Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 13.04.2025 o 07:40, ignazz napisał(a):

Jako prawnik mogę z bólem serca odpowiedzieć tylko ze istnieje wysokie prawdopodobieństwo ze niestety tak. Patrząc w jaki sposób zorganizowane zostały struktury państwa gdzie znowu istnieje wysokie prawdopodobieństwo ze było to o charakterze i znamionach przestępczych poprzez niepokojące procesy w ministerstwach finansów, obrony narodowej, zdrowia, z tymi wszystkimi kwestiami od kopertowych wyborów, parasoli Misiewicza, sytuacji mocno alarmującej w SSP, TVP, głosowaniach o północy aby przepychać głosowania z zaskoczenia po fundusz sprawiedliwości i wątpliwe dawanie wykształcenia politykom w hurtowy sposób prawdopodobieństwo rośnie.

3 minuty temu, ignazz napisał(a):

Ja sam bym się prawnikiem nie nazwał

🙃

2 minuty temu, fluber napisał(a):

🙃

Doskonale wiesz że chodzi o to że nie mając dowodu w danej sprawie osoba która studiowała prawo i zna przepisy nie może napisać wprost. I za sąd wydawać wyrok. Więc jako taka osoba nie godzi się pisać winny mimo że są ku temu przesłanki. Jako user już mogę.  Nie zrozumiałeś kontekstu?

To że z kontekstu wytłuścisz słowo serio nie zmienia tego czym zawodowo się zajmuje.  

Fluber też często pisze że „jako chrześcijanin” a on patrząc na wpisy ma tak samo daleko do tego jak ja do prawnika. 

Różnica polega na tym że ja się prawnikiem nie czuję a on jak najbardziej. I to chrześcijaninem wyjątkowym zapewne. 

Kłopotem jest osobą Rappara. Bo po jego wpisach to wychodzi na to że do lekarza ma jeszcze dalej. Ale ja akurat nie wątpię że kończył medycynę i ma dyżury w szpitalu. 

Pisałem już że jestem ufny. Serio. 

5 minut temu, ignazz napisał(a):

Fluber też często pisze że „jako chrześcijanin” a on patrząc na wpisy ma tak samo daleko do tego jak ja do prawnika. 

Nie sądzę bym kiedykolwiek użył takiego wyrażenia, ale jak tak często to piszę, to z pewnością znajdziesz szybko odpowiednie cytaty?

@fluber 

Politycy walczą o kwestie aborcyjne gdy rocznie tych zabiegów oficjalnie robi się 300-400 rocznie i zapewne nielegalnie jest to wielokrotnie więcej ale zapewne ile? 5.000? W tym 2.000 to wyjazd zagraniczny a zarejestrowanych zapytań w Fundacji Aborcja Bez Granic to 34.000 przypadków zapytań. 

w tym samym czasie w zależności od roczników mamy 3,2-5,8% narodzin z różnym rodzajem niepełnosprawności i obecnie to liczby ponad 300.000 dzieci z orzeczeniem. 

dlaczego politycy zajmują się nośnym tematem ale mniejszym jeżeli chodzi o aspekt społeczny nie rozumiem. 

i tylko to chce przekazać. 

Teraz, agresywnychomik napisał(a):

Nie mam baz danych a la fluber ale na szybko znaj moje dobre serce, nie, nie musisz przepraszać możesz zwyczajnie zająć się dyżurem xD

Nie czytałem tego postu. Faktycznie dwa lata temu przyznałeś się do błędu po wytknięciu.

Nie czytałem tego postu, więc przyznaję się do błędu. Zdarza Ci się przyznać do błędu jednostkowo raz na 4500 postów i raz na dwa lata, przyznaję się do błędu i przepraszam Ciebie za nazwanie Ciebie nieomylnym

8 minut temu, RappaR napisał(a):

Kolejne kilka postów, w kolejnych jak zwykle jesteś nieomylny i mający zawsze rację :) 

Wymagasz od innych coś co tobie jest obce. Gdzieś się zająknąłeś? Że się pomyliłeś? A chyba twoje babole w skali all time potrzebują pilniejszej korekty niż jakieś nieistotne wpisy w tematach pobocznych. 

I już nie pajacuj z tym udawanym przyznaniem się. Nie jesteś Fluberem 

Palić głupa trzeba umic 

5 minut temu, ignazz napisał(a):

@fluber 

dlaczego politycy zajmują się nośnym tematem ale mniejszym jeżeli chodzi o aspekt społeczny nie rozumiem. 

Ponieważ trudno o coś bardziej wzbudzającego emocje i wymagającego reakcji niż wbicie w serce w pełni ukształtowanego, żywego dziecka zabójczej substancji w celu jego zamordowania 

3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a):

I approx. 20 od forumka xD 

No ja na pewno, a kto jeszcze to trudno powiedzieć 

3 minuty temu, RappaR napisał(a):

Nie czytałem tego postu. Faktycznie dwa lata temu przyznałeś się do błędu po wytknięciu.

Nie czytałem tego postu, więc przyznaję się do błędu. Zdarza Ci się przyznać do błędu jednostkowo raz na 4500 postów i raz na dwa lata, przyznaję się do błędu i przepraszam Ciebie za nazwanie Ciebie nieomylnym

Spoko, nie ma problemu wiem ile musiało Cię to kosztować ;)