Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

27 minut temu, julekstep napisał(a):

do Ciebie pisiorku!

ew. nie będziesz pisiorem jak przeprosisz potężne TVP!

Jak Ja nie głosowałem za PiS od 2015. No , ale wtedy to było wtedy. Każdy chciał zmiany władzy , ale teraz jestem bardziej świadomy.

To Ty jesteś beneficjentem PiSu a nie Ja 🙃

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,31871687,incydent-w-szczecinie-media-ostrzelano-balkon-z-plakatem-wyborczym.html

BRAWO! Tak się odsuwa PiS* od władzy i przywraca normalność 💪

*paskudnych hejterskich przemocowców co żrą te sałatki jak świnie i nawet nie potrafią elitarnie w garniturach chodzić!

UŚMIECH, CEL, PAL -> KU CHWALE RYŚKA CYBY!

💪

a tej babie co to zgłosiła jeszcze bym przetrzepał komputer sprawdzić czy przypadkiem nie pisała gdzieś brzydko na Owsiaka!

Edytowane przez julekstep

Już na siłę niektóre głupoty piszesz. Jakoś za pisu nie byłeś taki poruszony a było co może Ciebie zaskoczyć conajmniej podobnie. Brechtasz tak sobie sam do siebie i wkładasz w usta innych słowa których ktoś nie powiedział. Na podstawie wpisu że w TVP pojawił się jakiś ciekawy program wyprowadzasz tezę że całe forum to uśmiechnięte podziwia TVP. Jakoś nie zauważasz że ludzie mają dosyć zarówno tego co się w TVP teraz dzieje ( zjechana od góry do dołu pseudo debata) jak i podburzania przeciw „tym drugim”.  Coś ostatnio wyglądasz z tymi swoim powtarzającymi się wpisami jakbyś na jakiejś misji był. Tymczasem nie zmienisz tego że nie reagowałeś gdy w TVP twoje asy bawiły się równie dobrze. Jakoś krótka ta pamięć. 

Ta powtarzalność jest nudna. 

Nikt Tobie nie wmówi że czarne jest czarne a białe jest białe. 

Jeszcze bym rozumiał jakby co chwilę ktoś tak chwalił TVP że musiałbyś reagować. Ale Ty sam ze sobą piszesz o tym. 

15 minut temu, ignazz napisał(a):

Już na siłę niektóre głupoty piszesz. Jakoś za pisu nie byłeś taki poruszony a było co może Ciebie zaskoczyć conajmniej podobnie.

daj jakieś przykłady

Diduszko?

16 minut temu, ignazz napisał(a):

Na podstawie wpisu że w TVP pojawił się jakiś ciekawy program wyprowadzasz tezę że całe forum to uśmiechnięte podziwia TVP.

gdzie taką tezę postawiłem?

17 minut temu, ignazz napisał(a):

Jakoś nie zauważasz że ludzie mają dosyć zarówno tego co się w TVP teraz dzieje ( zjechana od góry do dołu pseudo debata) jak i podburzania przeciw „tym drugim”.

sorry że nie dostrzegam słynnego ignazzowego symetryzmu 🤣

17 minut temu, ignazz napisał(a):

Coś ostatnio wyglądasz z tymi swoim powtarzającymi się wpisami jakbyś na jakiejś misji był.

jak ja jestem na misji to nie wiem na czym Ty jesteś ze swoimi esejami 🙃

obstawiam psychodeliki!

19 minut temu, ignazz napisał(a):

Tymczasem nie zmienisz tego że nie reagowałeś gdy w TVP twoje asy bawiły się równie dobrze. Jakoś krótka ta pamięć. 

nie było tego faktycznie czy w głowie ignazza?

10 sek riserczu:

i już wiemy że jednak chodzi o głowę iganzza

20 minut temu, ignazz napisał(a):

Nikt Tobie nie wmówi że czarne jest czarne a białe jest białe. 

aha, śmiesznie wygląda ten tekst w parze z autorem xD

21 minut temu, ignazz napisał(a):

Jeszcze bym rozumiał jakby co chwilę ktoś tak chwalił TVP że musiałbyś reagować. Ale Ty sam ze sobą piszesz o tym. 

parafrazując mędrca: Tymczasem nie zmienisz tego że nie reagowałeś gdy pisząc o TVP za PiSu twoje asy bawiły się równie dobrze (gdy nikt TVP nie chwalił)

22 minuty temu, Koelner napisał(a):

hahaha Juleczka jak call z roboty odkleił 🤣🤣🤣

CO NA DISCORDZIE TO NA DISCORDZIE FORUMOWY KONFIDENCIE

3 minuty temu, ignazz napisał(a):

To napisz mi kto to są moje asy i się luzujemy. 

no nie reagowałeś jak reszta antypisów (strzelam że z Tobą włącznie) tutaj notorycznie jechała TVPiS kiedy nikt tegoż nie propsował (nawet PiSowy final boss fluber pisał że programy informacyjne TVP to patologia)

NIE ZMIENISZ TEGO

nasz Ty symetrysto ❤️ 

Edytowane przez julekstep