julekstep Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) Wy tu pitu pitu a jedyny sensowny kandydat działa https://twitter.com/coolfonpl/status/1919682914192687196?s=49&t=4lCr23Ieb7Bu_2euilKOyw&fbclid=IwY2xjawKGy5dleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBmZXA5V2NIeEp0RjRDUWFtAR44DApiZxrLozW0lDhNpE1ZfXdZbA2Q-6-7qtklGK-kD4yAOU6KxYI6Jh93ew_aem_YLpGcULen0hbB5SjlZ06Bg MÓJ PREZYDENT! Edytowane 8 godzin temu przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 2 minuty temu, julekstep napisał(a): Wy tu pitu pitu a jedyny sensowny kandydat działa https://twitter.com/coolfonpl/status/1919682914192687196?s=49&t=4lCr23Ieb7Bu_2euilKOyw&fbclid=IwY2xjawKGy5dleHRuA2FlbQIxMABicmlkETBmZXA5V2NIeEp0RjRDUWFtAR44DApiZxrLozW0lDhNpE1ZfXdZbA2Q-6-7qtklGK-kD4yAOU6KxYI6Jh93ew_aem_YLpGcULen0hbB5SjlZ06Bg MÓJ PREZYDENT! immunitet mu zabrali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Czyli wygląda na to, że to pierwotne oświadczenie było prawdziwe - Nawrocki nie zapłacił za mieszkanie, a dostał je za opiekę, która miała wynieść kwotę mieszkania. Ciekawe czy tu jeszcze nie doszło do złamania prawa. I chyba tak średnio wyszło z tą opieką. Ciekawe czy jeszcze będzie jakiś zwrot w akcji, bo w końcu składa się to w logiczną całość - warunki umowy, doniesienia Onetu, pożar w PiS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 1 godzinę temu, jack napisał(a): Czyli ma 3 mieszkania. Dwa jako współwłasność z żoną a jedno jako współwłasność z siostrą. Nie wiadomo czy ma klucze do wszystkich trzech ? Jerzy mu nie dał, nie wiadomo czy matka dała klucze, wiedząc że syn jest oszustem, alfonsem i kumpluje się z gangsterami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 8 minut temu, BMeF napisał(a): Czyli wygląda na to, że to pierwotne oświadczenie było prawdziwe - Nawrocki nie zapłacił za mieszkanie, a dostał je za opiekę, która miała wynieść kwotę mieszkania. Ciekawe czy tu jeszcze nie doszło do złamania prawa. I chyba tak średnio wyszło z tą opieką. Ciekawe czy jeszcze będzie jakiś zwrot w akcji, bo w końcu składa się to w logiczną całość - warunki umowy, doniesienia Onetu, pożar w PiS. Piękne samozaoranie Nawrockiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 27 minut temu, Koelner napisał(a): immunitet mu zabrali siusiaki wiedzieli że inaczej nie mają szans z potężnym Grzesiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 2 minuty temu, fluber napisał(a): Piękne samozaoranie Nawrockiego To było nie do obrony (jeśli to ostateczna wersja stanu faktycznego), Nawrocki mógł co najwyżej kłamać i liczyć, że wyjdzie to po wyborach. Może tu będzie jeszcze jakiś twist, ale w końcu ta sprawa nabiera logicznego ciągu, bo teraz łatwo zrozumieć 1. oświadczenie sztabu Nawrockiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu dziadek ratuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 14 minut temu, BMeF napisał(a): Czyli wygląda na to, że to pierwotne oświadczenie było prawdziwe - Nawrocki nie zapłacił za mieszkanie, a dostał je za opiekę, która miała wynieść kwotę mieszkania. Ciekawe czy tu jeszcze nie doszło do złamania prawa. I chyba tak średnio wyszło z tą opieką. Ciekawe czy jeszcze będzie jakiś zwrot w akcji, bo w końcu składa się to w logiczną całość - warunki umowy, doniesienia Onetu, pożar w PiS. To jest typowe modus operandi gangusow, którzy dymają starszych, samotnych, niedołężnych ludzi na mieszkania. Niby sprzedaż, ale kasa nie jest przekazywana, bo ma być opieka, ta nie jest nigdzie uregulowana, bo starszy człowiek wierzy na słowo. W efekcie staruszek nie ma ani kasy ani opieki, mieszkanie się zastawia, albo pcha dalej, a staruszka do DPSu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 4 minuty temu, BMeF napisał(a): To było nie do obrony (jeśli to ostateczna wersja stanu faktycznego), Nawrocki mógł co najwyżej kłamać i liczyć, że wyjdzie to po wyborach. Może tu będzie jeszcze jakiś twist, ale w końcu ta sprawa nabiera logicznego ciągu, bo teraz łatwo zrozumieć 1. oświadczenie sztabu Nawrockiego. 2 minuty temu, Koelner napisał(a): dziadek ratuj Dziadek Jerzy Żywicki ? Nie wiem czy Karolowi pomoże, czy bardziej pogrąży. Ja mam przeczucie że wywiad z dziadkiem trzymają na drugą turę, żeby wbić Karolowi gwoździa do trumny. Tylko powinni mu zapewnić ochronę, albo przenieść go do jakiejś tajnej bazy wojskowej jak Franka Pentangelli , żeby go nie dopadł seryjny samobójca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 15 minut temu, matek napisał(a): Z Grzesia to może dobry strażak jest, ale na podpalacza to on się nie nadaje. Kto to widział, żeby oblać coś substancją łatwopalną, a później z przyłożenia podpalać. To dziecko wie, że tak się nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 11 minut temu, DRK napisał(a): Z Grzesia to może dobry strażak jest, ale na podpalacza to on się nie nadaje. Kto to widział, żeby oblać coś substancją łatwopalną, a później z przyłożenia podpalać. To dziecko wie, że tak się nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Cytat Jeśli pan Jerzy nas ogląda, powiedziałbym, żeby koniecznie się ze mną skontaktował, bo ja ciągle jestem i mam wrażenie, że ktoś nie pozwala mu się skontaktować ze mną, a ja ciągle jestem i lojalnie, tak jak się umawialiśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Wina Tuska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu dosyć ostrożnie z braku konkretów określiłem transakcję jako mix zakupu mieszkania ( zapłacona cena) i instytucji dożywocia (z opieką nad starszym jegomościem). Oby nie było że ten mix polega na tym, że nie było i tego i tego... podejrzewałem, że było i to i to ... a może wyjść odwrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Teraz, ignazz napisał(a): dosyć ostrożnie z braku konkretów określiłem transakcję jako mix zakupu mieszkania ( zapłacona cena) i instytucji dożywocia (z opieką nad starszym jegomościem). Oby nie było że ten mix polega na tym, że nie było i tego i tego... podejrzewałem, że było i to i to ... a może wyjść odwrotnie Pokazali akt notarialny, że Nawrocki kupił za 120k bez konieczności opieki, a u Rymanowskiego powiedział, że od 14 lat spłaca te 120k. Czyli oszukał notariusza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 3 minuty temu, fluber napisał(a): Pokazali akt notarialny, że Nawrocki kupił za 120k bez konieczności opieki, a u Rymanowskiego powiedział, że od 14 lat spłaca te 120k. Czyli oszukał notariusza. Jakkolwiek by nie zabrzmiało, a mówił komu spłaca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Dobrze rozumiem linię obrony: Pan Karol kupił królowej Karolinie ... mieszkanie w okazyjnej cenie bez obowiązku opieki i z odroczonym terminem płatności aby obejść przepis zakazu sprzedaży mieszkania będącego wykupionym spod prawa spółdzielczego z zakazem 5 letnim które zostało złamane przy obopólnej zgodzie? Czyli te raty to quasi kredytowanie? Czyli obejście prawa bankowego? to jaki podatek został zapłacony w PCC? też zaniżony? przecież to amatorszczyzna i kpina z nas oby opowiedział o budowie imperium nieruchomościowego Donaldowi na spotkaniu bo Trump lubi i umi w nieruchomości polubią się jeszcze bardziej Edytowane 6 godzin temu przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi