elwariato Opublikowano 12 Maja Udostępnij Opublikowano 12 Maja Dupiarz dupiarzem pogania nie wiem jak ludzie tlumacza sobie sens glosowania na nawrocia czy trzaska, poza wzajemna plemienna nienawiścią, moze i format tych debat nie idealny, moze to naiwne spojrzenie z mojej strony, ale autentycznie nawet na tej mieliznie idzie znalezc lepszych kandydatow niz wspomniana dwojka, albo inaczej ciezej znaleźć gorszych A no i z czystej złośliwosci zaglosował bym na stanka, co by mu na złość zrobić i wysłać do pałaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja https://x.com/sknerus_/status/1922040326396498405 To już przespałem. Piękne standardy w TVP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja W dniu 13.05.2025 o 04:16, fluber napisał(a): https://x.com/sknerus_/status/1922040326396498405 To już przespałem. Piękne standardy w TVP. Rozwiń A stanowski miał jakiś program? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja W dniu 13.05.2025 o 04:48, josephnba napisał(a): A stanowski miał jakiś program? Rozwiń Stanowski miał program w Onecie - Stan futbolu, który TVP Sport pokazywało od 2022 do czerwca 2023, o ile dobrze pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja W dniu 13.05.2025 o 04:58, fluber napisał(a): Stanowski miał program w Onecie - Stan futbolu, który TVP Sport pokazywało od 2022 do czerwca 2023, o ile dobrze pamiętam Rozwiń Czyli umoczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja W dniu 12.05.2025 o 21:50, elwariato napisał(a): Dupiarz dupiarzem pogania nie wiem jak ludzie tlumacza sobie sens glosowania na nawrocia czy trzaska, poza wzajemna plemienna nienawiścią, moze i format tych debat nie idealny, moze to naiwne spojrzenie z mojej strony, ale autentycznie nawet na tej mieliznie idzie znalezc lepszych kandydatow niz wspomniana dwojka, albo inaczej ciezej znaleźć gorszych A no i z czystej złośliwosci zaglosował bym na stanka, co by mu na złość zrobić i wysłać do pałaca Rozwiń Autentycznie, niestety to nikt z tego zbiorowiska nie nadaje się na #1 w państwie, co jest smutnym obrazem tego jaki poziom ma nasza klasa polityczna, a co gorsze, w jakim kierunku poszło społeczeństwo skoro wybiera sobie ludzi, którzy następnie fundują takie perełki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja (edytowane) W dniu 12.05.2025 o 04:38, fluber napisał(a): Program komputerowy losował. TVP nie pozwoliło wnieść kamer. Stanowski nagrał telefonem, ale widać tylko jak wyniki z losowania z programu wyświetlają się na ekranie Rozwiń Stanowski ostatecznie przyznał, że było legitnie https://x.com/OficjalneZero/status/1921954759906406884?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1921954759906406884|twgr^264893e994ae6e4aa7841f8336b59dcd22e41590|twcon^s1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwykop.pl%2Fwpis%2F81405463%2Fco-za-pala-stanowski-celowo-wprowadzil-opinie-publ Edytowane 13 Maja przez Życie_to_mem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja Pomijając poglądy to podoba mi się styl obecny Jakubiaka. Chyba ostatnio stał się mniej nerwowy a bardziej refleksyjny. Ma poglądy i wyraża je stanowczo ale spokojnie i jasno. Do tego ten wąs, dwurzędówka. Pasowałby na prezydenta Jego odwrotnością jest Mentzen, który jakoś tak dziwnie łapie powietrze jakby mu brakowało. Za młody. A jak już młody to chociaż mógłby być przystojny a nie taki okrągłotłusty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja W dniu 13.05.2025 o 05:29, jack napisał(a): Pomijając poglądy to podoba mi się styl obecny Jakubiaka. Chyba ostatnio stał się mniej nerwowy a bardziej refleksyjny. Ma poglądy i wyraża je stanowczo ale spokojnie i jasno. Do tego ten wąs, dwurzędówka. Pasowałby na prezydenta Jego odwrotnością jest Mentzen, który jakoś tak dziwnie łapie powietrze jakby mu brakowało. Za młody. A jak już młody to chociaż mógłby być przystojny a nie taki okrągłotłusty. Rozwiń No właśnie miałem pisać że chyba sobie w pierwszej turze skreślę Jakubiaka miły starszy pan no i ten wąs…. nie dotrwałem do końca bo przyznam szczerze nie dało się tego gowna słuchać rachon ma powody do strachu, sznepft depcze mu po piętach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja W dniu 13.05.2025 o 05:11, Życie_to_mem napisał(a): Stanowski ostatecznie przyznał, że było legitnie https://x.com/OficjalneZero/status/1921954759906406884?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1921954759906406884|twgr^264893e994ae6e4aa7841f8336b59dcd22e41590|twcon^s1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwykop.pl%2Fwpis%2F81405463%2Fco-za-pala-stanowski-celowo-wprowadzil-opinie-publ Rozwiń konto w likwidacji jak TVP w likwidacji spełnia swoją rolę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja W dniu 13.05.2025 o 05:33, josephnba napisał(a): nie dotrwałem do końca bo przyznam szczerze nie dało się tego gowna słuchać Rozwiń Ja też wyłączyłem poszedłem spać, wstałem na loterię i mecz NY. Wqrwiająca jest nieudolność Rafcia , miał boksera na deskach i nie potrafił mu skopać dupy, tak porządnie jak się oszustowi należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja Faktycznie poziom polityków spadł, taki Leszek by zamiótł nimi wszystkimi 20 lat temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja W dniu 13.05.2025 o 07:52, RappaR napisał(a): Faktycznie poziom polityków spadł, taki Leszek by zamiótł nimi wszystkimi 20 lat temu Rozwiń Miller to akurat ścisła topka ostatnich 35 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja Mój ulubiony highlight Millera: https://youtu.be/o5WZegEmolk?feature=shared Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja język miały zawsze mocny ale w sumie to tylko zapamiętany jest z podpisania traktatu akcesyjnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja W dniu 12.05.2025 o 14:04, Cichy napisał(a): Jesli przez kilkanaście lat kolejne rządy oszczędzają i raz na jakiś czas zbliżą się do niezbędnego minimum, nie poprawi to nagle zaniedbań z poprzednich kilkunastu lat (infrastrukturalnych jak i kadrowych) Rozwiń https://www.prawo.pl/zdrowie/rosna-naklady-na-ochrone-zdrowia-dane-gus,530867.html jak to się ma do faktów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja W dniu 13.05.2025 o 08:40, P_M napisał(a): https://www.prawo.pl/zdrowie/rosna-naklady-na-ochrone-zdrowia-dane-gus,530867.html jak to się ma do faktów? Rozwiń Widziałeś jak wyglądały szpitale w 2014 i jak wyglądają teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja W dniu 13.05.2025 o 09:24, RappaR napisał(a): Widziałeś jak wyglądały szpitale w 2014 i jak wyglądają teraz? Rozwiń Proszę po raz ostatni, dyskutuj na temat i odpowiadaj na pytania. Mówimy o tym, że ciągły wzrost wydatków nie rozwiązuje problemów służby zdrowia, gdzie kolega Zandberg mówi, że dosypanie mniej (proporcjonalnie) niż zostało już dosypane już wcześniej problemów nie rozwiązało. Chyba większość zna definicję Szaleństwa Einsteina, czyli robienie tego samego (dosypywanie pieniędzy), które ma dać inne rozwiązanie niż do tej pory (nierozwiązanie problemów) Wedle danych zostało dosypane+150% od 2014 roku, przy skumulowanej inflacji na poziomie +-40%. Nie wiem jak można postulować, że samo dosypanie pieniędzy bez jakichś zmian systemowych przyniesie oczekiwane efekty, znaczy się można, ale jest to wyjątkowo naiwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Maja Udostępnij Opublikowano 13 Maja W dniu 13.05.2025 o 09:39, P_M napisał(a): Proszę po raz ostatni, dyskutuj na temat i odpowiadaj na pytania. Mówimy o tym, że ciągły wzrost wydatków nie rozwiązuje problemów służby zdrowia, gdzie kolega Zandberg mówi, że dosypanie mniej (proporcjonalnie) niż zostało już dosypane już wcześniej problemów nie rozwiązało. Chyba większość zna definicję Szaleństwa Einsteina, czyli robienie tego samego (dosypywanie pieniędzy), które ma dać inne rozwiązanie niż do tej pory (nierozwiązanie problemów) Wedle danych zostało dosypane+150% od 2014 roku, przy skumulowanej inflacji na poziomie +-40%. Nie wiem jak można postulować, że samo dosypanie pieniędzy bez jakichś zmian systemowych przyniesie oczekiwane efekty, znaczy się można, ale jest to wyjątkowo naiwne. Rozwiń Ponieważ nie wydano tych pieniędzy na propagandę mającą zmienić wyniki sondaży CBOS. Wydano te pieniądze na poprawę ochrony zdrowia, nie na poprawę opinii o ochronie zdrowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi