Koelner Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 10 minut temu, RappaR napisał(a): @Koelner lubi to Chociaż mogliby nawet z tej pracy nie wracać, byleby przegonić Koreę w zapierdolu Nie wiem gdzie w tej swojej rozjechanej myślami główce wywnioskowałeś że lepiej jak ludzie mniej zarabiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Jebłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Stano swój chłop. Coś tam o enbiej wie i serię Knicks vs Celtics widać ogląda. Tylko demona bloku Korneta z innym grajkiem pomylił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) 4 godziny temu, jack napisał(a): Nie widzę by stał sam w kącie jak Duda Mnie to dziwi że w ogóle się tam kręci. Nie przypominam sobie aby przez cały okres tej wojny Morawiecki bujał się z premierami trzech największych państw europejskich a jeśli nawet jest tam Donald to dlaczego nie ma nikogo z Włoch czy Rumunii? Edytowane 10 godzin temu przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 4 godziny temu, fluber napisał(a): https://wiadomosci.wp.pl/ujawniamy-ingerencja-w-wybory-spoty-bez-autora-i-akcja-demokracja-7156892271278624a Ja pi****le Niezależna prokuratura zaraz się zajmie sprawą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Wariant rumuński. Trzaskowski powinien być wykluczony z wyborów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu @fluber Przeprosiłeś już sztab Trzaskowskiego i TVP w likwidacji za te podłe insynuacje o ustawieniu losowania? Rozumiem, że na pierwszy rzut oka mogło to podejrzanie wyglądać ale jednak wypadało najpierw ustalić jak wyglądała procedura losowania zamiast rzucać oskarżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 29 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): @fluber Przeprosiłeś już sztab Trzaskowskiego i TVP w likwidacji za te podłe insynuacje o ustawieniu losowania? Rozumiem, że na pierwszy rzut oka mogło to podejrzanie wyglądać ale jednak wypadało najpierw ustalić jak wyglądała procedura losowania zamiast rzucać oskarżenia. 48 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Wariant rumuński. Trzaskowski powinien być wykluczony z wyborów To nie jest ważne. Ważne, czy przeproszę sztab Trzaskowskiego. Nie wiem, kiedy historia zakończyła koło i elektorat platformy stał się odpowiednikiem moherowych beretów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu trolle i konta w likwidacji już usuwają swoje posty lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 14:21 ty psi synu niemiecki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 20 minut temu, fluber napisał(a): To nie jest ważne. Ważne, czy przeproszę sztab Trzaskowskiego. Nie wiem, kiedy historia zakończyła koło i elektorat platformy stał się odpowiednikiem moherowych beretów. Przecież dodałem tam emotkę. Wyjmij kija z dupy. Po prostu rozbawiło mnie to, że z góry założyłeś ustawkę zamiast poczekać te kilka godzin na jakieś info o procedurze losowania. Takie mało prawdopodobne rzeczy czasem się zdarzają - Polska wylosuje Anglię 5 razy z rzędu, Argentyna wylosuje Nigerię 5 razy w 6 podejściach, w Rosji rozbije się samolot z prezydentem na pokładzie i tak dalej. A odnośnie tematu powyżej to ja akurat byłem przeciwnikiem uzależnienia PKW od polityków. PiS sam na siebie bata ukręcił więc niech teraz nie skomlą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 28 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): A odnośnie tematu powyżej to ja akurat byłem przeciwnikiem uzależnienia PKW od polityków. PiS sam na siebie bata ukręcił więc niech teraz nie skomlą. PKW kazało zapłacić. To Domański blokuje kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 46 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): A odnośnie tematu powyżej to ja akurat byłem przeciwnikiem uzależnienia PKW od polityków. PiS sam na siebie bata ukręcił więc niech teraz nie skomlą. PO wprowadza dyktaturę, jest najbardziej zamordystyczną partią w historii III RP, a Ty piszesz, że jak komuś się nie podoba, to niech nie śkomle. Przynajmniej wiem z kogo się składa aktualna widownia TVP, widać 3 mld złotych zabrane dzieciom chorym na raka nie poszły na marne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 40 minut temu, RappaR napisał(a): PO wprowadza dyktaturę, jest najbardziej zamordystyczną partią w historii III RP, a Ty piszesz, że jak komuś się nie podoba, to niech nie śkomle. Państwowa Komisja Wyborcza przez lata nie wzbudzała większych kontrowersji i była w miarę apolityczna. PiS postanowił to jednak zmienić, bo myślał, że będzie rządzić wiecznie. No to teraz niech specjalnie się nie dziwią, że Rysiek Kalisz z kolegami nie będą zbyt przesadnie reagować na jakieś nieprawidłowości w kampanii Trzaskowskiego. Chcieli upolitycznionej PKW więc ją mają. Cytat Przynajmniej wiem z kogo się składa aktualna widownia TVP, widać 3 mld złotych zabrane dzieciom chorym na raka nie poszły na marne. Nie oglądam TVP poza meczami (meczami kadry, bo LM już tam nie ma). Edytowane 5 godzin temu przez Życie_to_mem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 12 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Państwowa Komisja Wyborcza przez lata nie wzbudzała większych kontrowersji i była w miarę apolityczna. PiS postanowił to jednak zmienić, bo myślał, że będzie rządzić wiecznie. No to teraz niech specjalnie się nie dziwią, że Rysiek Kalisz z kolegami nie będą zbyt przesadnie reagować na jakieś nieprawidłowości w kampanii Trzaskowskiego. Chcieli upolitycznionej PKW więc ją mają. Ty mieszkasz w Polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Teraz, RappaR napisał(a): Ty mieszkasz w Polsce? A czemu pytasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Teraz, Życie_to_mem napisał(a): A czemu pytasz? Ciekawi mnie czy żyjesz w kraju, w którym cieszysz się z tego, że PKW ustawia wyniki wyborów i kochasz życie w dyktaturze. Czy też żyjesz za granicą i wtedy faktycznie można mieć ubaw z idiotów, co zagłosowali na KO, samodzielnie niszcząc 35 lat demokracji w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Z każdym dniem Karol ma coraz bogatsze CV, nie dość że sutener, oszust to jeszcze lichwiarz pierdolony. W 2010 20% rocznie to tak chyba ze cztery razy tyle co w bankach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Ciekawi mnie czy żyjesz w kraju, w którym cieszysz się z tego, że PKW ustawia wyniki wyborów i kochasz życie w dyktaturze. Do ustawienia wyborów (w dosłownym tego słowa znaczeniu) to jednak daleka droga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 25 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Do ustawienia wyborów (w dosłownym tego słowa znaczeniu) to jednak daleka droga. Z poziomu nielegalnego finansowania kampanii partii rządzącej z budżetu panstwa w poprzednich wyborach parlamentarnych przeszliśmy do nielegalnego finansowania kampanii partii rządzącej z budżetu państwa, nielegalnego finansowania kampanii ze środków zagranicznych i zabrania kasy największej partii opozycyjnej. A to dopiero 1,5 roku i nie mają prezydenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi