Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Koelner napisał(a):

Prezydent to Ci prędzej może OBCIĄGNĄĆ niż obniżyć podatki 

1 minutę temu, julekstep napisał(a):

xDDDD

Polska powinna zdelegalizować tik toka

Oczywiście , że bezpośrednio nie obniży. Chodziło mi o to , że może jakoś uda mu się do tego przekonać bieżący rząd. 

Teraz, julekstep napisał(a):

xDDDD

Polska powinna zdelegalizować tik toka

Ogólnie powinno się zdelegalizować tik toka i Instagram. Ale to że w 21 wieku najsensowniej w debacie wypada koleś który jest tam ironicznie, prezenter TVN i Duńczyk pokazuje że w polityce jesteśmy w takiej samej dupie jak w piłce nożnej 

1 minutę temu, blackmagic napisał(a):

Ogólnie powinno się zdelegalizować tik toka i Instagram. Ale to że w 21 wieku najsensowniej w debacie wypada koleś który jest tam ironicznie, prezenter TVN i Duńczyk pokazuje że w polityce jesteśmy w takiej samej dupie jak w piłce nożnej 

To Trump I ten jego podc***aszczy lepsi? 🤣🤣🤣

1 minutę temu, LAF napisał(a):

Oczywiście , że bezpośrednio nie obniży. Chodziło mi o to , że może jakoś uda mu się do tego przekonać bieżący rząd. 

Jedyna droga do obniżenia podatków dla Mentzena to wybory parlamentarne i możliwość utworzenia wspólnego rządu z po lub z pis i zostanie tam ministrem finansów. Jak zostanie prezydentem to ta możliwość ucieknie

2 minuty temu, Koelner napisał(a):

To Trump I ten jego podc***aszczy lepsi? 🤣🤣🤣

Ja nie mówię że w USA nie ma dramatu ;)

1 minutę temu, fluber napisał(a):

Jedyna droga do obniżenia podatków dla Mentzena to wybory parlamentarne i możliwość utworzenia wspólnego rządu z po lub z pis i zostanie tam ministrem finansów. Jak zostanie prezydentem to ta możliwość ucieknie

Nikt z rządzących nie obniży podatków 

3 godziny temu, jack napisał(a):

Wygląda na to, że sprawa jest szokująca. 

A mnie w pewnym sensie nie szokuje i spodziewałem się takiej akcji, PiS przegiął pałę w stronę antyaborcyjną i teraz mamy efekt w drugą stronę. 

Braun zrobił szopę, prokurator już wcześniej prowadził dochodzenie, postępowanie w sprawie trwa. 

Ciekawym wątkiem jest to, że jak twierdzi ta niedoszła marka, lekarze wprowadzili ja w błąd co do stanu zdrowia płodu (można znaleźć info, ze chodziło min. o wrodzoną lamliwosc kości) na wcześniejszym etapie ciąży, po diagnozie ciężarną kobietę zamknięto w psychiatryku... 

Edytowane przez Krzemo

2 minuty temu, fluber napisał(a):

Dlatego zawsze powtarzam, że nie powinno się karać matki za aborcję. Trzeba karać tych, którzy faktycznie zabijają i wyeliminować ich ze społeczeństwa.

A co z tymi, którzy z premedytacją okłamują kobietę by nie mogła postąpić zgodnie z prawem? 

5 godzin temu, fluber napisał(a):

Dlatego zawsze powtarzam, że nie powinno się karać matki za aborcję. Trzeba karać tych, którzy faktycznie zabijają i wyeliminować ich ze społeczeństwa.

powinno sie karac tak jednych jak i drugich, zaleznie od okolicznosci. ale faktem jest, ze istnieje spore lobby cywilizacji smierci wsrod polskich 'lekarzy'. kazdy, kto promuje eugenike jest ludzkim smieciem...

1 godzinę temu, fluber napisał(a):

To że ktoś zjebał wcześniej niczego nie zmienia w ocenie tego co zrobiła ta lekarka 

Ja się tam nie chce wyrokować bo to koszmarna sprawa ale skoro to dziecko łamało kości jeszcze przed urodzeniem i miało po porodzie, nawet cesarskim, umrzeć w męczarniach to trochę inaczej niż przedstawiali na początku. Nikomu nie życzę takich dylematów.