Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

38 minut temu, ignazz napisał(a):

ja bym kandydatów pytał czy mieli komputery w młodości

takie niewinne pytanie a jaki prosty eliminator

Mam pytanie - czemu Ciebie tak bardzo boli, że inni Ciebie poinformowali, że wychowałeś się w domu rodzinnym bogatszym od 90% społeczeństwa i miałeś dostęp do komfortu niedostępnego dla reszty?

Teraz, RappaR napisał(a):

Mam pytanie - czemu Ciebie tak bardzo boli, że inni Ciebie poinformowali, że wychowałeś się w domu rodzinnym bogatszym od 90% społeczeństwa i miałeś dostęp do komfortu niedostępnego dla reszty?

a dziękuję, nic nie boli Panie Doktorze

wiem, że nie często co naturalne to słyszysz stąd trudne do przyswojenia

nic nie boli, wszystko cieszy, jeden wielki uśmiech i nikogo nienawidzę tylko z sałatkami mam problem

boję się nowych podatków bo u władzy same pazerne ćwoki 

1 minutę temu, ignazz napisał(a):

a dziękuję, nic nie boli Panie Doktorze

wiem, że nie często co naturalne to słyszysz stąd trudne do przyswojenia

To czemu chcesz któregokolwiek kandydata eliminować na podstawie pytania o posiadanie komputera.

Czemu takie taka klasyfikacja sprawi, że nie może ktoś być prezydentem?

Odpowiesz na bezpośrednie pytanie?

Teraz, RappaR napisał(a):

To czemu chcesz któregokolwiek kandydata eliminować na podstawie pytania o posiadanie komputera.

Czemu takie taka klasyfikacja sprawi, że nie może ktoś być prezydentem?

Odpowiesz na bezpośrednie pytanie?

a czyli detektor ironii został w domu

przecież to bezpośredni odnośnik do zarzutu kto komputerowiec to był bananiarzem i nie ja eliminowałem wpisami takie osoby coś posiadające

słodko że nawet tak prostej ironii w stosunku nie do polityków tylko osób które zwalczają posiadaczy dobra na którego co OCZYWISTE nigdy nie wszystkich będzie stać nie zrozumiałeś

jest to odpowiedź bezpośrednia czy dodać co myślę na temat osób które nie wyczuwają tak prostych kwestii?

i znowu wplatasz jak PIS słowo klucz. tym razem ELIMINOWAĆ

Maciarewicz to tY?

wcześniej było NIENAWIDZIĆ

za miesiąc to słowo przypomnisz w innym wpisie bo taką stosujesz metodę

pozostań już przy tym U TATUSIA i BANANIARZ

1 minutę temu, ignazz napisał(a):

a czyli detektor ironii został w domu

przecież to bezpośredni odnośnik do zarzutu kto komputerowiec to był bananiarzem i nie ja eliminowałem wpisami takie osoby coś posiadające

słodko że nawet tak prostej ironii w stosunku nie do polityków tylko osób które zwalczają posiadaczy dobra na którego co OCZYWISTE nigdy nie wszystkich będzie stać nie zrozumiałeś

jest to odpowiedź bezpośrednia czy dodać co myślę na temat osób które nie wyczuwają tak prostych kwestii?

i znowu wplatasz jak PIS słowo klucz. tym razem ELIMINOWAĆ

Maciarewicz to tY?

Czyli nie zabolało Ciebie uświadomienie, że jesteś z bogatej rodziny, ale w każdym temacie musisz na ten temat ironizować.

Przeszkadza Ci słowo eliminować, a użyłem go po Tobie. Aha.

Nikt na razie nikogo nie eliminowałem, po prostu wyśmiewaliśmy ludzi pokroju Ciebie, którzy kłamią na temat zamożności swoich rodziców.

Rozwiniesz? Bo nie wiem w którą stronę sugerujesz? I myślę że kłamstwa na temat swoich Rodziców były autorstwa innych osób. Mylisz chyba wpisy. Ja o Rodzicach jako nieliczny pisałem wprost że jestem wdzięczny i opisywałem za co. Inni BIADOLILI tylko

26 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Od zbierania szczawiu do ostatniego miejsca w flixbusie. Taka kariera! I to tylko dzięki sobie.

A gdzie tam ,ostatnie miejsce we  flixbusie to luksus. Byli tak biedni że jedli tylko szczaw ,a w busie to miejsca. zajmowali na zewnątrz Bus Journey From Hell

Edytowane przez mayor

55 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Od zbierania szczawiu do ostatniego miejsca w flixbusie. Taka kariera! I to tylko dzięki sobie.

Czy ja tutaj piszę do Ciebie o jakiejś drodze od własnej firmy i nowego alfa romeo do emigracji zarobkowej?:/ Skoro nie, to czemu się ze mnie nabijasz???

Godzinę temu, fluber napisał(a):

Czy ja tutaj piszę do Ciebie o jakiejś drodze od własnej firmy i nowego alfa romeo do emigracji zarobkowej?:/ Skoro nie, to czemu się ze mnie nabijasz???

To takie żarty. Myslisz ze by nie było śmiechu jakbym napisał że do żłobka w latach 70 tych jechałem maluchem? 

Aby ukryć ten wstydliwy fakt musiałbym zacząć dyskusję o samochodach lat 90 tych. 

Alfę ma Rappar. Pablo też? Bo trzeba mieć zajebiscie silną psychę jeździć Włochem w Niemczech. 

A tak na poważnie to nie piszesz bo się nie znasz. Wszystko masz z grantów czyli naszych podatków. Bańka finansowa zasłania Tobie życie ludzi którzy muszą pracować w pocie czoła. 

;) 

W sumie takim julkowym obsmiewczym stylem obsrac można każdego. Od lekarza remontującego dom po bramkarza. 

Ile wynoszą tantiemy na bycie Julkiem?

Godzinę temu, ignazz napisał(a):

A tak na poważnie to nie piszesz bo się nie znasz. Wszystko masz z grantów czyli naszych podatków. Bańka finansowa zasłania Tobie życie ludzi którzy muszą pracować w pocie czoła. 

;) 

Cześć mam jeszcze z podstawowej pensji z Waszych podatków:) 

Jak w weekend nosiles płytki to faktycznie widziałem, że pracujesz bo Cię na forum nie było;)