jack Opublikowano Poniedziałek o 20:29 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:29 2 minuty temu, RappaR napisał(a): 22:10 Akurat włączyłem debatę, akurat Zandberg mówił o tym, o czym pisaliśmy Masz rację, nie każdy może być tak idealny jak Zandberg. Chyba na niego zagłosuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Poniedziałek o 20:29 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:29 2 minuty temu, P_M napisał(a): Okrągłosłowie stosowane, już nie mogę... Nie dam rady... @fluberkto miał torbę? Hołownia. Mentzen mu przykleił zdjęcie z Tuskiem, a ten wyciągnął torbe z wielkim napisem "torba na gadżety od kontrkandydatów" i schował:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Poniedziałek o 20:32 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:32 1 minutę temu, jack napisał(a): Masz rację, nie każdy może być tak idealny jak Zandberg. Chyba na niego zagłosuję. Ja zagłosuję ogólnie jak w poprzednich wyborach, ale ogólnie Zandberg to pod wieloma względami klasa. Ogólnie z 50 półek powyżej Rafałka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano Poniedziałek o 20:33 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:33 Teraz, RappaR napisał(a): Ja zagłosuję ogólnie jak w poprzednich wyborach, ale ogólnie Zandberg to pod wieloma względami klasa. Ogólnie z 50 półek powyżej Rafałka No gdyby Zandberg był w PO to by go nie wystawili a szkoda bo mógłby być niezłym prezydentem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Poniedziałek o 20:39 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:39 1 minutę temu, blackmagic napisał(a): No gdyby Zandberg był w PO to by go nie wystawili a szkoda bo mógłby być niezłym prezydentem W sumie to mógłby być pivot roku, Zandberg mógł się ustawić z Tuskiem, wygrać wybory prezydenckie, przejąć KO jak Tusk przejdzie na emeryturę, a potem wejść z swoim programem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Poniedziałek o 20:46 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:46 Wiecie kto ma największe szanse na wygranie z Trzaskowskim w 2 turze?:) Ciekawe co za baran ze sztabu postanowił zrobić z niego mema W dniu 11.04.2025 o 18:39, fluber napisał(a): Nie będę głosował na Nawrockiego tylko na mentzena to dwa. pi****le, głosuje na zandberga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Poniedziałek o 20:49 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:49 1 minutę temu, fluber napisał(a): Wiecie kto ma największe szanse na wygranie z Trzaskowskim w 2 turze?:) Ciekawe co za baran ze sztabu postanowił zrobić z niego mema Po usłyszeniu tego 125 razy zmieniam zdanie, to jest tak głupie, że aż śmieszne i być może w tym szaleństwie jest metoda xDDDDDD Wyborcy do Hołowni po jego wolnej wypowiedzi: "Oddzwonimy do Pana" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Poniedziałek o 20:52 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:52 2 minuty temu, fluber napisał(a): Wiecie kto ma największe szanse na wygranie z Trzaskowskim w 2 turze?:) Ciekawe co za baran ze sztabu postanowił zrobić z niego mema przecież on od zawsze się nadaje tylko do powtarzania wyuczonych formułek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Poniedziałek o 20:54 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:54 Nie śledzę prawie nic w wideo, to tylko przy tych debatach pooglądałem jakieś wypowiedzi i wnioski: Hołownia to debil, serio debil. Z Zandbergiem mam trochę konflikt światopoglądowy, ale w wielu kwestiach zdecydowanie wyróżnia się jako polityk nr1 w Polsce Stanowski jako dziennikarz, jako podcaster, jako osoba, która rozkręciła wielkie kanały mnie zaskoczył, bo ma charyzmę i dowcip na poziomie psiego gówna. Nawrocki mocno prymitywny. Braun(chociaż to akurat wiadomo) na tle reszty niesamowicie elokwentny i bardzo dobry mówca. Mentzen to mem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Poniedziałek o 20:55 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:55 Teraz, RappaR napisał(a): Nie śledzę prawie nic w wideo, to tylko przy tych debatach pooglądałem jakieś wypowiedzi i wnioski: Hołownia to debil, serio debil. Z Zandbergiem mam trochę konflikt światopoglądowy, ale w wielu kwestiach zdecydowanie wyróżnia się jako polityk nr1 w Polsce Stanowski jako dziennikarz, jako podcaster, jako osoba, która rozkręciła wielkie kanały mnie zaskoczył, bo ma charyzmę i dowcip na poziomie psiego gówna. Nawrocki mocno prymitywny. Braun(chociaż to akurat wiadomo) na tle reszty niesamowicie elokwentny i bardzo dobry mówca. Mentzen to mem Autentycznie Trzaskowski jest zwycięzcą tej debaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Poniedziałek o 21:00 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 21:00 2 minuty temu, fluber napisał(a): Autentycznie Trzaskowski jest zwycięzcą tej debaty Absolutnie nie. Widzowie republiki i tak na niego nie zagłosują, zwolennicy koalicji, którzy obejrzeli Zandberga będą mu bardziej przychilni. Znaczy zwycięstwo pod tym względem, że jakby się pojawił, to jeszcze bardziej by się skompromitował, bo w Końskich był żałosny, to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Poniedziałek o 21:08 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 21:08 9 minut temu, RappaR napisał(a): Zandbergiem mam trochę konflikt światopoglądowy, ale w wielu kwestiach zdecydowanie wyróżnia się jako polityk nr1 w Polsce Utopista marzyciel, ma przyjemną retorykę, bo uderza w empatię wyborców, a każdy lubi myśleć o sobie, że jest empatyczny, niestety za jego słowami nie ma nawet namiastki jakiegokolwiek rozwiązania. To już populistyczne niskie i proste podatki, likwidacja cit pit i zus jest niesamowitym konkretem w zestawieniu do tego, co mówi Zandberg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano Poniedziałek o 21:23 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 21:23 23 minuty temu, fluber napisał(a): Autentycznie Trzaskowski jest zwycięzcą tej debaty Ex aequo z Maciakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano Poniedziałek o 21:39 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 21:39 41 minut temu, RappaR napisał(a): Stanowski jako dziennikarz, jako podcaster, jako osoba, która rozkręciła wielkie kanały mnie zaskoczył, bo ma charyzmę i dowcip na poziomie psiego gówna. W sumie nie wiem czemu od dziennikarza oczekujesz jakiejś super charyzmy? A, że Stano lubi prosty/prostacki humor to sam nierzadko mówi;) Zbudował wizerunek autentycznego dziennikarza (notabene to nie oznacza, że autentyczny jest), niekoniecznie tego z wielką charyzmą, a w duecie z Mazurkiem wiedzie prym w tanich żartach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano wczoraj o 05:30 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 05:30 Wpis na Wikipedii prowadzącej wczorajszą debatę robi wrażenie: Cytat Od 2002 była żoną Krzysztofa Hejkego[21]. Miała z nim jedno dziecko oraz drugie z poprzedniego związku[21][22]. Zamieszkiwali razem do sierpnia 2008[21]. W 2008 Krzysztof Hejke dwukrotnie składał pozew rozwodowy, zarzucając żonie związki pozamałżeńskie, do których przyznała się przed sądem[21]. W kwietniu 2009 w mediach został opublikowany list, który Krzysztof Hejke skierował do prezydenta RP Lecha Kaczyńskiego, jednocześnie przesyłając jego kopię do Marszałka Sejmu RP Bronisława Komorowskiego i do Kolegium Instytutu Pamięci Narodowej[21]. Przekazał w nim głowie państwa informacje o tym, że jego żona Katarzyna Gójska-Hejke została uwiedziona przez prezesa IPN, Janusza Kurtykę, który przekazywał jej tajne dokumenty z IPN, wykorzystywane przez nią następnie do tworzenia artykułów prasowych na temat lustracji, publikowanych w „Gazecie Polskiej”[21]. W związku z tą sprawą Prokuratura Okręgowa Warszawa-Praga podjęła śledztwo w sprawie domniemanego ujawnienia lub też bezprawnego wykorzystania tajemnicy państwowej przez prezesa IPN, Janusza Kurtykę[21], które zostało umorzone w listopadzie 2009[23]. Według doniesień medialnych w 2011 była partnerką Tomasza Kaczmarka (tzw. „agenta Tomka”) i uczestniczyła w jego kampanii przed ówczesnymi wyborami parlamentarnymi[24][25]. Później związała się z Michałem Rachoniem, z którym ma dwie córki (Leonię ur. 2014 i Zofię ur. 2016)[26], a 29 kwietnia 2017 wzięła ślub kościelny[27]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu https://wiadomosci.onet.pl/wybory/wybory-prezydenckie/kto-zwyciezy-w-drugiej-turze-nowy-sondaz-prezydencki/08q3c3y Czyli miał racje. Z tego sondażu wychodzi 52-42 albo 50-43. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 3 minuty temu, LAF napisał(a): https://wiadomosci.onet.pl/wybory/wybory-prezydenckie/kto-zwyciezy-w-drugiej-turze-nowy-sondaz-prezydencki/08q3c3y Czyli miał racje. Z tego sondażu wychodzi 52-42 albo 50-43. Trzaskowski narazie wygląda na gościa który przegrałby w II rundzie nawet ze Stanowskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu 9 godzin temu, P_M napisał(a): W sumie nie wiem czemu od dziennikarza oczekujesz jakiejś super charyzmy? A, że Stano lubi prosty/prostacki humor to sam nierzadko mówi;) Zbudował wizerunek autentycznego dziennikarza (notabene to nie oznacza, że autentyczny jest), niekoniecznie tego z wielką charyzmą, a w duecie z Mazurkiem wiedzie prym w tanich żartach nasi politycy wiodą prym w drogich żartach, niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Ja wam powiem, że jak za Stanem nie przepadam tak wczoraj miał celne ciosy. To kolejna debata w której zarówno on jak i Senyszyn wypadają bardzo dobrze a oboje są tymi w teorii mniej poważnymi kandydatami. Zandberg wypadł fajnie, Braun miał o dziwo bardzo trafne pytania i ogólnie gdyby nie jego oncuyzm to jest dość ogarnięty. Mentzen nie wiem czy zauważyliście, ale przy dziewiątym chyba razie (ogólnie było ich jedenaście) sam z siebie cisnął bekę z tego, że ma największe szanse w drugiej turze. Ogólnie pytanie czy on nie zdaje sobie sprawy z tego, że to się stanie memem czy wręcz przeciwnie, wie o tym i specjalnie tak grał aby viralowo się to rozniosło oraz zapisało w głowach wyborców a tym samym wg niego pomoże mu to wygrać wybory (bo nie oszukujmy się nikt za miesiąc nie będzie pamiętał o tym jak odpowiadał na pytania). Trzasku jest zesrany i serio dziwię się, że ktoś chce na niego głosować. Przecież jakby tfu tfu odpukać w niemalowane, wypluć i przerzucić przez ramię wybuchła wojna u nas to on pierwszy spierdoli. Ogólnie to Sikorski byłby dla PO lepszym kandydatem, ale mniej sterowalnym. Nawrocki ładnie odbił piłeczkę Mentzena z tą największą szansą na wygranie w drugiej turze, ale ogólnie to jest bardzo nieudany kandydat. Aż się zacząłem zastanawiać czy Kaczor specjalnie nie gra na przegrane wybory aby zagrać na przedterminowe wybory (Z Trzaskiem u sterów wbrew pozorom jest większa szansa na to). Bym zapomniał, rozbawiło mnie tłumaczenie Doktóra dlaczego Duda nie wprowadził tych wszystkich obniżek, które on zapowiada skoro to zwykłe machnięcie długopisem. Dobroduszny Andrzej żeby nie przypisywać sobie wszelkich zasług to postanowił zostawić coś do zrobienia dla następcy, którym ma być super Karol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu 15 godzin temu, P_M napisał(a): Jestem ciekaw co za analityk/członek sztabu podpowiedział Mentzenowi, że większość ludzi nie ogląda całej debaty, ergo dobrym pomysłem jest ciągłe maglowanie tych największych szans w drugiej turze na wygraną z Trzaskowskim... Mentzen jest dobry w tik toki i tachich lafów przekona Ogólnie to on jest słaby w pytania których nie zna i zadają mu ludzie, którzy go nie popierają Zblaznic się z petru a teraz na swoim podwórku dać się ograć to trzeba mieć charyzmę złotej rybki Dlatego byłem zdziwiony ze nie wzięli bosaka, który merytorycznie jest na poziomie Zabdberga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi