

Państwowa Komisja Wyborcza przez lata nie wzbudzała większych kontrowersji i była w miarę apolityczna. PiS postanowił to jednak zmienić, bo myślał, że będzie rządzić wiecznie.

No to teraz niech specjalnie się nie dziwią, że Rysiek Kalisz z kolegami nie będą zbyt przesadnie reagować na jakieś nieprawidłowości w kampanii Trzaskowskiego. Chcieli upolitycznionej PKW więc ją mają. :) 

Cytat

Przynajmniej wiem z kogo się składa aktualna widownia TVP, widać 3 mld złotych zabrane dzieciom chorym na raka nie poszły na marne. 

Nie oglądam TVP poza meczami (meczami kadry, bo LM już tam nie ma). 

Edytowane przez Życie_to_mem

12 minut temu, Życie_to_mem napisał(a):

Państwowa Komisja Wyborcza przez lata nie wzbudzała większych kontrowersji i była w miarę apolityczna. PiS postanowił to jednak zmienić, bo myślał, że będzie rządzić wiecznie.

No to teraz niech specjalnie się nie dziwią, że Rysiek Kalisz z kolegami nie będą zbyt przesadnie reagować na jakieś nieprawidłowości w kampanii Trzaskowskiego. Chcieli upolitycznionej PKW więc ją mają. :) 

Ty mieszkasz w Polsce?

Teraz, Życie_to_mem napisał(a):

A czemu pytasz? :) 

Ciekawi mnie czy żyjesz w kraju, w którym cieszysz się z tego, że PKW ustawia wyniki wyborów i kochasz życie w dyktaturze.

Czy też żyjesz za granicą i wtedy faktycznie można mieć ubaw z idiotów, co zagłosowali na KO, samodzielnie niszcząc 35 lat demokracji w Polsce. 

25 minut temu, Życie_to_mem napisał(a):

Do ustawienia wyborów (w dosłownym tego słowa znaczeniu) to jednak daleka droga. 

Z poziomu nielegalnego finansowania kampanii partii rządzącej z budżetu panstwa w poprzednich wyborach parlamentarnych przeszliśmy do nielegalnego finansowania kampanii partii rządzącej z budżetu państwa, nielegalnego finansowania kampanii ze środków zagranicznych i zabrania kasy największej partii opozycyjnej. A to dopiero 1,5 roku i nie mają prezydenta