RappaR Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Godzinę temu, jack napisał(a): Ciekawe jak to się rozwinie z biegiem lat bo w odróżnieniu do konfederacji z lewicowych poglądów się nie wyrasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 22 minuty temu, RappaR napisał(a): Niektórzy nie dorastają, wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 29 minut temu, jack napisał(a): Niektórzy nie dorastają, wiem Tak, wiem. Nienawidzisz faktów, jedynie akceptujesz przekaz z TVP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 2 godziny temu, jack napisał(a): Posiedziałem godzinkę ma tik-toku i jestem w szoku ile ciekawych, merytorycznych filmów o Zandbergu i jego poglądach mi się pokazało. Wiem, wiem jak działa algorytm. Ale to, że młodym ludziom chce się produkować o Wielkim Duńczyku materiały jest ciekawe z tego względu, że do tej pory skupiali się raczej na Konfederatach. Odczytuję to nie tylko jako kontrę na dotychczasową tik-tokową twórczość ale też jako zwrócenie się w liberalny model państwa opiekuńczego. Po części to PIS i Konfederacja otwarła szeroko drzwi nowej lewicy. Ciekawe jak to się rozwinie z biegiem lat bo w odróżnieniu do konfederacji z lewicowych poglądów się nie wyrasta. Na Kanale Zero też ostatnio mocno propsowali Zandberga. Ale jednocześnie trafnie zauważyli, że Adrian nie ma woli walki i siły przebicia oraz jest po prostu leniwy. Podobało mi się porównanie do Ryszarda Bugaja (chociaż Zandberg ma jednak sporo więcej charyzmy i bardziej pozytywny vibe niż Bugaj). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 10 godzin temu, mayor napisał(a): Najgłupsze jest to że sam się w to wjebał , przy okazji debaty z Biejat , przecież ta babka nawet nie pytała go ile ma mieszkań, tylko sam Karol wyskoczył z tekstem - "Mówię w imieniu Polek i Polaków , zwykłych ,takich jak ja, którzy mają tylko jedno mieszkanie" No mówię frajer, Rafalala mogłby mu korki dawać w tym względzie, to by sie nie pochylał nad jakimis kawalerkami tylko w całe kamienice celował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 49 minut temu Udostępnij Opublikowano 49 minut temu Z tym wypadkiem busa InPostu mocno cuchnący temat. Jakim cudem w dostawczym busie blaszaku podróżowało 5 pasażerów plus kierowca, czy tam były jakieś pasy bezpieczeństwa ? Nie wydaje mi się żeby taki samochód był przeznaczony do przewozu tylu osób, skoro jest 5 trupów na miejscu. Na dodatek skąd i po co się tam wzięło tyle ludzi , kierowca zbierał łebków po drodze ? Ja pi****le 8 pasażerów plus kierowca 5 trupów , trzech w stanie ciężkim walczy o życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 27 minut temu Udostępnij Opublikowano 27 minut temu 19 minut temu, mayor napisał(a): Z tym wypadkiem busa InPostu mocno cuchnący temat. Jakim cudem w dostawczym busie blaszaku podróżowało 5 pasażerów plus kierowca, czy tam były jakieś pasy bezpieczeństwa ? Nie wydaje mi się żeby taki samochód był przeznaczony do przewozu tylu osób, skoro jest 5 trupów na miejscu. Na dodatek skąd i po co się tam wzięło tyle ludzi , kierowca zbierał łebków po drodze ? Ja pi****le 8 pasażerów plus kierowca 5 trupów , trzech w stanie ciężkim walczy o życie Może być tak, że to nawet nie był samochód inpostu tylko prywatny kuriera i po prostu wiózł ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 21 minut temu Udostępnij Opublikowano 21 minut temu Teraz, jack napisał(a): Może być tak, że to nawet nie był samochód inpostu tylko prywatny kuriera i po prostu wiózł ludzi. Nie wygląda na prywatny, bo jest oklejony InPostem , zwyczajny blaszak do wożenia paczek. Poza tym o 2 w nocy jakim sposobem uzbierałby 8 pasażerów. Podejrzewam że wiózł pracowników do sortowni. Chyba Brzoska beknie , a na pewno sporo straci na wizerunku genialnego rekina biznesu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 16 minut temu Udostępnij Opublikowano 16 minut temu 1 minutę temu, mayor napisał(a): Nie wygląda na prywatny, bo jest oklejony InPostem , zwyczajny blaszak do wożenia paczek. Poza tym o 2 w nocy jakim sposobem uzbierałby 8 pasażerów. Podejrzewam że wiózł pracowników do sortowni. Chyba Brzoska beknie , a na pewno sporo straci na wizerunku genialnego rekina biznesu Fakt, że PR dobrego mu to nie zrobi. Ale to Brzóska ich tam wsadził? Ile to razy przy tankowaniu na stacji widziałem jak podjeżdża busik i z paki się wysypuje wesoła załoga. Taka już chyba nasz tradycja żeby oszczędzić te parę złotych, wsiadamy i Władek nas porozwozi po robocie, po co ma się każdy telepać swoim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi