Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, ignazz napisał(a):

Bo procentowo ten agresywny przekaz byl tak częsty ze mnie osobiście odrzucało to aby włączyć polityczną TVP i nawet nie chciałem weryfikować. Uznaj to za bunt podobny do tego ze nie tankowałem na Orlenie tylko tam jedynie sikałem 

Alez mnie tu nic nie dziwi

Po prostu bawi mnie Twoj symetrystyczny ton

Tyle

5 minut temu, julekstep napisał(a):

Jak ja zauwazalem pozytywy za PiSu to nie przypominam sobie zebys to propsowal na tle osob ujadajacych na TVPiS

Ciekawe czemu

W dniu 30.12.2023 o 16:44, julekstep napisał(a):

Blad.

Ja (porownujac programy z analogicznych okresow) napisalem ze - nie liczac serwisow informacyjnych - to za PiSu TVP bylo lepsza telewizja :)

Jeszcze raz to samo ;(

I ta egzaltowana dramaturgia. "Ujadających" ❤️

Cieszę się twoim cieszeniem. Mnie zaciekłość poglądów w tak młodym wieku a politycznie jesteśmy gówniarzami przeraża. 

1 minutę temu, julekstep napisał(a):

Alez mnie tu nic nie dziwi

Po prostu bawi mnie Twoj symetrystyczny ton

Tyle

Bywa. 

Widocznie mam politycznie niewielkie wymagania i jak dasz mi liniowy 12% oraz podatek od 3 mieszkania będę uśmiechnięty. No jeszcze zakaz sałatek na mównicy sejmowej. A woda jak ktoś nie widzi.  W tym kurwidolku zwanym restauracja sejmowa. 

Wtedy nie zajmując się polityką skupię się na tym co lubię. Pracować i zarabiać. 

No i wydawać. Bo to najlepsza część zarabiania. 

I z tej konsumpcji mi nawet tak wysoki VAT 23% nie przeszkadza. Dużo wydaje. Cóż. Dużo płacę VATU. Jest ok? 

I z tego VATU poproszę lotniskowiec.  Może być Lech Kaczyński. 

2 minuty temu, ignazz napisał(a):

Widocznie mam politycznie niewielkie wymagania i jak dasz mi liniowy 12% oraz podatek od 3 mieszkania będę uśmiechnięty. No jeszcze zakaz sałatek na mównicy sejmowej. A woda jak ktoś nie widzi.  W tym kurwidolku zwanym restauracja sejmowa. 

Juz ci jeden taki obiecywal podatek liniowy.

Nie spelnil tego (jak 99% innych zapowiedzi) a Ty dalej glosisz ze to lepsza jakosc polityczna niz konkurencja.

:)

Teraz, julekstep napisał(a):

Juz ci jeden taki obiecywal podatek liniowy.

Nie spelnil tego (jak 99% innych zapowiedzi) a Ty dalej glosisz ze to lepsza jakosc polityczna niz konkurencja.

:)

Bo nie dowiózł i chciałbym go rozliczyć. Ale mogę to zrobić za 3 lata i to zrobię. 

Teraz, julekstep napisał(a):

J.w

Uberbetonem

Ja go nawet nie lubię. 

50 minut temu, Pablo81 napisał(a):

@Koelner Zobacz, poszedł w drugą stronę - przecież nie pisał, że teraz niefajna:) Uczy się od obiektu swoich westchnień ❤️

Od wczoraj jesteś na forum? Tak jak pisałem.

RZĄDZI PIS -> JAZDA PO KO

RZĄDZI KO -> JAZDA PO KO

Nie wymagaj od OBCIĄGACZA refleksji.

31 minut temu, ignazz napisał(a):

Bo nie dowiózł i chciałbym go rozliczyć. Ale mogę to zrobić za 3 lata i to zrobię. 

no i go 'rozliczyłeś' oddając kolejny już głos na niego :) 

a partię która 'dowoziła' (przynajmniej w pierwszej kadencji, kiedy pokazała nowy standard w polityce III RP będąc chyba pierwszą partią rządzącą która zdecydowaną większość swoich postulatów - z lepszym lub gorszym skutkiem - wprowadziła w życie) nazywasz jakościowo gorszą pod względem politycznym bo się brzydziej ubierają 🙃

1 minutę temu, Koelner napisał(a):

Od wczoraj jesteś na forum? Tak jak pisałem.

RZĄDZI PIS -> JAZDA PO KO

RZĄDZI KO -> JAZDA PO KO

Nie wymagaj od OBCIĄGACZA refleksji.

usunąłeś już gwiazdki z profilówki na FB?

Edytowane przez julekstep

Tak mnie wkręciłeś w politycznym że dopiero o 9:27 sprawdziłem wyniki NBA. Jadąc pociągiem jakoś pisząc z Tobą zapomniałem zobaczyć co tam u Lakers. Muszę wyplenić ten fatalny nawyk bo mi się jeszcze błędnie priorytety pozmieniają.  No cóż. Z twojej porannej prasówki chociaż się dowiedziałem że tu na forum wszyscy zachwyceni Tuskiem TVP i ogólną sytuacją a jedyna partia co dowiozła dla przedsiębiorców to był PiS. Człowiek uczy się przez całe życie. Na. Życia nie starcza. 

ZAMKNIJ DUPĘ PISOWSKI CWELU

czyli nie usunąłeś 🙃

duże zaskoczenie!

1 minutę temu, ignazz napisał(a):

a jedyna partia co dowiozła dla przedsiębiorców to był PiS.

dowiozła dla swoich wyborców realizując program

w przeciwieństwie do PO które od zawsze nie robi prawie nic z tego co obiecuje....ale beton głosuje dalej zachwycony krojem garnituru  :) 

7 minut temu, Koelner napisał(a):

ZAMKNIJ DUPĘ PISOWSKI CWELU

btw

@ignazz jakiś smutny esej a propos agresji i wyzywania się w temacie politycznym? czy pisać pisowski cwel można bez zaniżania poziomu dyskursu politycznego?

6 minut temu, julekstep napisał(a):

czyli nie usunąłeś 🙃

duże zaskoczenie!

już dawno nie mam fb OBCIĄGACZU, ale będąc OBCIĄGACZEM bez honoru nie jesteś w stanie pojąć że można raz napisać prawdę i to wystarczy

9 minut temu, julekstep napisał(a):

btw

@ignazz jakiś smutny esej a propos agresji i wyzywania się w temacie politycznym? czy pisać pisowski cwel można bez zaniżania poziomu dyskursu politycznego?

wiemy że nie wiesz co to wstyd ale nie szukaj kolejnych kolegów do OBCIĄGANIA 

nie jesteś w stanie pojąć że można raz napisać prawdę i to wystarczy

pojmuję że piszecie prawdę raz (na jakiś czas) 🙃

2 minuty temu, Koelner napisał(a):

wiemy że nie wiesz co to wstyd

tu również domyślam się że zdecydowanie lepiej wiecie co to wstyd -> pełna zgoda!

4 minuty temu, julekstep napisał(a):

pojmuję że piszecie prawdę raz (na jakiś czas) 🙃

pojmujesz tylko OBCIĄGANIE 

4 minuty temu, julekstep napisał(a):

tu również domyślam się że zdecydowanie lepiej wiecie co to wstyd -> pełna zgoda!

do OBCIĄGANIA nie jest potrzebna Tobie umiejętność “domyślania” . Rób swoje i ciągnij dalej. @ignazz tylko się nie chwal jak było