RappaR Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 1 minutę temu, ignazz napisał(a): To zalezy. Mi się wydaje, że to całkiem dobry pojazd dla kogoś, kto nienawidzi kobiet, wszak używająca go osoba pokazuje, że myśli o kobietach, jak o zwierzętach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Mi się wydaje, że to całkiem dobry pojazd dla kogoś, kto nienawidzi kobiet, wszak używająca go osoba pokazuje, że myśli o kobietach, jak o zwierzętach Ja kocham zwierzęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Teraz, ignazz napisał(a): Ja kocham zwierzęta. Ja też. Ale nie uważam ich za inteligentne. Co chyba oddaje Twój stosunek do kobiet, patrząc jak wyzywasz nieznaną Ci kobietę. W dniu 18.03.2025 o 22:42, ignazz napisał(a): Ty zdrowy jesteś aby pisać takie rzeczy o osobie której nie poznałeś? Wpisy internetowe wpisami. Możemy oceniać. Ale serio? Ktoś kto czyta Sympozjon serio? Obrzydliwy post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Dlatego zapytałem czy zrozumiałeś tamten wpis szczególnie na jaki wpis była to odpowiedz i dlaczego zapytałem Flubera czy byłoby mu miło gdybym na jego wpis zareagował także w podobny sposób. Nigdy żony Flubera nie nazwałem psem kotem lisica czy motylem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Mentalność_ofiary Atakowany przez kobiety, obcokrajowców, ludzi pracujących fizycznie, landlordów, inne rasy, nie-słowian, wyborców innych opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Musiałbyś zamiast przywoływać sam cytat przeczytać kontekst wynikający z wypowiedzi Flubera. Jeżeli moje twierdzenie @RappaR ze brakuje patrząc po wpisach tobie empatii lub reakcja na skrajnie niesprawiedliwe wpisy względem kobiet twojego autorstwa są ciągłymi atakami to nic nie poradzę. Zrob w takim przypadku eksperyment i przestań pisać o kobietach. Gwarantuje ze te ataki nagle znikną. Bo są po prostu reakcja a nie atakami. Czego nie można napisać o twoim wpisie gdy zaczynajac nowy temat służby zdrowia bez powiązania z tematyka celowo przywołałes moja osobę w kontekście rodziców. Jezeli nie widzisz różnicy trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Mentalność_ofiary Atakowany przez obcokrajowców, inne rasy, nie-słowian Jeszcze przez cudzoziemców i osoby spoza Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Teraz, fluber napisał(a): Jeszcze przez cudzoziemców i osoby spoza Polski Jeżeli nie widzisz różnicy między obcokrajowcom a osoba innej rasy, to miejsce we flixbusie jest idealne dla ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia @fluber chyba powinieneś staranniej wybierać kolegów Najbardziej zamożne miasto na prawach powiatu - Sopot Ta kategoria jest stabilna, choć autorzy rankingu zwracają uwagę nazdecydowany skok Jaworzna, które awansowano z 12. na 3. miejsce i przeskoczyło np. Gliwice. Stabilną drugą pozycję utrzymuje m.in. Sopoti Płock. Oto TOP 10 najbardziej zamożnych miast na prawach powiatu w Polsce: Sopot - 9957,57 zł, Płock - 9103,93 zł, Jaworzno - 7688,87 zł, Gliwice - 7664,77 zł, Krosno - 7504,41 zł, Świnoujście - 7493,72 zł, Ostrołęka - 7411,94 zł, Bielsko-Biała - 7263,34 zł, Nowy Sącz - 7230,24 zł, Konin - 7216,64 zł. Trzeba by historycznie zweryfikować zamożność regionu GOP ale już od Gierka w ten obszar było najwiecej inwestycji infrastrukturalnych czego przejawem była mocna infrastruktura drogowa kolejowa rekordowa liczba zakładów pracy w tym przemysłu ciężkiego i automotive wiec o ile problemy finansowe całego regionu klodzkiego jestem w stanie zrozumieć to już Gliwice moim zdaniem na tle całej polski wypadały moim zdaniem poprawnie. No i widzimy w dalszym ciągu tylko na samym szczycie potężne różnice wiec tak jak wspominałem warto czasem precyzyjniej niż średnia krajowa dobierać porównania. Tym bardziej ze w tych 90 tych różnice były większe. Tak będę w dół przeglądał te rankingi bo na razie 7 lat wstecz Gliwice tez 4 https://histmag.org/Najwieksze-miasta-Korony-15001790-Mapy-16325 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 57 minut temu, Pablo81 napisał(a): Jeżeli nie widzisz różnicy między obcokrajowcom a osoba innej rasy, to miejsce we flixbusie jest idealne dla ciebie Przecież nie jesteś ani osobą innej rasy, ani obcokrajowcem, ani niesłowianinem, a jesteś osobą spoza Polski - jak nie widzisz różnicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2 godziny temu, fluber napisał(a): @ignazz te wybory są o tym, czy po będzie miało w łapach wszystkie władze: wykonawczą, ustawodawczą i sądowniczą. Jeżeli uważasz, że to lepsza opcja niż każdy inny kandydat mający możliwość weta to glosuj na Trzaskowskiego. Właśnie nie do końca jak tak zagłosowałem na Dudę w jego pierwszym starciu i zaraz PIS miał całą pulę więc nauczyłem się że to nie jest właściwe spojrzenie na problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Organizatorem dzisiejszej debaty jest komitet wyborczy kandydata Rafała Trzaskowskiego. Drobny szczegół jest taki, że to TVP wynajęła halę i opłaca wydarzenie. PiS do tej pory nie ma kasy na kampanię, mimo że PKW przegłosowała, że powinna ją dostać Sądy są wolne Co za jebany bantustan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Godzinę temu, fluber napisał(a): Przecież nie jesteś ani osobą innej rasy, ani obcokrajowcem, ani niesłowianinem, a jesteś osobą spoza Polski - jak nie widzisz różnicy... Siedzisz tu 24/7 odpisujesz na każdy post, nawet ten nie skierowany do ciebie. nie widzisz, że masz problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Teraz, agresywnychomik napisał(a): Właśnie nie do końca jak tak zagłosowałem na Dudę w jego pierwszym starciu i zaraz PIS miał całą pulę więc nauczyłem się że to nie jest właściwe spojrzenie na problem. Jak Trzaskowski wygra to ktoś ma pełną pulę, a jak nie wygra to nie ma. Tyle w temacie. Najgorsza alternatywa jest to że ktoś inny będzie miał może pełną pulę nie wiadomo kiedy i czy w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Teraz, fluber napisał(a): Jak Trzaskowski wygra to ktoś ma pełną pulę, a jak nie wygra to nie ma. Tyle w temacie. Najgorsza alternatywa jest to że ktoś inny będzie miał może pełną pulę nie wiadomo kiedy i czy w ogóle Dlatego każdy powinien głosować zgodnie ze swoim sumieniem i na najlepszego według niego kandydata rozkminki jak ta nie mają sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Teraz, Pablo81 napisał(a): Siedzisz tu 24/7 odpisujesz na każdy post, nawet ten nie skierowany do ciebie. nie widzisz, że masz problem? Nie siedzę tu 24/7 i nie odpisuję na każdy post.w niektórych tematach nigdy nie napisałem ani słowa. Idź lepiej do spowiedzi, bo wstyd tak kłamać. Teraz, agresywnychomik napisał(a): Dlatego każdy powinien głosować zgodnie ze swoim sumieniem i na najlepszego według niego kandydata rozkminki jak ta nie mają sensu. Jeżeli wg sumienia po powinna mieć wszystkie cztery władze to powinien głosować na Trzaskowskiego. Zwycięstwo Trzaskowskiego to jest scenariusz powyżej, a nie jakieś hipotetyczne fantazje czy rozkminki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 3 minuty temu, fluber napisał(a): Jeżeli wg sumienia po powinna mieć wszystkie cztery władze to powinien głosować na Trzaskowskiego. Zwycięstwo Trzaskowskiego to jest scenariusz powyżej, a nie jakieś hipotetyczne fantazje czy rozkminki Demokracja. Możesz pisać co chcesz podobnie jak ja. Głosowanie przeciw czemuś moim zdaniem nie ma sensu co udowodnił Duda, wyjątkowo słaby prezydent. Jego kadencję mnie wyleczyły na głosowanie przeciw czemuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Przyjmijmy na potrzeby dyskusji warunek, że to co Fluber napisał jest prawdą(bez tego nie ma sensu) Jedną z najbardziej niepojętych dla mnie akcji na tym forum jest śmianie się z tego, że jechał Flixbusem. Co jest śmiesznego w jechaniu Flixbusem? Kojarzy mi się to z jakąś akcją w przedszkolu - haha, Jasiu ma czerwoną koszulkę, hahaa. Ale nie widzę żadnego logicznego wyjaśnienia co jest śmiesznego/wstydliwego/kompromitującego w tym, że ktoś korzysta z środków masowego transportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 26 minut temu, fluber napisał(a): Organizatorem dzisiejszej debaty jest komitet wyborczy kandydata Rafała Trzaskowskiego. Drobny szczegół jest taki, że to TVP wynajęła halę i opłaca wydarzenie. PiS do tej pory nie ma kasy na kampanię, mimo że PKW przegłosowała, że powinna ją dostać Sądy są wolne Co za jebany bantustan Czy najciekawszym źródłem informacji przedwyborczych nie jest obecnie Kanał Zero, którego właściciel by mieć najlepsze dojście sam został kandydatem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2 godziny temu, fluber napisał(a): Byc może. Więc jeżeli chcesz żeby była władza absolutna i nie trzeba było się dogadywać z nikim i nikt nie będzie przeszkadzał to tylko Trzaskowski 22 minuty temu, fluber napisał(a): Jak Trzaskowski wygra to ktoś ma pełną pulę, a jak nie wygra to nie ma. Tyle w temacie. Najgorsza alternatywa jest to że ktoś inny będzie miał może pełną pulę nie wiadomo kiedy i czy w ogóle W dniu 13.07.2020 o 08:24, fluber napisał(a): Cieszę się, że przewaga jest na tyle duża ( pół miliona głosów), że nawet niewielkie problemy z głosowaniem za granicę nie będą miały żadnego wpływu na to, kto wygra. Liczę na to, że Duda spróbuje jakoś połączyć podzielony naród. Cieszy chęć podania ręki z Trzaskowskim i próba załagodzenia sporu. PIS w tej chwili ma pełną odpowiedzialność za losy kraju. Dlaczego próbujesz obiektywizować swoje osobiste preferencje polityczne i silisz na symetryzm, że tu chodzi o to, że ktoś będzie miał pełną władzę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi