fluber Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia W dniu 25.04.2025 o 21:03, P_M napisał(a): A co to ma wspólnego ze mną? xD Rozwiń To, że nie posadzilbym Cię o głos na kandydata PSL:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia W dniu 25.04.2025 o 21:06, fluber napisał(a): To, że nie posadzilbym Cię o głos na kandydata PSL:) Rozwiń Czemu? Przecież mieszka na wsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia W dniu 25.04.2025 o 21:06, fluber napisał(a): To, że nie posadzilbym Cię o głos na kandydata PSL:) Rozwiń I słusznie. W dniu 25.04.2025 o 21:31, RappaR napisał(a): Czemu? Przecież mieszka na wsi Rozwiń Co prawda małe miasteczko bo tylko +20k mieszkańców, ale still to miasto nie wieś:) choć częściowo okolica w mojej dzielnicy mogłaby być uznana za wiejską:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia W dniu 25.04.2025 o 21:51, P_M napisał(a): Co prawda małe miasteczko bo tylko +20k mieszkańców, ale still to miasto nie wieś:) choć częściowo okolica w mojej dzielnicy mogłaby być uznana za wiejską:) Rozwiń Rybnik zawsze był wsią, nie chodzi o liczbę mieszkańców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia W dniu 25.04.2025 o 22:00, RappaR napisał(a): Rybnik zawsze był wsią, nie chodzi o liczbę mieszkańców Rozwiń Z Rybnika pochodzę, ale tam obecnie nie mieszkam i Rybnik ma +130k mieszkańców i powierzchniowo jest większe niż Gliwice, które za miasto raczej uważasz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Śląsk jest paskudny i brzydcy ludzie więc możecie darować sobie uszczypliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Na starość wszyscy zostają lewakami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia W dniu 26.04.2025 o 10:24, blackmagic napisał(a): Na starość wszyscy zostają lewakami Rozwiń dlatego Europa zrobiła się socjalistyczna i umiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia W dniu 26.04.2025 o 10:37, Koelner napisał(a): dlatego Europa zrobiła się socjalistyczna i umiera Rozwiń Najlepsze jest to że w ogole nie poczuwam się by miał takie poglądy. Myślę ze zestaw pytań jest tendencyjny po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia W dniu 26.04.2025 o 11:04, matek napisał(a): Rozwiń Chiuaua w formie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Przebiliśmy Japonię, za chwilę wyprzedzimy Koreę https://next.gazeta.pl/next/7,151003,31883683,przebilismy-japonie-teraz-gonimy-koree-szokujace-dane-demograficzne.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia W dniu 26.04.2025 o 15:30, agresywnychomik napisał(a): Przebiliśmy Japonię, za chwilę wyprzedzimy Koreę https://next.gazeta.pl/next/7,151003,31883683,przebilismy-japonie-teraz-gonimy-koree-szokujace-dane-demograficzne.html Rozwiń Walesa obiecal druga Japonie w 90’s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia W dniu 26.04.2025 o 11:50, RonnieArtestics napisał(a): Chiuaua w formie xD Rozwiń https://x.com/szymon_holownia/status/1916083574832337398 On zabrał bezdomnych na ten pogrzeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia W dniu 26.04.2025 o 15:30, agresywnychomik napisał(a): Przebiliśmy Japonię, za chwilę wyprzedzimy Koreę https://next.gazeta.pl/next/7,151003,31883683,przebilismy-japonie-teraz-gonimy-koree-szokujace-dane-demograficzne.html Rozwiń Program 5k plus zrobi robotę do tego kredyt -10% i refundacja 80% na pieluchy i wszystko wróci do normy sprzed 90go jak mi zapłacicie po 10k to i wasze żony zapłodnię a nawet kochanki jak któryś ma W dniu 26.04.2025 o 16:45, fluber napisał(a): https://x.com/szymon_holownia/status/1916083574832337398 On zabrał bezdomnych na ten pogrzeb Rozwiń Lepsze to niż osoby z „nieunormowaną” sytuacją migracyjną W dniu 26.04.2025 o 15:37, memento1984 napisał(a): Walesa obiecal druga Japonie w 90’s Rozwiń I po 100 milionów (na stare) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia W dniu 26.04.2025 o 16:56, josephnba napisał(a): Program 5k plus zrobi robotę do tego kredyt -10% i refundacja 80% na pieluchy i wszystko wróci do normy sprzed 90go jak mi zapłacicie po 10k to i wasze żony zapłodnię a nawet kochanki jak któryś ma Lepsze to niż osoby z „nieunormowaną” sytuacją migracyjną I po 100 milionów (na stare) Rozwiń No i wszystko wiadomo, buhaj to i Bulls kibicuje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Widać co się chwali że nigdy nie miałeś kochanki. Bo tam to chyba nie o zapłodnienie chodzi. Ale to trzeba się zapytać pewnego źródła. W dniu 26.04.2025 o 17:03, agresywnychomik napisał(a): No i wszystko wiadomo, buhaj to i Bulls kibicuje xD Rozwiń Lub jak to leciało o tym ryczeniu i mleku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia W dniu 26.04.2025 o 17:05, ignazz napisał(a): Widać co się chwali że nigdy nie miałeś kochanki. Bo tam to chyba nie o zapłodnienie chodzi. Ale to trzeba się zapytać pewnego źródła. Rozwiń Na kochankę to ja z 5k za mało miesięcznie zarabiam ale cudza nie tuczy W dniu 26.04.2025 o 17:03, agresywnychomik napisał(a): No i wszystko wiadomo, buhaj to i Bulls kibicuje xD Rozwiń Tu jest dokładnie odwrotnie bo ja kibicowałem bulls zanim zacząłem zapładniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia W dniu 26.04.2025 o 17:06, josephnba napisał(a): Na kochankę to ja z 5k za mało miesięcznie zarabiam ale cudza nie tuczy Rozwiń Po co ta prowokacja? Zaraz będziesz miał na karku kolegę od równouprawnienia który wyjaśni że to nie Ty będziesz płacić. A sobota względnie spokojna była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia W dniu 26.04.2025 o 17:05, ignazz napisał(a): Lub jak to leciało o tym ryczeniu i mleku? Rozwiń To o krowie było o krowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi