Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, ignazz napisał(a):

Dwa dni się rozpisałem bo jechałem pociągiem. Przecież nie będę autobusami jechał aby się nie smali na forum. A w sumie to na poważnie jakaś różnica? Ten Flix a PKP? Dla mnie żadna. 

Nie wiem, to nie było moje zdjęcie:)

8 minut temu, ignazz napisał(a):

Dwa dni się rozpisałem bo jechałem pociągiem. Przecież nie będę autobusami jechał aby się nie smali na forum. A w sumie to na poważnie jakaś różnica? Ten Flix a PKP? Dla mnie żadna. 

1 minutę temu, fluber napisał(a):

Nie wiem, to nie było moje zdjęcie:)

ciekawe czy bohaterowie postów tych dwóch trolli kiedyś się spotkają na trasie w ich forumowych opowieściach xD

Edytowane przez julekstep

Teraz, julekstep napisał(a):

ciekawe czy bohaterowie postów tych dwóch trolli kiedyś się spotkają na trasie w ich forumowych opowieściach xD

Akurat wiesz że regularnie robię sobie trasę Toruń warszawa Toruń i jak się skupisz to nawet możesz przez analizę tych dłuższych wpisów zgadywać który to pociąg. Czy Brda czy Rejewski czy inny Zamoyski 

To że Fluber udawał że to jego zdjęcie sugerując to w dyskusji że źle się dzieje na granicy a potem się wycofał zaprzeczając że to nie on to nie moja sprawa. Ośmieszył się i tyle. 

Ale trójka zawsze na posterunku. Doceniam. 

W czwartek wieczorem też nie poczytasz bo gram w kosza z kumplami znamy się jeszcze z podstawówki i liceum. No ale Ty nie pograsz. Przeciez za wysokie progi. Chyba się domyślasz że grać będzie elita. 

1 minutę temu, LAF napisał(a):

A czemu nie jeździsz autem ?

Paliwo drogie i nie mogę pisać eseju na forum. Plus korki gdy wyjeżdżam na A2 to zanim się przebije to już jestem za Kutnem PKP. Zamiast parkować w biurowcu i zabierać komuś karnet wolę sobie podjechać taxi czy metrem. Biorę dobowy i się włóczę to na kebaba to gdzieś na grila jak wczoraj. Zrobiłem z 3mln km to mi już ochota powoli przeszła. 

Teraz, fluber napisał(a):

Jak przesledzisz dyskusję to zwrócisz uwagę, że wcale nie:)

Nie muszę analizować twoich kłamstw czy niedomówień. Nie chce mi się. Użyłeś zdjęcia i udawałeś że wiesz co się dzieje. 

300 km dziennie od osiemnastki, nice!

Zajechałem parę samochodów własnych i parę służbowych. 

No bo wiedziałem, autor zdjęcia mi wszystko opowiedział:)

Cieszę się. To był zamach. 

Wiesz sam dobrze ile namataczyles na forum gdzie zysku z tego nie masz. 

W różnych nawet bezsensownych tematach 

I ta sława Ciebie wyprzedza. 

Nazywasz to eksperymentem. 

Można i tak. 

28 minut temu, ignazz napisał(a):

Zajechałem parę samochodów własnych i parę służbowych. 

Cieszę się. To był zamach. 

Wiesz sam dobrze ile namataczyles na forum gdzie zysku z tego nie masz. 

W różnych nawet bezsensownych tematach 

I ta sława Ciebie wyprzedza. 

Nazywasz to eksperymentem. 

Można i tak. 

Nie byłoby żadnego eksperymentu, gdyby grupa uprzywilejowanych odklejeńców nie postanowiła przez 3 dni robić sobie beki z tego, że ktoś jedzie autobusem z Polski do Niemiec. Sami się prosiliście.

Nie byłoby żadnego eksperymentu, gdyby grupa uprzywilejowanych odklejeńców nie postanowiła przez 3 dni robić sobie beki z tego, że ktoś jedzie autobusem z Polski do Niemiec. Sami się prosiliście.

Nie ktoś, tylko kwiat narodu tak ochoczo szukający poklsku :)

Żenujące jest ewolucja:

Co złego w jeździe flixbusem -> jeżdżę, bo takie są granty i wytyczne -> to nie moje zdjęcie :)

4 godziny temu, Koelner napisał(a):

z tego jak tu się buja to conajmniej od Al Capone 

Raczej Masa :)

11 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Żenujące jest ewolucja:

Co złego w jeździe flixbusem -> jeżdżę, bo takie są granty i wytyczne -> to nie moje zdjęcie :)

To nie jest żadna ewolucja, to wszystko szczera prawda

Nie ma nic złego w jeździe Flixbusem, a tym bardziej nie jest to powód do śmiania się.

Czasami jeżdżę autobusami za granicę w ramach grantów, chociaż nieporównywalnie rzadziej niż pociągami.

No i to nie moje zdjęcie i nigdy nie twierdziłem, że jest moje.

No i to nie moje zdjęcie i nigdy nie twierdziłem, że jest moje.

Serio nie dziwię się, że w realu ciężko ci spędzać z kimkolwiek czas, jak stosujesz takie żenujące fortele. A te pisanie ~200 postów co weekend, to już wołanie o pomoc. 

1 minutę temu, Pablo81 napisał(a):

Serio nie dziwię się, że w realu ciężko ci spędzać z kimkolwiek czas, jak stosujesz takie żenujące fortele. A te pisanie ~200 postów co weekend, to już wołanie o pomoc. 

Nie byłoby żadnych forteli gdyby grupa uprzywilejowanych odklejeńców nie postanowiła przez 3 dni robić sobie beki z tego, że ktoś jedzie autobusem z Polski do Niemiec. Sami się prosiliście:)

25 minut temu, fluber napisał(a):

Nie byłoby żadnych forteli gdyby grupa uprzywilejowanych odklejeńców nie postanowiła przez 3 dni robić sobie beki z tego, że ktoś jedzie autobusem z Polski do Niemiec. Sami się prosiliście:)

xD